Şimdi Ara

Türk Kızıyla Neden Evleneyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
279
Cevap
7
Favori
17.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
174 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdiki zamane kızlarına bakıyorum da. Lisede üniversitede evlenmeden önce her türlü haltı yiyorlar. Evlenmeye gelince hayatlarını garantileyecek enayi arıyorlar. Kültürsüzler, vasıfsızlar ve kaliteleri oldukça düşük. Yemek yapmayı dâhi bilmiyorlar.

Bu yazdıklarıma girmeyen aklı başında kızlar da var ama onlar çok azınlıkta kaldı ve istesek de bulamayız belki.

Düşünsenize, ben evlenene kadar karşı cinsle arama mesafe koymuşum hani sevgili olsak bile arada mesafe olur bazı şeyler evlilik sonrasına saklanır. Sevgililik süreci benim için tanıma sürecidir. Ama anlaşamam ayrılırım o başka bir mesele. Sonraki tanıştığım kızsa her türlü haltı yemiştir ve mesela ben olur da buna kanar evlenirsem bu adil midir?

Türk kızıyla neden evleneyim ki şu devirde? Eskiden hiç değilse yemek yapmayı bilirlerdi, günümüzdeki gibi çirkef değillerdi ve daha ahlâklılardı. (Tabi çürük yumurtalar her zaman olur ama orandan bahsediyorum, şuan çürük yumurta sayısı çok daha fazla.)

Peki böyle bir durumda gidip bir Rus veya Ukraynalı beni seven ve benim sevebileceğim birisini bulmak yerine niye Türk kızıyla evleneyim? Size soruyorum. Yabancı kızlar da bu şeyleri yapıyor. Peki bu durumu umursamayacaksak, diğer konuları ele alalım:

• Yabancı kızlar daha kültürlü ve sadık. En azından gelip benim gibi normal bir Türk ile 5 kuruşluk maaşım için evlenmez milyoner değilim sonuçta beni sevdiği için evlenir.
    • Kendi ayakları üzerinde durabiliyorlar.
    • Daha zeki ve kültürlüler.
    • En önemlisi genetik olarak daha iyi ve güzeller.
    • Yurt dışına çıkma avantajın olacak.
    • Çocuğunun çift anadili ve vatandaşlığı olacak. Gelecek açısından daha şanslı olacak.

Böyle bir durumda peki niye Türk kızını tercih edeyim?

İkisi de evlilik öncesi her haltı yaşamış olsun, yemek yapmayı bilmiyor olsun vs. Bunları önemsemeyeceksek Türk kızının hiçbir artısı kalmıyor.

• "genelleme yapmayın" kavramı halk içinde çok popüler oldu, ancak bu laf tamamen hatalı arkadaşlar. sizin "genelleme" dediğiniz şeyin gerçek adı istatislikdir. bugün bütün bilim dünyası istasiliksel analiz üzerine kuruludur, yani sizin tabirinizle "genelleme yapmak" üzerine kuruludur.

"genellemeler yanlıştır" diyen adam bir daha ilaç kullanmasın. ilaçların %95'i tamamen istatislik ile üretiliyor. bazen bazı ilaçlar üretilip dünyaya satıldıktan sonra tamamen faydasız oldukları görülebiliyor, ancak yine de aynı yöntem ile ilaçları belli sayıda kişi üzerinde test edip yeni ilaç üretmeye devam ediyoruz ÇÜNKÜ BAŞKA ÇAREMİZ YOK, GENELLEME YAPMAKTAN DAHA İYİ BİR İLAÇ ÜRETİM YOLU HENÜZ KEŞFEDİLMEDİ

"genellemeler yanlıştır" diyen adam bir daha hiçbir teknolojik ürünü kullanmasın çünkü tüm teknolojinin üzerine kurulu olduğu parçacık fiziği bile tamamen genelleme formülleri üzerine kuruludur. son derece tartışmalı olsalar da bu genelleme formüllerini kullanıyoruz ÇÜNKÜ NET AÇIKLAMA SUNMASALAR DA İŞE YARIYOLAR, GENELLEME FORMÜLLERİ İLE UZAYA ÇIKTIK bir atomun tek başına ne yapacağını öngöremiyoruz ancak çok sayıda atom ile iş yaptığımızda genelleme yaparak bu atomların genelinden ortaya çıkacak davranışı çok iyi hesaplayabiliyoruz.

