|
Şimdiki zamane kızlarına bakıyorum da. Lisede üniversitede evlenmeden önce her türlü haltı yiyorlar. Evlenmeye gelince hayatlarını garantileyecek enayi arıyorlar. Kültürsüzler, vasıfsızlar ve kaliteleri oldukça düşük. Yemek yapmayı dâhi bilmiyorlar. Bu yazdıklarıma girmeyen aklı başında kızlar da var ama onlar çok azınlıkta kaldı ve istesek de bulamayız belki. Düşünsenize, ben evlenene kadar karşı cinsle arama mesafe koymuşum hani sevgili olsak bile arada mesafe olur bazı şeyler evlilik sonrasına saklanır. Sevgililik süreci benim için tanıma sürecidir. Ama anlaşamam ayrılırım o başka bir mesele. Sonraki tanıştığım kızsa her türlü haltı yemiştir ve mesela ben olur da buna kanar evlenirsem bu adil midir? Türk kızıyla neden evleneyim ki şu devirde? Eskiden hiç değilse yemek yapmayı bilirlerdi, günümüzdeki gibi çirkef değillerdi ve daha ahlâklılardı. (Tabi çürük yumurtalar her zaman olur ama orandan bahsediyorum, şuan çürük yumurta sayısı çok daha fazla.) Peki böyle bir durumda gidip bir Rus veya Ukraynalı beni seven ve benim sevebileceğim birisini bulmak yerine niye Türk kızıyla evleneyim? Size soruyorum. Yabancı kızlar da bu şeyleri yapıyor. Peki bu durumu umursamayacaksak, diğer konuları ele alalım:
Böyle bir durumda peki niye Türk kızını tercih edeyim? İkisi de evlilik öncesi her haltı yaşamış olsun, yemek yapmayı bilmiyor olsun vs. Bunları önemsemeyeceksek Türk kızının hiçbir artısı kalmıyor. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı