Teğmen
16 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 7 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Macbook Air'e El capitan indirdim. Fakat safaride ve appstore'da kasmalar mevcut. Clean install yapmadin. Yosemite Appstore'dan indiremiyorum. Bir ay önce aldim Macbook'u. Icinde Yosemite vardi. Son indirilende haliyle görünmüyor daha önce indirmedigim icin. Nerden bulabilirim?
Herkese Merhaba, bilindigi gibi bu hafta Mac'ler icin El Capitan yayinlanacak. Yaklasik bir aydir Macbook Air kullaniyorum. Yosemite yüklü üzerinde. Suan icin hersey iyi. Ama yeni gelecek olan sürümde ki özellikleri de kullanmak istedigim icin yenisine gecmeyi düsünüyorum.
El Capitan [Beta] ile Macbook Air kullanan oldu mu suan'a kadar? Ilk gün gecmeyi tavsiye edermisiniz? Yosemite'e nazaran daha mi iyi, yoksa daha mi kötü? iOS sürümlerinin baslarinda oldugu gibi bir cok bug ile karsilasmamiz muhtemel mi?

Yardimci olursaniz sevinirim..

Tesekkürler
Merhaba Arkadaslar,

gecen hafta 876 EUR'ya [Almanya] 13" Macbook Air [Early 2015] aldim. 128GB ve 4GB RAM, yani en düsük seviye. Apple'in sitesinde 1099 EUR.
Suan'a kadar bir sorunum yok, hiz yönünden vesayre ... Ama RAM olayi kafama takiliyor. Sisteme baktigimda Safari acik oldugunda hemen hemen 1,80GB - 2GB RAM'i direk yiyor Macbook Air.
Bana biraz fazla geldi aslinda.

Apple'in sitesinde Macbook Air 8GB ile 1219 EUR oluyor fiyati. Yani arada yaklasik 300-350 EUR oynuyor. Birde 256GB dedigimizde 1469 EUR'yu buluyor. Yani bu fiyata Macbook Pro alirim normalde.

Yani kisacasi 8GB almadigim icin ileride cok pisman olurmuyum?
Söyle bir durum var. Yosemite'de bir sorun yok. Iyi calisiyor. Yakinda El Capitan geliyor. Performans yönünden daha iyi olacagi söyleniyor.
Hal bu iken 8GB sart mi bana?

4GB pismanligi ne zaman baslar :)

Macbook Air almamin nedeni, Internet [Safari], Müzik [iTunes Music veya Spotify], Youtube. Arasira Pages, Mail.
Yani Grafik, Video veya Foto calismalarim felan olmuyor. Oyunu genel olarak hic oynamam.

Bu arada Transcend Jetdrive Lite 130'da ismarladim 64GB'lik.

Yardiminiz icin simdiden tesekkürler...
Digiturk Play'in son sürümünü nerden bulabilirim? Internette olan hicbir link calismiyor. Digiturk Playi telefona indirip, apk olarak nasil bilgisayara atabilirim?
Amazon Fire TV'de kullanacagim.
Arkadaslar, sizlerde yukari da belirttigim Albüm mevcut mu? Özel Baskinin icinde sarki sözü kitapcigi ve Poster bulunuyor.

Satmak isteyen olursa benimle iletisime gecsi bir zahmet.

75 TL'ye kadar veriyorum.

NOT: Ilan bölümüne kayit olamadim, o yüzden buraya yaziyorum. Kusura bakmayin!
Merhaba Istanbul'da hangi Lokantada Aktoros (Akdeniz Toros) eti yiyebiliriz bir bilginiz var mi arkadaslar?
Tavuk, Et ve Köfte olarak nerde bulabilirim bu markayi kullanan Restoranlari?
Evet baslikta belirttigim gibi Istanbul'da, özellikle Sirkeci civari ve Üsküdar'da önceligi ailelere mahsus, alkol satmayan bir balikci ariyorum.

Yardimci olabilecek var mi acaba?

Not: Internetten degil de, gercekten gidip, yiyip, memnun kaldiginiz yerleri yazarsaniz sevinirim.

Tesekkürler...
Selam Arkadaslar Eminönünden, Pierre Loti'ye nasil gidebilirim? Otobüs var ise eger numarasini da söylerseniz sevinirim.
Merhaba arkadaşlar. Mayıs'ın ortalarında Almanya'dan, ailem ile Istanbul'da olacağım inşaallah.
Haziran'da, yani yaklaşık bir ay sonrasında da seçimler var. İstanbul karışır mı yine? Ne tavsiye edersiniz. Neye dikkat etmemiz gerekir?

Teşekkürler ...
Ben Almanya'dan tatile gidecegim haftaya. Ilk gün aksam 19:00'da geliyorum ve gelir gelmez otele kapanmak istemiyorum. Aksam üstü cikip esim ile gezmek istiyorum. Yer olarak Sultanahmet civari. Saat kaca kadar ulasim oluyor? Sorunsuz her yere gidebilirmiyim? Tavsiye edebileceginiz yerler var mi kis vakti?

Tesekkürler
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 8 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 197
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.748 (Bu ay: 94)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 42 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.