Onlyfans Rehberi Paylaşıp Yoruma Kapatmaları.
https://www.donanimhaber.com/onlyfans-nedir-nasil-kullanilir--151538
Şöyle bir konu açıp utanmadan bir de konuyu yoruma kitleyen dh yönetimini kınıyorum. Yemiyorsa böyle konuları açmak ya açmayın ya da konuyu kitlemeyin.
Bu konunun haber değeri nedir?
Daha çok '' aptallar için nasıl onlyfans hesabı açılır'' gibi olmuş. Hayır bunu da geçtim, bir anakart ya da işlemci konusuna vs bile bu kadar özen gösterildiğini görmedim. Burası iyice folloş oldu gerçekten. Onedio gibi yoldan geçen sjw soldier ları kolundan çekip işe almışlar.
Sırada şöyle konular bekliyorum artık; ''Nasıl kaliteli penis fotosu çekilir'', ''Nude atarken dikkat edilmesi gereken 5 püf nokta''. Yemin ederim tiksindirdiniz.
Bu gidişle kalitesizlik akan clickbait konuları bile mumla aricaz belli ki.
Statik Elektrik Sorunu ve Ekranan Görüntü Gelmemesi
PC de bir tür statik elektriklenme sorunu başladı. Gün içinde tüm kabloları çekip elektriği boşaltmadan açılmıyor. Açamaya çalıştığımda tüm fanlar dönüyor, ışıklar yanıyor, ekran kartı da çalışıyor ancak hiç bir şekilde görüntü gelmiyor. Tek çözümü dediğim gibi statik elektriği boşaltmak. Daha önce böyle olmuyor. Sizce neden oluyordur? Bozuk PSU ya da anakartın kasaya bir yerden temas ettiğini düşünüyorum. Sorun ile daha önce karşılaşmış olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Şu an oldukça tozlu ve kompresör alabilmek için hafta içini bekliyorum malum. Kompresör geldiğinde iyi bir temizlik ve tekrar montajdan sonra tekrar bakıcam.
Sapphire Nitro R9 380X İçin Termal Ped ve Macun Önerisi
Herkese merhaba.
Sapphire Nitro R9 380X model ekran kartımın sıcaklığı oyunlarda 80+ üzerine çıkmaya başladı. Üstelik GPU hızını 100 mhz düşürmeme rağmen. Kartımın sağlam bir macun ve toz temizliğine ihtiyacı var ancak termal pedlerin değişmesi şart. Çünkü en son 1.5-2 sene kadar önce yine bu yüksek sıcaklık sorunundan macun değişimi ve toz temizliği yapmıştım ancak sıcaklık konusuna bir faydası olmamıştı.
Aslında rastgele orta halli termal ped alıp geçecektim ama kalınlık sıcaklığa vs etki ediyormuş. Kartın arkasında back plate in tam altında kalan çipler için arıyorum(sanırım memory chip). İş için uygun termal ped ve macun önerilerinize açığım. Macunu CPU için de kullanıcağım için Arctic 4 vs almayı düşünüyorum.
Standart Lig Exalt Satışı
Merhabalar;
Oyunu aktif olarak oynamadığım için standart ligde elimde az miktarda bulunan exalted orbları satıyorum.
60+ küsür kadar var. Ayrıca 1.5k dan fazla chaos orb ve çeşitli orbları da exalt / x orb ratio olarak satabilirim.
Tanesini 1 TL olarak düşünüyorum.
Hepsini birdem almak isteyene bir miktar indirim de yapabilirim.
Önce para sonra sonra orblar olmak üzere alışverişi halledebiliriz.
Detaylı bilgi ya da farklı sorularınız için pm atabilirsiniz.
iptal
iptal
CGN IP (Sanal IP) Nedir Bilenler İçeri
|
Türknet Kurulum Sorunu
|
Millenicom Bitmiş
|
Abonelik Başlamadan İşlem İptali
Millenicom Fatura Sorunu
|
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.972
İkinci El Bölümü Mesajları: 82
Konularının görüntülenme sayısı: 59.565 (Bu ay: 84)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.245 (Bu hafta: 74)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO