Şimdi Ara

UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU] (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.503
Cevap
31
Favori
73.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: basis35

1 ve 2 de Nathen seslendiren yine Okan Yalabık mı? Biliyormusunuz?

Evet seslendirme aynı.
  • PlayerX kullanıcısına yanıt
    tşkler cevap için. Elimdeki ps3 satılınca alacağım ilk oyun bu olacak. Oğlum türkçe olmadığı için 1 ve 2 den bir şey anlamamıştı çünkü
  • Valla 2. oyunu bitirmiştim sadece bir şey anlamadan şimdi 1. oyundan başladım oyun çok sarıyor grafiklerde bana çok iyi geldi bilmiyorum ama adamlar baştan sağma yapmamışlar hakkını vermişler
    1,2,3 hepsinin grafikleri aynı mı acaba bu COLLECTION sürümünde
  • dublaj nasıl küfürleri çevirmişler mi. motherfuckerı falan kahrolası diye söylüyorsa yemişim öyle dublajı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feto TR

Oyun RUS PSN'de Türkçe mi? Bilgi verir misiniz?

Rus psn de Dublaj yok altyazi var bildigim kadariyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • basis35 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :) Herkese iyi oyunlar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: french press

dublaj nasıl küfürleri çevirmişler mi. motherfuckerı falan kahrolası diye söylüyorsa yemişim öyle dublajı

"Annenin ellerinden öperim muhterem" diyormuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küfürden ne zevk alıyorsunuz nekadar meraklıymışsınız küfür duymaya bence bu şekilde olması daha iyi ben bazen oğlumun yanında oynuyorum o küfürleri öğrenmesini istemem. Orada kahretsin dese ne olacak küfürü bassa ne olacak

• arkadaşlar pek takip edemiyorum kusura bakmayın ne zamandır bekliyordum trailerlerini izledim hep UNCHARTED 4 dimi bu oyun. bir de bu oyun türkçe dublaj mı yani şimdi. fiyat çok pahalı kutulu
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEFIR

arkadaşlar pek takip edemiyorum kusura bakmayın ne zamandır bekliyordum trailerlerini izledim hep UNCHARTED 4 dimi bu oyun. bir de bu oyun türkçe dublaj mı yani şimdi. fiyat çok pahalı kutulu

4 değil çıkan 3 oyunun olduğu collection paketi.4. oyun Mart 2016 ' da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Trevor -- 12 Ekim 2015; 15:48:32 >
  • Selamlar ben bu oyunu psn Amerikan hesabımdan satın almayı düşünüyorum. Böyle yaparsam Türkçe dublaj veya Türkçe altyazı desteği ile oynayabilirmiyim arkadaşlar.

• Oynayamazsin..

• Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: guguk

Küfürden ne zevk alıyorsunuz nekadar meraklıymışsınız küfür duymaya bence bu şekilde olması daha iyi ben bazen oğlumun yanında oynuyorum o küfürleri öğrenmesini istemem. Orada kahretsin dese ne olacak küfürü bassa ne olacak

Oyun +16. Madem duymasını istemiyorsunuz oynamazsınız olur biter oğlunuzun yanında. Duymasını istemediğiniz şeyleri çoktan öğrenmiştir zaten
  • God of war 4 duyurulursa aynı uygulamayı sony bu oyun için de yapacaktır. Maksat millet hikayeyi öğrensin. Yalnız bu oyunun gecikmesinin tek sebebi bu koleksiyon başka bir sebebi yok ve ben konsolu almışsam yeni çıkan oyunları oynamak hakkım. Eski nesilde oynamayıp bu nesilde Ps tarafina gecenlerse ya eski nesilde oynasinlar veya beklesinler bir zahmet.

• quote:

Orijinalden alıntı: hagiosmann

quote:

Orijinalden alıntı: guguk

Küfürden ne zevk alıyorsunuz nekadar meraklıymışsınız küfür duymaya bence bu şekilde olması daha iyi ben bazen oğlumun yanında oynuyorum o küfürleri öğrenmesini istemem. Orada kahretsin dese ne olacak küfürü bassa ne olacak

Oyun +16. Madem duymasını istemiyorsunuz oynamazsınız olur biter oğlunuzun yanında. Duymasını istemediğiniz şeyleri çoktan öğrenmiştir zaten

Oyunu zaten bu yüzden türkçe oynuyorum oğlum daha 3 yaşında ek olarak küfür istiyorsanız ingilizce oynayın sizde

• En uygun fiyat nerede arkadaşlar digital veya kutulu farketmez?
  • Dublajı beğenmeyenlere sesleniyorum kimse aldırmasın onlara harika ötesi olmuş okan yalabık çok iyi iş çıkarmış oynarken cok keyıfle oynuyorsunuz heleki sully'nın bir sözü varki kopardı beni '' Bu iş genel evde yeni gelin aramak gibi '' doğallığın bu kadarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dippyçik -- 12 Ekim 2015; 19:45:29 >
  • İlk oyunu oynamamış ikinci oyunu bitirmemiş ve üçüncü oyunu bir kere oynayıp bitirmiş biri olarak bu paket benim için çok iyi oldu. Bir kere üç tane oyun bir arada ve oyunlarda oyun yani tekrar tekrar oynanabilirliği olan ve eski nesil gibi durmayan oyunlar. İlk oyunu biraz zorla bitirdim (zorla derken 1 günde bitirdim gerçi) fakat grafik olarak olmasa da oynanış olarak bazı yerleri eskimiş geldi gerçi bunda ikinci ve üçüncü oyunu oynamış olmamın etkileri de var belki onları hiç görmesem gayet güzel gelebilirdi. Fakat ikinci oyuna geçince bir oturuşta bitirdim gerçekten efsane bir oyunmuş zamanla unutuyor insan ama ilk oynadığımdaki kadar etkilendim. Sırayla gittiğim için üçüncü oyunu oynamadım ve oyunların kalitesi belli zaten fakar yeniden yapım olarak konuşursak öyle frame rate düşüşü hiç yaşamadım, grafikler elden geçmiş hiç öyle bu ne be PS3 oyunu gibi durmuyor. Özellike ikinci oyun yeni bir oyun olarak PS4'e çıksa kimse bu ne biçim grafikler demez. PS3 de bunları başaran ekip 4'de neler yapar kim bilir? U4 videolarını gördük tabi ki ama oynanış ve detay olarak da uçacaklarını düşünüyorum.

• Amma da elestirdiniz ya.almayin kardesim.almayin ki sony zarar etsin.ama alana da laf söylemeyin yav.kimi icin zevkli bir filmdir bu seri.ben bu gözle bakiyorum mesela.

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.