Yarbay
Tarihinde Katıldı

Toplam: 1030 (Bu ay: 12)
Sıfır radyatör niye delinir
Beyler valeo sıfır radyatör taktık. Üstünde valeo yazıyor yani taktıktan sonra 1500km gitmişimdir. Seyahate çıkayım dedim 350 km yol herşey normal isi hararet sıkıntı yok. Araç zaten yatan bir araç gittiğim yerde de yattı,
Dönüş yolunda baktım gösterge 100c de klima kapalı iken 90 a iniyor klima açınca 100 oluyor, bu arada otobanda oluyor bu yani hava ile soğuyor araç.
Döndüğüm zaman baktım araçta sıvı kalmamış. Takviye koydum radyatör un üst tarafından aşağı doğru sıvı sızıyor iz yapmış.
Benim anlamadığım konu sıfır radyatör, en iyi marka, 1500 km de niye delinir? Kafayı yemek üzereyim.
Tinder açtım akşama yavru var
Evet beyler yazın etkisiyle Tinder açmış bulunuyorum yine sıradan elden geçiricem. bi süre size ekmek yok

Tinder kodları
Beyler bu milletin sebil gibi sattığı Tinder kodları nerden bulunuyor? Eskiden huawei veriyordu. adam gittigidiyor da bile ilan açmış
Ford Taunus u Mustang e çeviren adam
Yorumsuz. Tofaş Şahin jantlar o biçim

ABD Karadenize donanma gönderecekmiş

Evet buyur burdan yak. Bakalım izin verecek miyiz. Verirsek Rusya ile vermezsek Abd ile papazız
Arkadaşlar hoover bulaşık makinası kurdum. On iki ayaktan makinayi yükseltme imkanı var. Fakat arka iki ayaklar boş. Nasıl boş olur anlamıyorum ama yivli ayak yok. boş olduğu için makina arkadan yükselmiyor. Bende arka iki ayağın altına makina dan çıkan köpükleri koyup yukselttim başka çarem kalmadı.
Şöyle bir parça var tam ortada beyaz yivli bir parça fakat dönmüyor. Çekiyorum gelmiyor. Bu parça nedir?
Konuyla alakalı arkadaşların cevabını bekliyorum

Ümraniye kavaklıdere caddesine
Yakın oturan var mı beyler
Şapkası ekleyebilecek cengaver var mı beyler
Yandex browser beta - bunu kullanın
Tohumuna para saymadım da bunu kullanın acaip hızlı ve kullanışlı. Chrome eklentileri de kurabiliyorsunuz

Rus modeli havaalanından alıyorum ss li
Gecenin yarısı Tinder takılırken bunla konuşmaya başladık haftaya ordayım havalanından al diyor. Ayak kolpa falan yok gerçek. Bi karı için o kadar yolu gitmem normalde de bu sefer gidicem galiba sizce gidilir mi beyler

super memnun olduklarim (digerleride mukemmel)] Alislarim: kafeinn*, side_effect*, reason666, xpress, OnuR, phobia*****, Ozan23, DiabloXT, �ztin, tema, yilmaz196, competition, vale7334, chell, palet, bordoomavii*, wotn*, mucak35, coupant Satislarim:Mesut.k (hdd), celik55 (sd card), Boldpilot84, visor |

Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11.145
İkinci El Bölümü Mesajları: 436
Konularının görüntülenme sayısı: 108.673 (Bu ay: 1.709)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6.412 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar