Şimdi Ara

Türk Kızıyla Neden Evleneyim? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
7
Favori
17.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
174 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: izayoi

Hayatında kaç tane yabancı kız gördün tanıdın da sadık olduğunu iddia ediyorsun

Alıntıları Göster

sen bilmezsin forumun yarısından çoğu yılın yarısını rusyada almanyada paris de geçirdiği için onlar sadık türk kızları ile bir değiller.

• quote:

Orijinalden alıntı: roces

Türk kızları her haltı yemiştir deyip Rus ve Ukraynalı biriyle evlenirim demek ne kadar mantıklı anlamadım. Ama yabancı kızların bizim Türk kızlarından farkı var mı evet gerçekten var. En yakın örneğini kendim yaşıyorum yaklaşık 2 senedir Faslı bir kız arkadaşım var öncelikle sıfır ego, samimi, ahlaklı ve akıllı ayrıca yüksek lisans bitirmek üzere Fransızca ve Arapça anadil seviyesinde İngilizce çok iyi seviyede ve Türkçe kursu görüyor A2 sertifika aldı. Devlet memuru olarak çalışıyor. Türkiye'de bu niteliklerin yarısını taşıyan birinin havasından geçilmiyor. Ama dediğim gibi insanları yok onu yapmış şunu yapmış diye ayrıştırmak hoş değil önemli olan yaptıklarından ve yaşadıklarından ne gibi dersler aldığı ve hayata nasıl baktığı.

İyi de hocam ben de onu diyorum. Eğer ikisi de her haltı yemişse ben gider yabancıyı tercih ederim. Diğer yönden her şekilde avantajlılar. Hiç birini kabul etmiyorsan bile çocuğumun genetiği iyi olur.  

• Ne oldu dokundumu dediklerim
    Senin gibiler bizim bu kızların egosunu arşa çıkarır ondan sonra problem yaşadığında da gelir buraya kızlar şöyle kızlar böyle diye ağlarsınız mustehak sizlere mustehak iyi oluyor
    Ben bu saatten sonra bu egoist varlıkları hayatıma sokmam
    Senin gibilerde bir ömür gidin karı dırdırı çekin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pankreasına Talibim

Haftalık insan genelleme konusu nerde diye arıyordum. Buldum sonunda.

Hayir benim anlamadigim bu bizim bir o kadar kultursuz turk erkekleri o guzel ukraynali rus kizlar kucagini acip onlari bekliyor falan mi saniyor? :D

Ulan o kiz senin o tarhana kokulu evine gelir mi?

• saveyourself S kullanıcısına yanıt
    Antalyada 5 yıl yaşadım, gelenler parasına geliyor ama, orada alan memnun veren memnun durumu var. Çünkü çok kötü yaşam şartlarında olan insanlar var Rusyada, ailesi ile arası iyi olmayan, çok ücra yerlerde yaşayan. Antalya-İzmir gibi yerlere gelince, oralar onlara Paris, bizim kekolarda Brad Pitt geliyor. Çünkü ekonomik özgürlüğün tadına varıyorlar, ne kadar modern bir ülke gözüksede, böyle şeylerin olacağı düşünülmesede, Rusyada katı bir Ortodoks Hristiyanlığı ve gelenekçi aile yapısı vardır. Haliyle Türkiyede bir hayatın bir bileti,- güvenli bir hayatın bileti- bir kalantor dayı bulup iş koymak. Eee? Buraya günde buna benzer kaç tane konu açılıyor... Açanlarda ne para var, ne kendini eğitmişlik var...varsa yoksa müthiş bir dış görünüş takıntısı, materyal fetiş,(özellikle araba fetişi), cinsel başarısızlık, özgüvensizlik, saçma bir erkeklik gururu var. Yaşanması gereken deneyimleri gerekli yaş grubunda yaşayamamış, sırf karşı cinsten ret almış diye ülkesinde kadınları aşağılayan tüm tipler burada. Ne ara bu konu dışı kısmı Esra Erol ve Müge Anlı vari bir hale büründü anlamıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bende eskiden Türk kızından başka kızla evlenmem diyordum ama vaz geçtim bu kısır düşünceden.

Kardeşim yabancı kızda terliyor mu? Terliyor.

Ayakları terli kokulu mu? Terli kokulu.

O halde ne yapayım Türk kızını?

Büyük konuşmayım ama bende Türk kızı ile evlenmem istememde.

• JimmyCool1907 kullanıcısına yanıt

Antalyayla normal hayati karistirma, Antalyaya gelenler tatile eglenceye geliyor ve seks yapmaya cok acik. Paran varsa o ayri mesele.

Neyse lafla peynir gemisi yurumez. Grtir kendine guzel bebek gibi bir hatun birlikte yasa, biz de alkislayalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saveyourself S kullanıcısına yanıt
    Seks/eğlence hayatından bahsetmiyorum. Evlenen insanlardan bahsediyorum. Ayrıca benim hatun getirip getirmemem ne alaka bilader, yazılanlar zoruna gidince neden böyle saldırgan bir tavıra geçtin? Neyse işine gelirse :d

• Umrumda değil zaten sisteme yeni enayiler hazirda bekliyor. Benim yerime milleti zengin edecekler çok düğün nişan derken binlerce lira çöp oluyor. Bir de çok matah bir şey gibi düğünümuzde elleri çatlattık diyorlar. İyi olmuş eller de ne güzel catladik ama diyordur

• Aslında genelleme insanların yaptığı bi savunma mekanizması her durumda genelleme yaparsak hiç bi zaman iyi ve kötüyü bilemeyiz,genelleme demek çoğunluk demek,bizi türk kadınından soğutan nedenler neler:

1-saçma sapan düğünler örf ve adetler,bunları seven erkek hayatı boyunc borç ödemeye mahkumdur.

2-peygamberimizin ümmetiyiz derler,efendimizşn kızı ne mütevazi derler ama biraz okumuş işi olan kadın bul dersinki dünyayı omu yaratmış aşırı havalı küçümser olmaları.

3-bizim kadınların en büyük farkı evine bağlı ve namuslu olmalarıydı ama artık oda kalmadı müge anlıda görüyoruz kimin çocugu kimden belli değil ve diktirme olayı çok fazla o açıdan yabancı kadınlar daha dürüst içi dışı bir.

Ayrıca;bizim kadınlarımız boşanınca kindarlığı erkeğin hayatımı mahfetmeyi çok severler bi tv de izlemiştim kadın boşanmış devlet herseyşni karşılıyor ama kadın yinede eski kocam bedelini ödemeli diyiyor:) yabancı kadınla boşanınca dert olmuyor.

Şunuda anlamam kadın yemek yapmak zorunda değilim der o zaman ben neden çalışıp bakmak zorundayım ? Bunun cevabını merak ediyorum ama çoğu erkek bu kadar borç harca rağmen deli gibi evleniyor bunun nedenini merak ediyorum niye insan kendini sıkıntıya sokar.

• Hocam ben de aynı şeyi düşünüyorum. Şuan sevgili aşamasında olduğum bir Rus kız da var. Şimdiye kadar birkaç kere buluştuk sadece ama dırdır yok trip yok 10/10

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Iyiyim evlat sen nasılsın

• reis türk kızını buldun da yabancısı kaldı. napsın seni elin yabancısı senin gibi kıllı yağlı kassız fakir özgüvensiz dil bilmez bir şey görmemiş kültürsüz çakma maço ortadoguluyu. adam sanki çok karizmatik bir leonardo dicaprio da beğenmemezlik yapıyor. çevir sor bakalım yoldan geçen kızlara "ben ne kadar yakışıklıyım on üzerinden not ver" de.

iyi adam her yerde kadın bulur daha doğrusu kadınlar onu bulur net bilgi. herkes hakettiğini yaşıyor ona göre buluyor özetle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 30 Eylül 2020; 4:21:27 >
  • JimmyCool1907 kullanıcısına yanıt

Benim isime gelip gelmemesiyle bir alakasi yok guzel kardesim, senin hayatin.

Ben ukde polonyali sevgilim le yasiyorum zaten. Ama avrupali veya slav kizlar kollarini acip turk Erkekleri gelsin diye beklemiyor.

Ben ukrayna da cok sehirde gittim. Sorduklarinda turkum demeye utaniyordum cunku hemen iyyy gibi bir tepki aliyorum. Kievli harika bir hatunla barda konusurken ingilizim dedim ve gecen sene turkiyeye gittim tatile falan diyince kizin surati degisti.

Noldu diyince ya turkler biraz iiiii falan demeye basladi. Ben de ne var yahu iyi insanlardi falan diyince. Buraya gelenler hep abaza okuz demeye getirdi. Are you cola are you sex muhabbeti yani.

