|
Ülkenin özeti resmen.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Ülkenin özeti resmen.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam benim daireme binanın girişinden fiber çekilecek, siz taşıma yapmış olmayasınız? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hayır sıfır abonelik < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
Bende heralde başlamadan bitireceğim buradaki süreci türk telekoma geçeyim bari. Sıfır abonelik yaptım, belgeler ellerinde daha belge ulaşmadı deniyor. Kimbilir birilerini arayıp interneti açtırmak ne kadar sürecek. Bi şans vereyim demiştim ama, kaybettiler şansı. |
|
milleni başvurumda 1.5 ay bekledim, en sonunda dayanamayıp iptal ettim, kesinlikle önermiyorum. |
|
|
75mbitte yapılmıyor mu yani? 75 mbit hız için 9 megabayt indirme hızı gelmesi gerekiyor teoride 100mbit içinde 12.5 megabayt. Kablonet haricî teorik değerleri pratikte verebilen kaç firma var? 100 mbit alınca 100 geleceğini kim garanti ediyor? 7sene turktelekom kullandım ilk abone olduğumda hattım 8mbit ti bana gelen 6 idi. Daha sonra 16 mbit oldu bana gelen 11 di. Şimdi netspeed te 35mbit vdsl e yükselttim bana gelen 33 mbit. 25 mbit eksik kullanmaktan kaçınır iken 1ay 2ay bağlantı beklemek diğer kullanıcıların başına gelen hız düşmelerini yaşamak daha mantıklı mı? Tercih tabi ki sizin ama saydığınız kadar bağlantıyı kaldıracak modeminde baba bir modem olması lazım herhalde sizinki öyle bir modem. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 3 Kasım 2020; 10:11:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Herşeyin hayırlısı.. Sıkıntı yaşarsanız yinede netspeed aklınızda olsun. Firmadan firmaya hız değişiyor Türknetten stabil hız alamayanlar başka iss lerden stabil ve yüksek hız alabiliyor.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
dalga mı geçiyorsunuz arkadaşlarla 25 gün nedir? |
|
Merhabalar. Şimdiye kadar 3 kez Türk.net aboneliği yaptırdım ve üçünde de sorunsuz şekilde hızlıca bağlantı sağlandı fakat Türk Telekom hariç diğer firmalarda şunu farkettim. Son Turknet başvurumdan önce Millenicom'a başvurdum ve adamlar geldi. Evime kablo yoktu. Kablo çekin aşağı santralden portu bağladık. Bağlayınca internetiniz gelecek dediler. Sonrasında Türk Telekom'dan arandım ve portu bağladım. İnternetiniz hazır dediler fakat modeme bir türlü sinyal gelmiyordu. Her gün Millenicom mesaj atmaya başladı. Arızanız inceleniyor falan filan fakat sonrasında hiçbir şey olmadı. Turk.net'e başvurduğumda Türk Telekom'dan ekip gelince anladım ki ana santralden binaya gelen kabloda kopukluk olduğu için sinyal alamıyormuşum. Bunu şundan dolayı anlatmak istedim. Bu tarz firmalar ilk gelişlerinde bağladı bağladı. Sonra uzayan süreç sonu gelmez bir döngüye sokuyor insanı. Sanıyorum Türk Telekom ile aralarında kaynaklanan problemlerden dolayı bir türlü tekrar kontrol sağlanıp çözülemiyor problemler. |
|
|