adam 7 milyon tl ye kagıt satıyor
resmin imzalı kısmındaki resme baktıgımızda açıkça baskı oldugu görülüyor bu resme nasıl bukadar kişi mesaj atıyor hayret resmen kagıt satıyor adam
dlss fsr gibi herkesin kullanmayi tercih etmeyecegi yazilim tercihlerini kenara koydugumuzda saf guç olarak 7900xtx bile rtx5080 i tekmeliyor
dlss fsr tam bir sacmalik ayrica adam gecikme suresini arttirip sana oyle fazla kare sunuyor ekrandaki gecikme suresi arttiktan sonra 2000 fps versen nolcak dibine kadar anlamsiz teknolojiler bir karta okadar para bayildiktan sonra fsr dlss ile ugrasmak mantikli birsey degil

baglama böyle çalınır

makarna yiyorum
inanmayan denesin

boşa çocuk yapmayin demiyoruz

hamzoş evlenip çocuk yapsan bole bisi yapsa sevmeye devam edermiydin
yenermi sizce
yeni aldıgım i7 980x e oc yaptım
4.45 ghz gördük tek çerdekte 5960x i geçtim çoklu çekirdekte %15 geçti

konu dışına hiç ugramayan adam vidyolu

upucuz kasayi aldim yoldayim
icinde sivi sogutma gigabyte ud7 x58 anakart i7 980 6 core 12 thread cpu var
diger parcalara bakmadim thermaltake full tower haf 942 kasa filan
eve gecince ozellikleri detayli yazarim 2400tl ye aldim

Meslek: electirical&electronic engineering
İlgi Alanları: keman çalmak,kitap okumak
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. |
asla alışveriş yapmayacaklarım (sizede önermem) : aterikasedi (pm den bilgi alabilirsiniz) alışveriş yaptıklarım:iMHoTeP(mouse ve usb ethernet kartı sattım)yellowrock(asus m2npv-vm sattım)prot(x1800xl aldım)andofthehorizons(am2 3200 cpu aldım)FATALIST(Asus M2NPV-VM AM2 6150 aldım)dubambi (350 watt fsp psu aldım)HyperActive(kasa aldım)r11_flash(xerox phaser 3116 sattım)bilader007(7600gt sattım)pisina(7800gt aldım)KRALL(razer copperhead aldım)ZEPHYR(xfx 7900gs aldım)Sincity(6100 sattım)Krombacher(hd 3850 aldım)MoKoKo®(x1950pro sattım) |
yalnızlık kibirdir herkes oldugun gibi görür seni kendini gizleyemezsin forum kurallarını aşırı saçma buluyorum. uymam gereken imza kurallarını okumak için tıklayayım ![]() |

Son Giriş:
Son Mesaj Zamanı: -
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 0
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 0)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: -