Letgo sahibinden dolandırıcısı
Telefon 530 061 52 91 / 0530 061 52 91
Arkadaşlar letgo üzerinden mal satıp sahte sahibinden param güvende linki üretip, ozan super App sanal posu kullanarak para çekiyor. Eline geçirdigi kart numarası ile anında Google dan alışveriş yapıyor. Kardeşim dün bu şekilde önemsiz bir miktar dolandırıldı.
Bizim için önemsiz bir miktar olabilir fakat bir öğrenci olabilir maddi durumu yerinde olmayan bir vatandaş olabilir, hiç acımıyorlar takır takır para çekmeye çalışıyorlar. neyseki olayı anlayıp anında kartı kapatmış 2 saniye farkla birinci alışverişe engel olamamış, sonraki 2 adet para çekme işlemi başarısız oldu.
Gerekli girişimler yapıldı.
Kendisi hakkında dava açılacak bizzat uğraşacağım büyük zevkle.
Google aramalarda numara çıksın diye konu açıyorum.
Su tesisatı musluk dan anlayan var mı?
Beyler bana şu fotoğraftaki parçadan lazım. Açılan helezon plastik hortumu delmiş. Bu parçadan çıkaramıyorum. İngiliz anahtarı ile çevirdim falan açılmıyor. Yenisini alıp helezon yukardan kesip yeni parçaya sokmak lazım sanırım.
Sıfır radyatör niye delinir
Beyler valeo sıfır radyatör taktık. Üstünde valeo yazıyor yani taktıktan sonra 1500km gitmişimdir. Seyahate çıkayım dedim 350 km yol herşey normal isi hararet sıkıntı yok. Araç zaten yatan bir araç gittiğim yerde de yattı,
Dönüş yolunda baktım gösterge 100c de klima kapalı iken 90 a iniyor klima açınca 100 oluyor, bu arada otobanda oluyor bu yani hava ile soğuyor araç.
Döndüğüm zaman baktım araçta sıvı kalmamış. Takviye koydum radyatör un üst tarafından aşağı doğru sıvı sızıyor iz yapmış.
Benim anlamadığım konu sıfır radyatör, en iyi marka, 1500 km de niye delinir? Kafayı yemek üzereyim.
Tinder açtım akşama yavru var
Evet beyler yazın etkisiyle Tinder açmış bulunuyorum yine sıradan elden geçiricem. bi süre size ekmek yok
Tinder kodları
Ford Taunus u Mustang e çeviren adam
Yorumsuz. Tofaş Şahin jantlar o biçim
ABD Karadenize donanma gönderecekmiş
Arkadaşlar hoover bulaşık makinası kurdum. On iki ayaktan makinayi yükseltme imkanı var. Fakat arka iki ayaklar boş. Nasıl boş olur anlamıyorum ama yivli ayak yok. boş olduğu için makina arkadan yükselmiyor. Bende arka iki ayağın altına makina dan çıkan köpükleri koyup yukselttim başka çarem kalmadı.
Şöyle bir parça var tam ortada beyaz yivli bir parça fakat dönmüyor. Çekiyorum gelmiyor. Bu parça nedir?
Konuyla alakalı arkadaşların cevabını bekliyorum
Ümraniye kavaklıdere caddesine
Yakın oturan var mı beyler
Şapkası ekleyebilecek cengaver var mı beyler
super memnun olduklarim (digerleride mukemmel)] Alislarim: kafeinn*, side_effect*, reason666, xpress, OnuR, phobia*****, Ozan23, DiabloXT, �ztin, tema, yilmaz196, competition, vale7334, chell, palet, bordoomavii*, wotn*, mucak35, coupant Satislarim:Mesut.k (hdd), celik55 (sd card), Boldpilot84, visor |
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11.344
İkinci El Bölümü Mesajları: 437
Konularının görüntülenme sayısı: 122.157 (Bu ay: 977)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6.546 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar