Merhaba arkadaşlar, yeni bir eve taşındım. Taşınmadan önce turknet yetkililerine telefonla arayarak ve forum üzerinden ulaşarak taşınmadan kaç gün önce başvuru yapayım ki eve taşındığımda internetim hazır olsun? Diye sordum. Bana her şekilde 2-6 iş günü dediler, ben de yetkililerin sözüne güvenerek eve taşınmadan 4 gün önce başvurumu yaptım, ancak şuan taşınalı 5 gün oldu ve internetim hala aktif değil. (ayın 8'inde belgelerimi göndermişim, 9'unda ellerine ulaşmış, toplam 10 gün olmuş) Bu yüzden evden freelance olarak çalıştığım için benim işlerim aksadı, Kardeşim ise uzaktan eğitim aldığı için derslerinden geri kaldı. Telefonumda 15 GB pakedim vardı onu bitirdim. Sonuç olarak eğer turknet'e geçmeyi düşünüyorsanız 2-6 iş günü olayını ciddiye almayın, sanıyorum yetkililer kanuni Bir zorunluluktan dolayı 2-6 gün demek zorundalar ancak onlar da biliyor 6 günde bağlantı yapılamayacağını. 9 ekimde yaptığım başvuru için Türk Telekom ekiplerinin hala adresime gelerek kurulum yapmasını bekliyorum. Bu süreçte uzaktan eğitimini devam ettirmek için kardeşim 2 hafta boyunca akrabamızın evine gitti, akrabalarımız covid pozitif çıktı, çok şükür kardeşim negatif çıktı. Artık evimde güvenli bir şekilde internete bağlanabilmek istiyorum, 2020'de bu iş bu kadar zor olmamalı. edit: 37 gün sonunda internetim bugün bağlandı. Sorun gördüğüm kadarıyla turknet'ten çok Turk Telekom tarafında yaşanıyor, turknet başvurumu yapıp TT'ye onay için gönderdi, daha sonrasında zaten 1 ay kadar bu başvurunun onaylanmasını bekledim.Geçen cumartesi gelip binamdan daireme kadar fiber kablo çektiler, bugün (salı) da getirip modemimi kurdular.Modem kurulumundan 2-3 saat sonrasında mesaj geldi ve kullanmaya başladım. Yardımcı olmaya çalışanlara teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58zara -- 17 Kasım 2020; 23:46:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turknet Başvuru Süreci

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Merhaba, evet normalde aktivasyon işlemleri ortalama 6 iş günü içinde tamamlanıyor. Ancak yoğunluk olması nedeniyle gecikme yaşanabiliyor. İşlemlerinize öncelik verilmesi için ilgili birime bilgi verdim. -
-
Merhaba, sürecinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? -
Yazdım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
50. Günden selamlar hocam
türknet çoğu zaman sözünde durmayan güvenilmez bir firma
-
Merhaba, internet başvurunuz Türk Telekom kaynaklı bir sorun nedeniyle red almaktadır. Olumlu ya da olumsuz dönüş aldığımızda sizinle paylaşacağız. -
2.5 gün daha geçti, en ufak bir gelişme yok. 11 gün oldu.
Merhaba, aktivasyon işlemlerinizin önceliğini ilgili birimimize ilettik. Arkadaşlarım sizinle iletişime geçerek süreç hakkında bilgi vermiştir. Gelişme olması durumunda bilgi vereceğiz.
"Merhaba
Abonemiz ile görüştüm. Başvurusu süreci Türk Telekom kaynaklı uzamış durumda. Önceliğini sağladım.
" -
Bugün benimle iletişime geçen olmadı, en son dün sabah erkenden arandım, TT ekiplerini dün yönlendirmeye çalışacaklarını söylediler ancak tabiki ne dün ne bugün gelen giden olmadı. Kurulumu yapacak TT yetkilileri ile direkt olarak görüşme şansım var mı acaba?
Türknet internete geçmek isteyen arkadaşlar PRC25EV21VYD kodunu kullanarak bu kod davet etti derseniz 1 ay ücretsiz internetten faydalanabilirsiniz.
-
50 gündür olumlu ya da olumsuz geri dönüş alamadınız yani?
-
20 gün oldu ve hala bekliyorum.
Benimde 6 gun oldu 1ay deneme yapacagim tek sevindigim eski baglantimi iptal etmedim beklemedeyim.
-
18 gün oldu benim de umarım rekor kırmadan kurulum biter
-
Merhaba, işlemlerinize öncelik verilmesi için aktivasyon ekibimize bilgi verdim. Kontrol ederek size dönüş sağlayacaklar. -
Merhaba, aktivasyon işlemlerinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz? -
25 gün oldu..
Benim 2 gün sürdü baglanmasi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- modem internet ışığı yanıp sönüyor
- upload hızı kaç olmalı
- türk telekom fiber modem kablo bağlantısı
- türknet kurulum ücreti
- turknet müşteri numarası öğrenme
- telsiz kullanım ücreti 2025
- internet yavaş
- ping düşürme
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- zyxel modem kurulumu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X