< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Türk Kızıyla Neden Evleneyim? (5. sayfa)

-
-
Evlenmeden önce daha sevgiliyken bir gün eşimi evinden almaya gittim. Apartmanın önünde bekliyorum. Kamyoneti ile bir adam yaklaştı. Araçtan indi ve apartmanın üst katlarına doğru bakarak Viktoriya, Klubnika Viktoriya diye bağırmaya başladı. Başta ne olduğunu anlamadım, adam bağırmaya devam etti. Haliyle sinirlendim. Adam bildiğin eşimin dairesine bakıp sesleniyor. Tam adama doğru hamle yapmayı düşünüyordum eşim geldi.
Meğer adam çilek satıyormuş. Rusya'da Viktoriya Çileği denen özel büyük ve lezzetli bir tür varmış. Klubnika çilek demek bu arada.
Güldük geçtik bize de hatıra olarak kaldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 30 Eylül 2020; 9:57:8 > -
quote:
Orijinalden alıntı: mcgoktugEvlenmeden önce daha sevgiliyken bir gün eşimi evinden almaya gittim. Apartmanın önünde bekliyorum. Kamyoneti ile bir adam yaklaştı. Araçtan indi ve apartmanın üst katlarına doğru bakarak Viktoriya, Klubnika Viktoriya diye bağırmaya başladı. Başta ne olduğunu anlamadım, adam bağırmaya devam etti. Haliyle sinirlendim. Adam bildiğin eşimin dairesine bakıp sesleniyor. Tam adama doğru hamle yapmayı düşünüyordum eşim geldi.
Meğer adam çilek satıyormuş. Rusya'da Viktoriya Çileği denen özel büyük ve lezzetli bir tür varmış. Klubnika çilek demek bu arada.
Güldük geçtik bize de hatıra olarak kaldı.
Yani hocam?
-
Her ülkenin farklı kültürleri, farklı alışkanlıkları var. Size çok ters gelen bir davranış onlar için normal olabiliyor.
Haliyle Türk kızı yada yabancı diye bakmamak lazım olaya. Hiç tahmin edemeyeceğiniz sıkıntılar baş gösterebilir. Yabancı ile evlenme prosedürü, burada onların oturum izinleri için yapmanız gereken sigorta ödemeleri, ailesinin gidip gelmesi ve kalması gibi bir çok ilave etken de var. Türk bir kişi ile evlendiğinizde yaşayacaklarınız farklı, yabancı ile farklı. Teraziye koysak iyi mi kötü diye, bence dengede kalır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mcgoktugHer ülkenin farklı kültürleri, farklı alışkanlıkları var. Size çok ters gelen bir davranış onlar için normal olabiliyor.
Haliyle Türk kızı yada yabancı diye bakmamak lazım olaya. Hiç tahmin edemeyeceğiniz sıkıntılar baş gösterebilir. Yabancı ile evlenme prosedürü, burada onların oturum izinleri için yapmanız gereken sigorta ödemeleri, ailesinin gidip gelmesi ve kalması gibi bir çok ilave etken de var. Türk bir kişi ile evlendiğinizde yaşayacaklarınız farklı, yabancı ile farklı. Teraziye koysak iyi mi kötü diye, bence dengede kalır.
Hocam sen niye evlendin o zaman?
-
Yarım yıl bile Türkiye'de kalmayan birine bunları söylüyor olman komik. Sefil yazının bir iki tık üstünde bir şeyler zırvaladım belki bakarsın. Türk kızlarını arşa çıkarıyor muşum.
En son Türk sevgilim 10 yaşımda filan olmuştu galiba.
Öğrenmiş senin gibi dar kafalı insanlar bir 'egoist' lafı... ''Karı'' dırdırını iyi çekmişsin sen ve endişelenme ben çekmedim ve çekmemde o dırdırı.
Ha Türk kadını ha Türk erkeği ikisi de aynı gübrenin laciverti. Kendini bu kadar şartlama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 30 Eylül 2020; 10:29:18 > -
Hiç bir zaman aklımda Türk olsun yada yabancı olsun diye bir düşünce olmadı. Karşınıza doğru insan çıkınca evleniyorsunuz. Bu yüzden insanları kategorize etmenin manası yok.
-
Eli disi sinege bile degmemis ergen 6 paragraf duygu tosarmasi sacmis ortaya.
Degil turk kizi, herhangi bir disi sana neden baksin caresiz ergen 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 yıldan fazladır Peru'da yaşayan latin bir kız arkadaşım var ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Türk kızları gerçekten bizim kendi kafa yapımıza en uygun olanları . Elbette her milletin iyisi kötüsü var ancak genelleme yapmayıp kendi huyunuza suyunuza yakışanı bulunca hayatınız oldukça keyifli geçecektir . Bunun dışınaki ilişkiler hep bir kazanç uğruna yapılandır . Kimi cinsellik üzerine kimi maddiyat kimi ise pasaportu alana kadar . Senin isteklerini okuyunca aslında tek derdinin bu ülkeden gitmek olduğunu anlıyorum. Cevaplarıyla başlıklara değinelim
- Yabancı kızlar daha kültürlü ve sadık. En azından gelip benim gibi normal bir Türk ile 5 kuruşluk maaşım için evlenmez milyoner değilim sonuçta beni sevdiği için evlenir.
+Böyle bir genelleme saçmadır . Dünyanın her yerinde erkeğin parası için evlenen kızlara rastalamak mümkündür . Özellikle eski Sovyet ülkelerinden gelen kızlar için bu daha yüksek orandır . Kültür ise kime göre neye göre ?
- Kendi ayakları üzerinde durabiliyorlar.
+Burada da insanlar bir meslek sahibi olup kendi ayakları üzerinde durabiliyor . 70 hatta 80 öncesi doğanlar için bu söylenebilir ancak yeni nesil için yine anlamsız.
- Daha zeki ve kültürlüler.
+Bir diğer anlamsız genelleme . Zeki ve kültürlü olması kime göre neye göre belirleniyor ? Zekilik matematik sınavından 100 alması mıdır ? Ya da kültürlü olması bilgi yarışmasında 1. olması ile falan mı ölçülüyor ? Kendiniz ne kadar zeki ve kültürlüsünüz ki partnerinizin böyle olmasını bekliyorsunuz. Sonuçta İngiltere'ye gidince Oxford mezunu kızlar kapınızda yatmayacak .
- En önemlisi genetik olarak daha iyi ve güzeller.
+Bazı miletten kızların daha güzel olduğunu düşünüyoruz ( Ukrayna , Rusya , İskandinav ülkeleri vs ) Ancak ben burada da gayet güzel kızlar olduğunu düşünüyorum . Bunu pas geçelim kişiye göre fazlasıyla değişen bir kavram .
- Yurt dışına çıkma avantajın olacak.
+Senin derdin aslında pasaport almak onu baştan desene
. Peki sen pasaport hedefi ile birisi ile evleniyorken problem yok ama bir kızın senin maaşın için evlenmesi mi sakıncalı ? Win-win olayı var oysa
- Çocuğunun çift anadili ve vatandaşlığı olacak. Gelecek açısından daha şanslı olacak.
+Öğrendiği dile ve vatandaşlığa göre değişen bir durum . Yine aslında hedefin birini sevmek vs değil pasaportu almak aslında .
-
Seni sadece blokluyorum boşuna alıntı yapma :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kral tavsiyeye ihtiyacım yok Erasmus&Wat ike beraber yaşanması gereken her deneyimi yaşadım. Bu tarz deneyimler yaşamasam geliptee bu post altına yazmam zaten, neyse herkesin kendi hayatı senin dediğin gibi :d
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
gözünü seveyim bu konuda niye bu kadar kastın kendini hocam ?
Haklısın kesinlikle ama bu kadar yazmaya değmez , " genelde " bu tarz tipler bu yazıları okumaz.
-
türk kızları eskiden ellerinde yabancı kızlara göre cinsellik avantajı vardı ama son yıllarda bunu kaybediyorlar coğunluk yeni nesilde cinsel ilişki yaşıyorlar.bundan dolayı yabancı kızlardan bir farkları kalmadı.bundan dolayı artık tercihin yabancı kızların olması normal ve doğru bir karar.tabi birde kezbanlık trip ve diğer olumsuzluklar olunca neden türk kızlarını secsinler ki.
inanın herkesin yabancı dili filan olsa türk kızlarını kesinlikle secmez.
-
yazasım geliyo yav anlamdım neden.quote:
Orijinalden alıntı: -EDD-gözünü seveyim bu konuda niye bu kadar kastın kendini hocam ?
Haklısın kesinlikle ama bu kadar yazmaya değmez , " genelde " bu tarz tipler bu yazıları okumaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bir ortadogulu olarak medeni kulturun yogurdugu kizin birey olmasina ve ozgurlugune saygi gosterebilecekseniz evlenin yoksa irfanina tukurdugum geri zihniyette iseniz kisa zamanda tekmeyi yersiniz!
-
tehlike büyük dikkat edin .
-
yalnuz yabancı kızlarda her bok var kjyaslama ypmayın bence kişiden kişiye değişir ayrıca genelleme yapnak kadar saçma bişey olamaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nokta yerine hocam mı kullanıyoruz artık hocam
-
Türkiye'de insan kalitesi yerlerde, sürekli birbirini ezmeye çalışan bencil kabus gibi insanlarla neden evleneyim?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X