He bir abi tavsiyesi veriyorum sana dinlersin dinlemezsin o sana kalmis. Ama en azindan bu mesajlarimi okuyan genc kardeslerim isin gercegini anlasa benim icin yine de yeter

• genelleme yapmak baska arkadaslar.

sen gidip su kiz turk, bunla evlenmem dersen yanlis yaparsin. kisiyi tanidiktan sonra uygun goruyorsan evlenirsin.

genellemeyi temelden yapman lazim yani sen gidip evlenmelik kizi, gece kuluplerinde 2 icki karsiliginda yakinlasanlarin arasindan ararsan olur mu sence 

• Bu kadar duşünme manyak olursun kafaya takarsin boşver olursa olur olmazsa olmaz.Ama şunu kesinlikle yapman lazim psikologa görün özgüven kazanman lazim.

• o kadar aciz durumdayım ki seçeneğim bile yok seneye üniversite bitecek flört ettiğim biri çevremde kız bile yok hep hayalim için çalıştım olmadı ne kız ne sosyal hayat var yaşta geçiyor sonum belli zaten zaman öldürüyorum sadece

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Örnek denk bir örnek değil. Mahalle örneğinde, popülasyonun kendisi de mahalle, numunenin kendisi de mahalle. Çünkü mahallenin sadece bir kısmı ile etkileşime girme gibi bir olanak yok. Siz istemeseniz bile, mahallenin genel yapısı sizi etkiler.

Denk bir örnek şöyle olabilirdi: A ülkesindeki bir mahallede mi yaşamak isterdin yoksa B ülkesindeki bir mahallede mi?

• strategen kullanıcısına yanıt
    evet tam denk değil, ama söylemek istediğim şeyi az çok anlatabilmiş olduğumu düşünüyorum.

• ağalar bana kalırsa bu yazım türk kızlarıyla ilgili son yazım olacak bu forumdaki çoğu kişinin kız arkadaşı yok hatta onu bile geçtim benim gibi hiç kız arkadaşı olmamış çok kişi var hatta bana kalırsa forumun %70 nin hiç kız arkadaşı olmamış şimdi böyle bir istatistik yapalım din miş gelenekmiş diyenler lütfen bundan sonrasını okumasın

şimdi bizim ülkemizde 300.000 binden fazla tc ye kayıtlı erkek fazlalık nüfusu var bir de 3 milyona yakın erkek göçmen fazlalık nüfusu var yani her hangi bir kız 3.5 milyondan fazla seçeneği var türkiyede sen sadece onlardan birisin ben misal estonyalı bir kadınla konuşuyorum oralarda kadın nüfusu daha fazla ondan dolayı siz siz olun kendinizi yabancı dil alanında kendi meslek alanında ve fizik alanında maksimum geliştirin ve kadın nüfusu fazla olan ülkelerden kız arkadaşı edinmeye bakın keşke şu an ki aklım 15 yaşımda olsaydı ama işte hayat çoğu şey sonradan farkına varıyorsun gözün açılmaya başlıyor siz benim dediklerimi yapın her ülkenin yazılı olmayan raconu vardır türkiyedede böyle bir racon var kadın diyorki çoğunluğu hakkında konuşuyorum erkekleri ilk baştan tecavüzcü ve sapık olarak görüyor eğer diyorki benle sevgili olucaksan paran olucak araban olucak diyor beni sürekli eğlendir gezdir diyor o yüzden bu sistemi yıkmak için sosyal medyadan herhangi bir kıza yürümeyin heleki türk kızlarına hatta yabancı kızlara bile yürümeyin sadece tatillik bölgelere çalışmak veya tatil için gittiğiniz zaman reelde tanışın benim böyle çok yabancı hatun düşüren arkadaşlarım oldu internetten asla yabancı veya türk kızlarına yürümeyin çünkü sosyal medyada herkes tövbe haşa kendini bu dağları ben yarattım allahım ben havası var ama reel hayatta kimse o kadar özgüvenli değil velhasım kelam türkiye dışında arayın ne ararsanız ben bu türk kızları için bile intihar etmeye kadar gitti olayım ama o kız yinede gitti maço ve paralı bir erkeğe ondan sonra anladım türkiyeden hiç bir şey olmaz diye

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.