çığır açan Boltzman'ın parçacık kinetiği formülleri bile genelleme üzerine kuruludur.

insanlar arasında genelleme yapma olayına toplum bilimi denir. madde atomlardan oluşuyorsa, toplumlar da insanlardan oluşur. tek bir insanın ne yapacağı tam olarak kestirilemez ancak çok sayıda insandan oluşan toplumlardaki insanlardan çıkacak davranış kalıpları keskin şekilde belirlenebilir.

atomlar üzerinde genelleme yapmak bizi uzaya çıkardı, aynı şekilde insanlar üzerine genelleme yapmak da hayatınızdaki çok kritik bazı seçimleri yaparken sizin hataya düşmenizi engelleyebilir.

günümüz kızlarında belli davranış kalıplarının olduğunu söyleyen kişi "genelleme" yapmakta olan bir budala değildir, sadece gözlemlediğini söylüyordur. siz: "genelleme var, ben kaçtım" diyosanız, lütfen alınmayın ama, biraz bilgisiz birisiniz.

Şimdiki zamandaki türk kızları aşırı şekilde ego'lu.

Kendilerini aşırı şekilde beğenmiş.

Sosyal medya ile araları o kadar iyi ki, selfie kitabını yazarlar.

Böyle kızlarla evlenilmez.

Şimdiki köylü kızlarının bile gözü on numara açık.

Evlensen zaten başına bela, yemek yapmayı bilmez.

ev işi yapmak istemez.

Sürekli gezelim, bak bunlar oraya gitmiş bizde gidelim derler.

Kimin nesi evine bunu almış, ben daha iyisini almaz isem çatlarım derler.

iyi söz keza yok, surat mezarlık kapısı gibi hep asık.

Hep bir mutsuzluk var.

Her şeyi bu kızlardan daha iyi kimse bilemez.

hayat müşterek der, ev işini bile erkeğe yıkmaya çalışır.

cinsel hayat desen keza, kan verir gibi yatmaktan başka bir şey bilmez.

Biraz değişik fantezi istesen ben fahişe miyim der..

Her konuda erkek ile eşitiz derler, ama iş boşanma aşamasında nafakaya tazminata geldiği zaman köylü kezban yüzleri ortaya çıkar..

Herhangi bir kızın Türk ya da yabancı senle evlenmesi için geçerli sebenin var mı peki? Türk kızı nedir abi kaç yaşındasın? Türk kızı dediğin Balkan göçmeni çıkabilir, Çerkez kızı çıkar, bu anlamsız genellemeyi bir kenara bırak. Takıldığın çevrenin ortalaması isen suçlusu sensin, kültürsüz, vasıfsız, kaliteleri düşük diyorsun, sen nesin kardeşim, Dh'ye açtığın konuya bak. Her yerde ayaklarının üstünde durabilen, kültürlü, eğitimli kadınlar vardır. Onlara ulaşamıyorsan sorun sende biladerim, kendini bu kadar birşey sanma, işe bundan başlayabilirsin. Yabancı kızlarla ile ilgili tecrüben var mı? Bence yok gibi gözüküyor, hiçbirşey bildiğin yok, kusura bakma :d
    ben size sizin hayatınızda hiç uygulamamış olduğunuz yepyeni bir yöntemi tanıtıyor değilim ki. hepiniz, hepimiz, tüm insanlar hayatları boyunca her an istatisliksel analiz yaparak karar verirler.

