|
Merhaba arkadaşlar, yeni bir eve taşındım. Taşınmadan önce turknet yetkililerine telefonla arayarak ve forum üzerinden ulaşarak taşınmadan kaç gün önce başvuru yapayım ki eve taşındığımda internetim hazır olsun? Diye sordum. Bana her şekilde 2-6 iş günü dediler, ben de yetkililerin sözüne güvenerek eve taşınmadan 4 gün önce başvurumu yaptım, ancak şuan taşınalı 5 gün oldu ve internetim hala aktif değil. (ayın 8'inde belgelerimi göndermişim, 9'unda ellerine ulaşmış, toplam 10 gün olmuş) Bu yüzden evden freelance olarak çalıştığım için benim işlerim aksadı, Kardeşim ise uzaktan eğitim aldığı için derslerinden geri kaldı. Telefonumda 15 GB pakedim vardı onu bitirdim. Sonuç olarak eğer turknet'e geçmeyi düşünüyorsanız 2-6 iş günü olayını ciddiye almayın, sanıyorum yetkililer kanuni Bir zorunluluktan dolayı 2-6 gün demek zorundalar ancak onlar da biliyor 6 günde bağlantı yapılamayacağını. 9 ekimde yaptığım başvuru için Türk Telekom ekiplerinin hala adresime gelerek kurulum yapmasını bekliyorum. Bu süreçte uzaktan eğitimini devam ettirmek için kardeşim 2 hafta boyunca akrabamızın evine gitti, akrabalarımız covid pozitif çıktı, çok şükür kardeşim negatif çıktı. Artık evimde güvenli bir şekilde internete bağlanabilmek istiyorum, 2020'de bu iş bu kadar zor olmamalı. edit: 37 gün sonunda internetim bugün bağlandı. Sorun gördüğüm kadarıyla turknet'ten çok Turk Telekom tarafında yaşanıyor, turknet başvurumu yapıp TT'ye onay için gönderdi, daha sonrasında zaten 1 ay kadar bu başvurunun onaylanmasını bekledim.Geçen cumartesi gelip binamdan daireme kadar fiber kablo çektiler, bugün (salı) da getirip modemimi kurdular.Modem kurulumundan 2-3 saat sonrasında mesaj geldi ve kullanmaya başladım. Yardımcı olmaya çalışanlara teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58zara -- 17 Kasım 2020; 23:46:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt