|
Bildirim
|
Kardeş pm bekliyorum içtiğin şeyin adını. Güzel kafa yapmış.
|
Remastered oyunların çıkmasına karşı olanlar bence biraz bencillik yapıyorlar. İlk kez bi konsolum oldu, direk u4'ten başlamak ne kadar sinir bozucu olurdu bi düşünün. Tamam her oyunun çıkmasına gerek yok ama efsanleşmiş oyunlar çıksın. sizin bir oyunu 4 ay erken oynamanız, o oyunun öncül oyunlarını hiç oynamamış kişilerin oynamasından daha önemsiz bence.
|
Daha önce oynamamana rağmen bu paketi almazsan ps4'ü kaldır camdan at, oyun tarihinin en güzel serilerinden biridir Uncharted.
|
bazı arkadaşlar dublajı beğenmemiş daha düne kadar türkçe oyun gelsin bizim ne eksiğimiz var diyenler bu hava nedir anlamıyorum mis gibi de olmuş sony bizlere değer kıymet veriyor yeni çıkmış bir oyun olmamasına rağmen seslendirme zahmetine girmiş adamlar bizede desteklemek düşür nankörlüğün alemi yok
|
Rise of the Tomb Raider ne kıymetli oyunmuş. Her konuda ayrı bir tartışma. Şu oyun Time Exc. olmasa oyun bolluğunun yaşandığı bu dönemde kimse yüzüne bakmazdı, şimdi Xbox severler toz konduramıyor. Bilmiyorlar ki Tomb Raider serisi iki kez sıfırlandı, ilki 2006 yılında ikincisi 2013 yılında. Bilmiyorlar ki 2013 yılında başlayan yeni serinin oyun mekanikleri Uncharted ve diğer oyunlardan alındı, eski seriler ile tamamen farklı.
Ayrıca o overrated diye beğenmedikleri, 200'den fazla yılın oyunu ödülü almış Uncharted serisi Xbox'a özel olsaydı ne yorum yaparlardı gerçekten merak ediyorum. |
Ben de ilk çıktığında 1580 liraya Ps4 Pro aldım, ne yapalım yani Xbox’ı 2000 liraya aldıysan sürekli Ps4 haberlerinde oyunlarında yorum yapıyorsun, pubg, minecraft 4K, sea of thieves oynayan cihaza 2000 lira verene kadar zamanında PS4 Pro alsaydın Uncharted oynardın.
|
Fiyat politikası diye papağan gibi tekrarlıyorsun başka bir şey yok zaten ama ne hikmetse Ps4 oyunlarını takipten vazgeçmiyorsun spiderman’e uncharted’a uzaktan sulanarak bakacağına neden 4K Xbox oyunlarını oynamıyorsun neyse senin gibi trolle daha fazla vakit kaybedemem.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opricnik -- 4 Haziran 2015; 10:09:25 > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 4 Haziran 2015; 19:46:00 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 4 Haziran 2015; 10:44:47 > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danny Santos -- 4 Haziran 2015; 12:29:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 4 Haziran 2015; 11:35:36 > |
|
|
|