Şimdi Ara

turkiye müslüman bir ülkemi sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

turkiye müslüman bir ülkemi sizce

(En Son Oy Tarihi: 13.9.2023)
Giriş
  • ben disarda karsilastigim insanlara bakinca yuz kisiden en fazla 1 kisi muslumanmis gibi geliyor bu durumu yasayan tek ben miyim aceba kendi cevreniz ve genel anlamda ulke olarak dusunurseniz turkiye musluman bir ulkemi sizce

en basiti adam oldurenler kisa surede hapisten cikiyor bu muslumanim diyen bir ulkede katiyen olmaz mesela bu bile yetiyor benim ulkenin musluman olmadigini dusunmeme

muslumanlikta kisasa kisas vardir hem kuranda ayet olarak gecer kisasta hayat vardir diye (sucu onleyicilik acisindan)

abd bile suclara verilen cezalara bakilirsa bizden daha musluman bir ulke adamlar cogu sucta muebbeti yapistirio (kisas olmasada turkiyeden daha agir ceza veriolar sonuc olarak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 29 Ağustos 2023; 2:8:27 >

• Anayasal, resmi ve istatistiksel olarak baktığımızda değil tabi ki. Gözlemlere ve deneyimlere baktığımızda, halkin bence en fazla %50'si Müslüman. Çünkü 18-35 yaşında arası kesimde çok ciddi bir ateist, deist ve agnostik oran var. Bundaki en önemli faktörlerden biri de, başta internet ve kitaplar olmak üzere, doğru bilgiye kişisel olarak hızlıca ulaşabilmeleri

• Nas var nas sana bana noliyiii.

8.5 >> 25 bu operasyonu kime çektiler. Sırayaaa

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vacao V kullanıcısına yanıt

nas faiz yukseltmek oluyo galiba turkiye müslüman bir ülkemi sizce 

• Anayasal, resmi ve istatistiksel olarak baktığımızda değil tabi ki. Gözlemlere ve deneyimlere baktığımızda, halkin bence en fazla %50'si Müslüman. Çünkü 18-35 yaşında arası kesimde çok ciddi bir ateist, deist ve agnostik oran var. Bundaki en önemli faktörlerden biri de, başta internet ve kitaplar olmak üzere, doğru bilgiye kişisel olarak hızlıca ulaşabilmeleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

nas faiz yukseltmek oluyo galiba  

İşlerine nasıl gelirse. Nasılsa adisyonu biz ödüyoruz.

Bi gün nas var dersin öbürgün yas var dersin.
    Kitle kitleye gidersin.

Tekerleme gibi oldu.

• Geçen antalyadaydım hiç müslüman ülkeye benzemiyordu

• Arkadaşım inanç bireyseldir devletin dini olmaz olmamalı , dinle yönetilen bütün toplumlar geri kalmıştır.
    Sonra neden Avrupa Amerika Japonya Çin vs gelişmiş biz geri kaldık ühüüü diyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TÜRKler nasıl müslüman oldu?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cokbaska kullanıcısına yanıt

konusmalarin cogunda musluman ulke lafi gectiginden o sekilde bahsetme durumundayim

o lafin anlamida cogu musluman anlamina gelir ki ben bunun yanlis oldugunu dusunuyorum gereksiz ayrintilara takilmayalim anayasada din belirtilmiyor zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 29 Ağustos 2023; 2:30:18 >
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Öyleyim diyenler ebeveynlerinden çevre baskısından kültürel olarak aldıkları kısıtlı bilgi ile evet diyor , neye inandığını bile bilmiyorlar.

• Satanist olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam.

• Asıl müslümanlığın ya da islam'ın daha ne olup olmadığını bile kavrayamamış bir güruh. Önce konuyu bir netleştirelim ondan sonra ancak toplum bu duruma uyuyor mu, uymuyor mu tartışabiliriz. Türkiye içinde bölge bölge gezin ''islam'da var'' diye öyle saçma sapan adet ve uygulamalar görüp duyacaksanız ki neye inananacığınızı bile şaşıracaksınız.

İsterse yezidi olsunlar, insan olamadıkları için çok da şey etmiyorum. ''Allah Allah'' diyerek ne kadar şeytanlık varsa yapanların çoğunluğu bu güruhların içinde.

• Osmanlı Doğu Roma nin devamıdır.

Müslüman olduğunu sanan ezici bir çoğunluk var dünya çapında...

Aslında savundukları akıl dışı uydurmacalar farkında değiller.

Kişi kendini bilmelidir ki .....

Dayatılan bir tür İslamiyet ama öyle naif kitleler de olunca de facto savunabilir hale de geliyor.

Proje olduğu için kaçarı yok...

İnsan eseri insan esiri ...

Köle...

• pspsexer kullanıcısına yanıt

Sürekli bir dinsiz, hain göndermen var mesajlarında. Bu dili bırakmanı öneririm. Siyasi çıkar için bu terimleri çok sık kullananlar var. Toplumu bölen, birbirine kışkırtan asıl hainlik bence bu.

Ülkenin sorunu hainlik değil cehalet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 29 Ağustos 2023; 7:18:3 >
  • Değil omg düne kadar çıplak plajlar vardi bu ülkede

CHP gelse gene açılır

Tr laik bir ülke bu degismez artık Araplar bile yavas yavas ipleri salıyor

• Millet isine gelene kadar dindar. Bizim insanımız hem allaha hem paraya hemde kula aynı anda tapabilir. Bir sorun yok yani

• Kendini müslüman olarak tanımlayan ama müslüman gibi yaşamayan bir ülke...

• Navi kullanıcısına yanıt

Aman yazsın boşver 😁😁

He he de geç 😁😁

• Laik bir ülkeyiz, öyle kalmaya da devam edecek.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.