konu dışı yalnızlıgı
sabah sabah kola iciyorum
kahvalti sonrasi kolasi

Meola hocamizin baliklari
Meola hocamizin threadripper 9980 islemcili Rtx pro 6000 blackwell (rtx 5090 dan %15 daha iyi oyunlarda) pc sinde oyun oynamak icin kasten disarda kaldim kalcak yerim yok die mesaj attim ben abd deyim ilgilenemem suan dedi bende kadikoydeki villaya soyle alsinlar iceri dedim biraz bekledikten sonra acidi galiba tamam gec ben guvenlige solicem alcak dedi yalniz evde foto cekip foruma atma dedi
bende sozumu tutup evde foto cekmedim sadece hocamizin havuzundaki baliklari cektim
Sizce nasil meola hocamizin baliklari

tüm konu dişini satsak nekadar eder
userler ve sahip olduklari herseyi satsak nekadar eder
korkarim hicbisi etmez
alirezayla hikaru kavka edio canlı yayın
8-8 beabereler 1+1 oyunlarına geçildi
çoh heycanlı
kazanan magnusla oynicak galiba pek takip edemedim
Anticka bazarindayim
Pentium 3 laptopu 10 dolara aldim adaptoru vs cebe attim
Resme 1000tl dedi 5 dolara aldim
Toplam 15 dolar harcadik

karam çikolata indirimdeydi gelenlere soruyodu alırmısınız diye prim kazanıyoruz vs diodu kimse almadı sıra bana geldiginde kırmamak için aldım
süpersin çok teşekkürler dedi
düşük bütçeyle
seyirli keyifler
bu adam maskemi takıyo trumpa çok benzio
yüzü trump sanki
Meslek: electirical&electronic engineering
İlgi Alanları: keman çalmak,kitap okumak
| İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. |
|
asla alışveriş yapmayacaklarım (sizede önermem) : aterikasedi (pm den bilgi alabilirsiniz) alışveriş yaptıklarım:iMHoTeP(mouse ve usb ethernet kartı sattım)yellowrock(asus m2npv-vm sattım)prot(x1800xl aldım)andofthehorizons(am2 3200 cpu aldım)FATALIST(Asus M2NPV-VM AM2 6150 aldım)dubambi (350 watt fsp psu aldım)HyperActive(kasa aldım)r11_flash(xerox phaser 3116 sattım)bilader007(7600gt sattım)pisina(7800gt aldım)KRALL(razer copperhead aldım)ZEPHYR(xfx 7900gs aldım)Sincity(6100 sattım)Krombacher(hd 3850 aldım)MoKoKo®(x1950pro sattım) |
|
yalnızlık kibirdir herkes oldugun gibi görür seni kendini gizleyemezsin forum kurallarını aşırı saçma buluyorum. uymam gereken imza kurallarını okumak için tıklayayım
|
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 43.092
İkinci El Bölümü Mesajları: 5.106
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 18.039)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 25.408 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme 
9 Yanıt
1