Ankara'da oturmakta olan ve evini taşıyacak olup da kendisine yaşayacak yeni bir semt aramakta olan birine: "Çinçin mahallesine taşın" diyecek olsan, sana: "deli misin?" diye cevap verir. aynı adama: "sen şimdi genelleme yaparak karar verdin" desen, adam popüler kültürün etkisiyle sana şunu diyebilir: "ne alakası var, tüm genellemeler yanlıştır, ben genelleme yapmadın" bal gibi de yaptın.

ben şimdi bu adama şunu söylesem: "kardeşim sen Çinçin mahallesinin bir sokağında oturacaksın sadece, yani hepi topu 3-5 komşu ile muahtap olacaksın, haberlerde gördüğün örneklerin sana denk gelme ihtimali düşük, orada sana sorun çıkartmayacak dünya kadar aile yaşıyor ve bunlar ömür boyu orada yaşıyorlar, gayet de yaşıyorlar, Çinçin'den çıkan birsürü insan var, yazar olan var, sen neden böyle önyargıya sahipsin?" bunu söylesen bile adam asla Çinçin'e taşınmaz. adam hiçbir zaman "numune ne kadar küçükse, istatistikden o kadar az etkilenir" deyip de Çinçin'e taşınmaz. Çinçin'i hayatında hiç görmemiştir. Çinçin'de yaşayan birini hayatında hiç tanımamıştır. ama, gördüğü 3-5 habere ve bazı duyumlara bakarak Çinçin'e taşınma düşüncesini tamamen rafa kaldırabilir rahatlıkla. ama sorsan: "genelleme kötü bişey, ben burada genelleme yapıyor değilim, ben hiç genelleme yapmam ki zaten" diyecektir popüler kültürün etkisi ile.
    Meali : Bu zamana kadar kendim bir halt yiyemedim, kendimden daha görmüş geçirmiş, hayatı yaşamış, kendine özgüveni olan bir kız istemiyorum, çünkü onu elimde tutamam... Namustan iffetten bahsediyorum ama elimde olsa bende türlü türlü ilişki yaşar, erkek adam yapar yalanına sığınırdım. Yemek yapmaktan felan bahsediyorum, çünkü iki yumurta kıramayacak kadar kendimi geliştiremedim, çamaşırımı kendim yıkayacak kadar sorumluluk sahibi bile olamadım. Yabancı bir kadın hayali kurarak herşeyin çok farklı olacağına inanıyorum. Çünkü kendini birşey sanıyorum. Al sana meal, yazınlardan çıkan bu, kusura bakmasın postu yazan arkadaş.
  • @Epsilon @Kanatlandırmayan_Redbull @Zodion @CeyKalDa @hamza5806 Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında hocam?

• Haftalık insan genelleme konusu nerde diye arıyordum. Buldum sonunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyisini bulursan dünyadaki tekmil hatundan evladır. ama dediğim gibi güzelini okumuşunu ve karakterlisini.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pankreasına Talibim

Haftalık insan genelleme konusu nerde diye arıyordum. Buldum sonunda.

Sadece bir şey soruyorum hocam. Niye?

• Güzel saçmalamışsın + blok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB1BCF8C0 -- 29 Eylül 2020; 14:27:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir de anlaşmayıp ayrıldığınız kızın düzgün biri olduğunu anlayıp, ileride başkalarında onu aramak da var. O yüzden düzgün bir insan buluyorsanız kıymetini bilin, çöp gibi kenara bırakıp gitmeyin saçma sebepler yüzünden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk kızları ile evlenilmez...
    17 yıl önce açıldı
    Kız arkadaşım hamile ama evli
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Düzgününden, güzelinden Rus/İtalyan... kız bulabiliyorsan evlen ne diyelim, Onlar da zaten Round Robin bekle beniiğğğ diye çıldırıyordu.

• Derin konu hocam

Ama bence yukardaki arkadaş haklı insanları genelleştirmeyi bırakmak lazım hocam

Sonuçta o da insan bu da insan bilgisayar toplamıyorsun hocam

Biriyle iyi anlaşıyosan o da senden hoşlanıyosa kızın da çok büyük bi eksisi yoksa gayet ırkı fark etmeksizin beraber olunabilir hocam.

Ortalama bir rus kızı ile ortalama bir türk kızını karşılaştırsan ruslar galip gelir belki, ama bu gereksiz bi karşılaştırma hocam. Sen de gider türklerden ortalamanın üstünde bi kız bulmaya çalışırsın o zaman hocam.

