Şimdi Ara

Vodafone taahüt bitişi ve netspeed başvuru hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

7 Ocak 2019 tarihi itibari ile vodafone evde internet taahhütüm bitiyor. Netspeed firmasına geçmeyi düşünüyorum, sizce geçmeli miyim? Hat değerlerim aşağıdadır. Vdsl 35 mbps pakete başvurmayı düşünüyorum sizce sorun yaşar mıyım? Vodafone ile aslında bağlantı kopma vs. problem yaşamadım ttnet alt yapısı var yine neticede bu firma ile de yaşayacağımı düşünmüyorum ancak yinede değerli fikirlerinizi rica ediyorum, müşteri temsilcisi ile görüştüğümde 27 aralık itibari ile tarifelerin zamlanacağını söyledi sizce başvurmalı mıyım yılbaşını bekleyeyim mi?

Vodafone taahüt bitişi ve netspeed başvuru hk.

• Yıl başında zamlanacak bütün tarifeler ben 24 ay sözleşme bile yaptım genede size bağlı.
  • siz hangi firma ile sözleşme yaptınız netspeed ile mi?
  • Yok hocam 2015 ten beri tt ile devam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmHyp3rioN

Yok hocam 2015 ten beri tt ile devam :)
    hangi paket üzerinden? benimde sözleşmem şubat ayında biticek. Yarın bi merkeze gidip konuşma niyetindeyim. Düzgün bir internet hızı istiyorum. Sistemin oyununa gelip ters köşe olur muyuz bilmem ancak AKN li kısmen uygun yüksek MBPS li bir VDSL pakete geçiş yapıp 1 ocaktan itibaren akn siz olarak onu 24 ay kullanma fikri güzel gözüküyor. Yinede TTNET fiyatları oldukça faiş. tavsiyeniz nedir?
  • Zam gelmeden taahhütü uzat bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün güç bela konuştum. Telekom binasında top gibi oradan oraya sektirdiler.
    24 ay söz verirsem 24mbps 75gb akn li VDSL + telefon 72 tl aylık dedi görevli.
    35mbps olanı içinde 79 falan tutar dedi.

taahüt verip eli kolu bağlamak çok istemiyorum fiyatıda öyle öldüm allah çok ucuz değil. Diğer operatörler denenebilir mi? turknet netspeed vs?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone Net TAAHHÜT İPTALİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kavil kullanıcısına yanıt
    Türknetliyim destek kaydıma 1 haftada döndüler
    Yinede türknete geçmeye kararlıysan benim davet kodumu kullanırsan sevinirim burda paylaşmak yasak özelden yaz atıyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.