Binbaşı
13 Aralık 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme
Toplam: 256 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Selam . Android telefonumda fatura kesiyorum. Daha sonra faturayı WhatsApp ile başkasına yolluyorum ama karşı taraf açarken tek sayfa faturayı 2 sayfaya bölüyor. Telefondaki tüm pdf programlarını denedim hep böyle oluyor. Bu yolladığım dosyayı html olarak nasıl açabilirim.

Selam. 3tb lik wd harici diskim PlayStation 4 e takılıydı. Sanırım cocuklar oynarken hanim calisir durumdaki diski temizlik yaparken yerinden oynatti herhalde kafa takılı kalmıştı.

Bende diski itinali bir sekilde acip kafayı yerinden kurtardım. Eski haline getirdim. Ama yinede çalışmadı. Disk donuyor ve bir kaç saniye icinde duruyor.

Ne yapmam gerekir acaba.

Selam. PlayStation a takili 3tb lik Wd harici diskim arıza yapmıştı. İçini açtım kafa park konumuna geçmemişti. Düzgünce yerine yerleştirdim. Ama şimdi yinede çalışmıyor disk dönüyor ama kafa hareket etmiyor birkaç saniye sonra diskte dönmeyi durduruyor. Varmi bir bilgisi olan ne yapabilirim.

Selam. 2010 ve 2017 yılları arasında bir işyerinde fiili olarak çalıştım. Ancak tahminen iş yeri ile sorunu olan birisi iş yerine zarar verecem diye benim adımı SGK ya vererek bu işyeri bu kişiyi burada çalışmadan sigortalı gösterilip emekli etti diye şikayette bulunmuş. Fiilen çalıştığıma dağir çeşitli zamanlardan şahitlerin mevcut. Geçen gün SGK denetmenleri beni çağırıp 1.5 saat ifademi aldılar. Eğer olumsuz sonuçlanırsa hem bugüne kadar aldığın maaş faizi ile alınır hem de hastahane vb faydalandığın imkanlar hesaplanıp tahsil edilir. O dönemlerde olumun defalarca da ameliyetları oldu vb.

Yani şimdi bu kişi şahsi çıkarları için beşkasının canını yakmış oldu. Benim adımı vermesi de iş yeri çok küçük bir yer zaten en fazla 2 yada 3 kişi olarak çalışıyorduk. Sanırım en müsait beni hedef tahtasına oturtmuş. Halbuki herkesin de sevdiği biriydim iş yerinde. O yüzden kim şikayet etmiş tam olarak kestiremiyorum da. Tahmin ediyorum ama emin değilim. O dönem işten kovulan bir kişi vardı ama günahını almıyayım.

Neyse arkadaşlar şu an kanuni nasıl bir yol izlemeliyim. Ve olumsuz olursa ne yapmam gerekir. Şimdiden teşekkürler.

Dun akşam üstü Sancaktepe civarında elektrik trafosu patladı ilçenin elektrik 3 saat civarı kesildi. Ancak bu arada türktelekom hem konuşma hem internet tamamen iptal oldu. Anlamıyorum bunların baz istasyonları nin bu durumlar için yedek enerji aküsü vs yokmu.
Vodafone kesintisiz devam etti.
TURKCELL konuşma kısmında sıkıntı olmadı ancak nedense interneti bayağı yavaşladı

Geçen seneki Silivri depreminde de aynı sorunları yaşadık. T. T 2 gün iptal olmuştu.
Yani türk telekom lu iseniz acil durumlarda telefonunuz yokmuş gibi hareket etmek zorunda kalacaksınız demektir.
Selam.
Laptopuma ssd takicam. Ama Windows u klonyayip oyle degistiricem. Malum ssd daha ufak olduğu için sabit disc i boşaltmam lazım.
Ama tüm filmeri videoları vs vs boşaltmama rağmen halen 200gb dolu görünüyor. Her yerini aradım bulamadım yer kaplayan dosyaları. Nasıl bulurum bunları bir bilgisi olan varmı acaba.

Not. Bu arada yuklu uygulamalardan oyle fazla yer kaplayan bir uygulama bulamadım.
Selam arkadaşlar.
Eşim için Ufak bir iç giyim mağazası açtık. Şimdi yazarkasa pos cihazı alacağım bu hafta. Malum insanlar artık ya kredi kartı yada hesap kartı ile artık alışveriş yapıyor.
Cihazı internetten alacağım. Beko düşünüyorum servis ağının yayginligından dolayı.
Ancak bu bankaların komisyon oranları biraz kafamı karıştırdı. Daha once hiç bu islere girmediğim için pek bilgim yok. Komisyon artı uyelikmi ödüyoruz.
Hangi bankaninki daha avantajlı olur bizim için. Dukkan küçük oyle buyuk cirolar simdilik sanmıyorum.
Değerli bilgilerinize ihtiyacım var.
Selam arkadaşlar. Nette aradım bulamadım. Ps1 oyunlarının dil dosyalarını değiştirebiliyormuyuz. Varmı bir yontemi acaba.
Selamlar dostlar. Ps4 slim mevcut. 1tb hdd var. Ama ben bunu 2tb yapmak istiyorum. Fakat cokta uzman degilim ama bu tur islere biraz yatkinim. Kendim yapabilirm diye dusunuyorum. Sizlerin yardiminiza ihtiyacim var.
1. Herhangi bir 2.5 inc 2tb disk takabilriz dimi. Yani marka model falan gerektirmez herhalde. Ps3 te vatandan en ucuz wd disc alip sorunsuzca kullanmistim.
2. Harici disc lerde aynidir herhalde. Uygun fiyata alip icindeki diski cikarip ps4 e taksam ps4 deki disk i de tekrar kutuya takip kullansan nasıl olur. Tabii disc i kutudan zarar vermeden cikarabilmek lazım oda ayrı bir dert.
3 birde oylesine soruyorum. Ps4 kaç tb ye kadar hdd destekliyor bilen varmidir.
Selamlar dostlar. Ps4 slim mevcut. 1tb hdd var. Ama ben bunu 2tb yapmak istiyorum. Fakat cokta uzman degilim ama bu tur islere biraz yatkinim. Kendim yapabilirm diye dusunuyorum. Sizlerin yardiminiza ihtiyacim var.
1. Herhangi bir 2.5 inc 2tb disk takabilriz dimi. Yani marka model falan gerektirmez herhalde. Ps3 te vatandan en ucuz wd disc alip sorunsuzca kullanmistim.
2. Harici disc lerde aynidir herhalde. Uygun fiyata alip icindeki diski cikarip ps4 e taksam ps4 deki disk i de tekrar kutuya takip kullansan nasıl olur. Tabii disc i kutudan zarar vermeden cikarabilmek lazım oda ayrı bir dert.
3 birde oylesine soruyorum. Ps4 kaç tb ye kadar hdd destekliyor bilen varmidir.
Hakkında
Forum İmzası:
Lost. Prison break. Spartacus. Rome. Merlin. Once upon a time. Revolution. Heroes. . Game of thrones
Breaking bad. The Walking dead. Sherlock. OZ. Seksenler. Stranger things. Kalk gidelim. SUPERNATURAL
Sistem ve Tercihleri
Takım
Beşiktaş
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 15 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.322
İkinci El Bölümü Mesajları: 80
Konularının görüntülenme sayısı: 17.237 (Bu ay: 565)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5.594 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.