Olmadı dediğin gibi rus bulabiliyorsan ruz kızla beraber olursun hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F7D1BBF95

Bir de anlaşmayıp ayrıldığınız kızın düzgün biri olduğunu anlayıp, ileride başkalarında onu aramak da var. O yüzden düzgün bir insan buluyorsanız kıymetini bilin, çöp gibi kenara bırakıp gitmeyin saçma sebepler yüzünden

Öyle bir durumda kız için hayırlısı olmuş oluyor bahsettiğiniz gibi iyi ve düzgün biriyse. Bırakan düşünsün.

• Oğlum siz ne adamsınız ya bakıp bakıp gülüyorum. Türk kızı herkesle gezip sonra enayiyle evleniyormuş. Yabancı kızlar sadıkmış. Ahahhah.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Doğru diyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: bateren

Düzgününden, güzelinden Rus/İtalyan... kız bulabiliyorsan evlen ne diyelim, Onlar da zaten Round Robin bekle beniiğğğ diye çıldırıyordu.

İyi de ben de onu diyorum. Geçmişte yaşanmışlıklarına vs. bakmayacaksak diğer konularda yabancı kızlar her türlü daha üstün. Onlarla tanışıp iletişim kurması da daha kolay. Kezban değiller.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zurnalog

Derin konu hocam

Ama bence yukardaki arkadaş haklı insanları genelleştirmeyi bırakmak lazım hocam

Sonuçta o da insan bu da insan bilgisayar toplamıyorsun hocam

Biriyle iyi anlaşıyosan o da senden hoşlanıyosa kızın da çok büyük bi eksisi yoksa gayet ırkı fark etmeksizin beraber olunabilir hocam.

Ortalama bir rus kızı ile ortalama bir türk kızını karşılaştırsan ruslar galip gelir belki, ama bu gereksiz bi karşılaştırma hocam. Sen de gider türklerden ortalamanın üstünde bi kız bulmaya çalışırsın o zaman hocam.

Olmadı dediğin gibi rus bulabiliyorsan ruz kızla beraber olursun hocam.

Türklerden ortalama bir kızın isteklerini karşılama imkânın yabancı ortalamanın 3 gömlek üzeri bir kızın isteklerini karşılama imkânından daha zor.

• Ortalama Ego açısından düşünürsen doğru düşünürsün ama diğer yerlerde genellemenin yanlış olduğunu düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bateren

Ortalama Ego açısından düşünürsen doğru düşünürsün ama diğer yerlerde genellemenin yanlış olduğunu düşünüyorum.

Madde madde açıklar mısınız hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9ED59218A

Türklerden ortalama bir kızın isteklerini karşılama imkânın yabancı ortalamanın 3 gömlek üzeri bir kızın isteklerini karşılama imkânından daha zor.

Alıntıları Göster

Yine genelleme yapıyorsun hocam ve dediklerinin kanıtı yok kafana göre istatistik atıyorsun ece üner'in dediği bölgeden hocam.

Böyle bir olayın varlığına gerçekten inanıyorsan dediğin gibi Rus kızla evlenmek daha mantıklı. Ama öyle bir olay yok. Her millet de iyi kız da var kötü kız da var, kız ne kadar güzelse o kadar çok para ister ne kadar çirkinse o kadar anlaşması kolay olur gibi tabirler yanlış genellemeler. İnsan bunlar.

• Türk Kızıyla Neden Evleneyim?
    Türk Kızıyla Neden Evleneyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zurnalog

Yine genelleme yapıyorsun hocam ve dediklerinin kanıtı yok kafana göre istatistik atıyorsun ece üner'in dediği bölgeden hocam.

Böyle bir olayın varlığına gerçekten inanıyorsan dediğin gibi Rus kızla evlenmek daha mantıklı. Ama öyle bir olay yok. Her millet de iyi kız da var kötü kız da var, kız ne kadar güzelse o kadar çok para ister ne kadar çirkinse o kadar anlaşması kolay olur gibi tabirler yanlış genellemeler. İnsan bunlar.

Alıntıları Göster

Bilemiyorum hocam, gözlemlerim hep bu yönde oldu.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.