Şimdi Ara

UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU] (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.503
Cevap
31
Favori
73.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bloklayin şu trolleri gitsin kimse takmazsa giderler belki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci oyunda günlüğü açığ biraz geri gidin mutlaka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uncharted 4ten once bu oyun ilac gibi gelicek turkce dublaj olmasıda gayet guzel oldu bu seriyi oynamayanlar icin soyluyorum dusunmeden direk alın pisman olmazsınız

• Red deadde çıksa ps4 Alıcam:)

• Arkadaşlar bu oyunun collector edition versiyonu fln var mi acaba direk arşive katmak istiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Nathan Drake Okan Yalabık için yaratılmış sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guguk

quote:

Orijinalden alıntı: hagiosmann

quote:

Küfürden ne zevk alıyorsunuz nekadar meraklıymışsınız küfür duymaya bence bu şekilde olması daha iyi ben bazen oğlumun yanında oynuyorum o küfürleri öğrenmesini istemem. Orada kahretsin dese ne olacak küfürü bassa ne olacak

Oyun +16. Madem duymasını istemiyorsunuz oynamazsınız olur biter oğlunuzun yanında. Duymasını istemediğiniz şeyleri çoktan öğrenmiştir zaten

Oyunu zaten bu yüzden türkçe oynuyorum oğlum daha 3 yaşında ek olarak küfür istiyorsanız ingilizce oynayın sizde

3 yaşındaki çocuğunuz silahlardan kandan patlamalardan etkilenmiyor küfürden etkileniyor. siz de haklısnız

• quote:

Orijinalden alıntı: french press

quote:

quote:

quote:

Küfürden ne zevk alıyorsunuz nekadar meraklıymışsınız küfür duymaya bence bu şekilde olması daha iyi ben bazen oğlumun yanında oynuyorum o küfürleri öğrenmesini istemem. Orada kahretsin dese ne olacak küfürü bassa ne olacak

Oyun +16. Madem duymasını istemiyorsunuz oynamazsınız olur biter oğlunuzun yanında. Duymasını istemediğiniz şeyleri çoktan öğrenmiştir zaten

Oyunu zaten bu yüzden türkçe oynuyorum oğlum daha 3 yaşında ek olarak küfür istiyorsanız ingilizce oynayın sizde

3 yaşındaki çocuğunuz silahlardan kandan patlamalardan etkilenmiyor küfürden etkileniyor. siz de haklısnız

Silah ve kan görsede anlamıyor ama konuşmaları direk ezberliyerek heryerde söylüyor bu büyük bir sorun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Silah ve kan görsede anlamıyor ama konuşmaları direk ezberliyerek heryerde söylüyor bu büyük bir sorun.

sen anlamıyor zannet çok sıkıntı aman dikkat kardeşim

• 3.oyuna basladim su gibi akiyor vallahi. 2.oyunda cok fazla aksiyon sahnesi vardi doyduk bol bol.aksiyona 3.oyunda fena baslamadi bakalim sonïra neler olacak şu ünlu kum çol sahnesini bekliyorum

Yalniz iki oyundur tam sona gelip Elena ile yan yana biterken oyun o arada verdikleri hafif duygusal muzik ile bitirme hissinin verrdigi mutluluk guzel bir gulumseme birakiyor insanda Gercekten bu oyunun tadi farkliymis Nathan reyizi oynamak ayri olayy

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Anlamıyor sanıyorsunuz Ama direkt bilinçaltına

• quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

UNCHARTED: The Nathan Drake Collection - PlayStation 4

http://www.amazon.de/Uncharted-Nathan-Collection-Special-PlayStation/dp/B013BMIOA6/ref=sr_1_fkmr0_2?ie=UTF8&qid=1444710162&sr=8-2-fkmr0&keywords=uncharted+the+nathan+drake+collection+collector

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2047675.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.TRS0&_nkw=uncharted+the+nathan+drake+collection&_sacat=0

Türkce mi peki bunlar.

Onu bilmiyorum

• Merhaba, daha önce seriyi ps3 de bitirmiştim... Hafta sonu remasterd alıp oynadım çok beğendim. Grafikler çok tatmin edici, seslendirmelerde öyle... Tek dikkatimi çeken zıplamalard hoplamalarda nathan'in " aaaaa!!!! ahaaaa!!!!" benzeri bağırışları tekrardan dublaj olmamış, bu biraz sırıtıyor...

FPS'lerden ve açık dünyadan gına gelmiş bana... keyifle oynadım diyebilirim...
  • Uncharted 1 e zor modda başladım paso ölüyorum ya nişan alması çok zor auto-aim filan yok mu? Normal moda mı geçsem? Bir de ilk oyun kaç bölüm? 6.bölümdeyim şuan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

Uncharted 1 e zor modda başladım paso ölüyorum ya nişan alması çok zor auto-aim filan yok mu? Normal moda mı geçsem? Bir de ilk oyun kaç bölüm? 6.bölümdeyim şuan.

23 bölüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

Uncharted 1 e zor modda başladım paso ölüyorum ya nişan alması çok zor auto-aim filan yok mu? Normal moda mı geçsem? Bir de ilk oyun kaç bölüm? 6.bölümdeyim şuan.

23 bölüm

çokmuş 12-13 bölümdür diyordum en fazla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.