Şimdi Ara

Turknet Başvuru Süreci (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yer Afyon istanbul'a gitmek nasip olmadı 3 defa türket aldım en fazla 4 günde bağlandı evrak süresi içinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 3 Kasım 2020; 12:1:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul'dan başvurdum, göbeğinden Eyüp'ten. Ancak şuan bana belgeler ulaşmadı diye mail ve bildirim geldi. Biraz ucuza alacağım interneti diye 4 gündür Türk.net'in keyfini bekliyordum. Vazgeçtim bugün Türk Telekom'a başvuru yaptım yüksek fiyattan. Evraklarım nerde onu da bilmiyorum şuan. Merak ettiğim Türk Telekom bağlarsa interneti, Türk.net'te mi bağlayacak daha sonra kafasına göre, nerden bulaştım bunlara ya. Uydunet'in gözünü seveyim 10 yıldır kullanıyordum müthiş memnundum taşındığım yerde olmayınca bu adamlara kaldım. :/

• 58zara kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aktivasyon işlemlerinizin önceliğini ilgili birimimize ilettim. Süreçle ilgili size bilgi verecekler.
  • AzuLA kullanıcısına yanıt
    Merhaba, abonelik işlemlerinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • unraiser kullanıcısına yanıt
    Merhaba, evraklar ulaştıktan sonra 24 saat içerisinde sisteme yükleniyor. Sizin evraklarınız ne zaman teslim edilmiş?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Dün saat 11'de teslim edilmiş gözüküyor kargo takip sistemine göre. Ve gece bana bilgilendirme maili geçildi evraklarınız ulaşmadı diye.

Ben Türk Telekom'a başvurdum, bugün gelecekler kuruluma. 37887251 destek talebim vardı, belgeleri işleme hiç almazsanız sevinirim. Çifte aktivasyona ihtiyacım yok açıkcası. :)

• unraiser kullanıcısına yanıt
    Kontrol ettiğimde evraklarınız sisteme yüklenmiş. İptal süreci için
    turknet
    İptal — TurkNet
    https://turk.net/iptal
    üzerinden bilgi alabilirsiniz.

• 27.gündeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58zara -- 4 Kasım 2020; 9:32:16 >
    Merhaba, aktivasyon işlemleriniz son aşamadadır. Başvurunun onaylanması için arkadaşlarım yerleşik operatör ile iletişim halindedir. Ben de önceliğini ilettim. Gelişme olması durumunda arkadaşlarım tekrar sizinle iletişime geçecektir.
  • Evet arkadaşlar 5 ekimde başvuru yaptım, 9 ekimde belgelerim ulaştı ve işlemlerim başladı, bugün 6 KASIM Hala bir gelişme yok. ctesi-pazarı da sayarsam 1 ay olacak tam internetin bağlanmasını beklerken. 2020 yılında, İstanbul 'da fiber altyapı için başvuru yapıyoruz ve 1 ay bekliyoruz arkadaşlar ve 1 ay. Belki 1 ay daha bekleyeceğiz belli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58zara -- 6 Kasım 2020; 20:50:13 >
    Merhaba, başvurunuzu yaptık ve onaylanmasını bekliyoruz. Ben işlemlerinizin önceliği için ilgili ekibimize bilgi verdim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.