Şimdi Ara

Türk Kızıyla Neden Evleneyim? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
7
Favori
17.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
174 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben türk kadınlarının diğer kadınlara göre daha sadık olduğunu düşünüyorum demeye geldim. Bir de yabancı kız 3 kuruşluk maaşıma gelmez beni sevdiği için gelir demişsin. Türk kızı 3 kuruşluk maaşın için mi geliyor 😂 biz de ayaklarımız üzerinde durmayı çok iyi başarıyoruz. Kocası evde yatarken evi geçindiren çok türk kadını var.

Lütfen yabancı gelin bul. Türk kızları senin gibi birisiyle anlaşmaya çalışmak durumunda kalmasın 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada sürekli "Avrupa'lı kız bulun, Batı'lı kız bulun" diyolar ama, ABD'deki forumları okuyosun, ABD'denki youtuber'ları izliyosun, onlar da aynı şekilde ordaki kızlardan yakınıyolar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şey erkekler içinde geçerli şu an. İki tarafta bozuk.

Allah herkese gönlüne ve niyetine göre verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: JimmyCool1907

Herhangi bir kızın Türk ya da yabancı senle evlenmesi için geçerli sebenin var mı peki? Türk kızı nedir abi kaç yaşındasın? Türk kızı dediğin Balkan göçmeni çıkabilir, Çerkez kızı çıkar, bu anlamsız genellemeyi bir kenara bırak. Takıldığın çevrenin ortalaması isen suçlusu sensin, kültürsüz, vasıfsız, kaliteleri düşük diyorsun, sen nesin kardeşim, Dh'ye açtığın konuya bak. Her yerde ayaklarının üstünde durabilen, kültürlü, eğitimli kadınlar vardır. Onlara ulaşamıyorsan sorun sende biladerim, kendini bu kadar birşey sanma, işe bundan başlayabilirsin. Yabancı kızlarla ile ilgili tecrüben var mı? Bence yok gibi gözüküyor, hiçbirşey bildiğin yok, kusura bakma :d

Ben çok yabancı kızla takıldım

Tinder'dan falan baya yazıyorlar. Tip varsa her türlü evlenirsin yabancı kızla

Sen kendini kandırmaya devam et yeğenim

• bugün kimseyi bloklamamiştim iyi oldu

• Yeterince yakisikli olsan mutlu mesut evlenirdin. Kimse bakmiyor diye gelip burda rollere giriyorsun

• Türk kadınlarının inanılmaz havaları ve kendini beğenmişlikleri dışında, saydıkların sadece Türk kadınları değil tüm dünya kadınları için geçerli.

Daha doğrusu saydıkların sadece Türk kadınları için değil Türk erkekleri içinde görebileceğimiz şeyler.

Mesela kendi ayakları üzerinde durabilmek Türk erkeği için büyük bir başarıdır. Veya eşine sadık kalan bir erkek. Sonuçta başka kadınlarla olmadığı için eziklenen bir erkek ortamında bir çok yurdum erkeği.

'En azından gelip benim gibi normal bir Türk ile 5 kuruşluk maaşım için evlenmez milyoner değilim sonuçta beni sevdiği için evlenir. ' Böyle yazmışsın ama kesinlikle katılmıyorum. Nasıl görüyorsun diğer ülkelerin insanları melek falan mı? Herkes senin biricik kişiliğin için mi var oluyor? Özellikle İtalyan ve Rus kadınları para için yaşarlar.

Yurt dışında evlenmek diyince aklına 'yurt dışına çıkma avantajı' gelenlere nedense fitil olur gibi oluyorum.

Neyse nede olsa biz Türk erkekleri olarak hepimiz güzel ve heykel gibiyiz daha zeki ve kültürlüyüz değil mi?

Yazmayım, reklam gibi olmasın diyordum ama... Sürekli yurt dışına çıkan biriyim, Türkiye'den çok Fransa'da çevrem var ve yurdumuzdan iki sevgilim olmuşken, Fransa, Almanya ve İtalya'da en yırtıcısından kadınlarla beraber oldum uzun süre. Hatta şu an Fransız biriyle beraberim ve evlenmeyi düşünüyor/düşünüyoruz. Türk ile Avrupa kadınları arasında çok farklar var ama saydığın şıklardan sadece 'kendi ayakları üzerinde durabilmeleri' konusuna katılıyorum. Daha saygılı, empati kurabilen, karşıda ki kişinin sözlerini önemser ve dinlerler, kendilerine bakarlar ve doğaldırlar gibi gibi uzar gider.

Yani sadece Türk kadınları değil, Türk erkekleri de yetersizdirler, kadın kılıklı dedikoducudurlar, yalancı, sinsidirler. Maddiyat onların tek mutluluk kaynağıdır.

• bu nasil bir zavallilik   bir insan kendini bu kadar ustun gormemeli. Gerci imzaya bakilirsa kendini Allah zannediyor arkadas. Evet kanka sen blokladin diye uzak durulmali bu uyelerden

• Türk kızları her haltı yemiştir deyip Rus ve Ukraynalı biriyle evlenirim demek ne kadar mantıklı anlamadım. Ama yabancı kızların bizim Türk kızlarından farkı var mı evet gerçekten var. En yakın örneğini kendim yaşıyorum yaklaşık 2 senedir Faslı bir kız arkadaşım var öncelikle sıfır ego, samimi, ahlaklı ve akıllı ayrıca yüksek lisans bitirmek üzere Fransızca ve Arapça anadil seviyesinde İngilizce çok iyi seviyede ve Türkçe kursu görüyor A2 sertifika aldı. Devlet memuru olarak çalışıyor. Türkiye'de bu niteliklerin yarısını taşıyan birinin havasından geçilmiyor. Ama dediğim gibi insanları yok onu yapmış şunu yapmış diye ayrıştırmak hoş değil önemli olan yaptıklarından ve yaşadıklarından ne gibi dersler aldığı ve hayata nasıl baktığı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Egoları bile onlardan tiksinmeme yetiyor
    Kardeşim çok güzel yazmışsın seni eleştirenlere bakma çoğunluğu kız arkadaşı olmayan yıkıklar
    İmkan olsa yabancı kızla evlenilir ama o da zor en iyisi yalnızlık
    Sütten ağzımız bir kere yandı sonuçta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki yabancı kız kendi erkekleri dururken niye seninle evlensin hadi o da kendi erkeklerine o gözle bakıyo diyeli o halde Türk bir kız neden o yabancı erkekler dururken seninle evlensin

• Merak ettim 'kardeşim olmayan kişi' acaba annen nereli, veya onda da ego yok mu?

Ezberci ezberci konuşuyorsunuz.

Ağzın yanmış olabilir ama sütten yanmadığı muhtemel.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9ED59218A

Türklerden ortalama bir kızın isteklerini karşılama imkânın yabancı ortalamanın 3 gömlek üzeri bir kızın isteklerini karşılama imkânından daha zor.

Alıntıları Göster

Hayatında kaç tane yabancı kız gördün tanıdın da sadık olduğunu iddia ediyorsun

• Forum ağır hasta bilader ya, kim ciddi kim değil anlayamıyorsun, en iyisi blok ahahs

• Çirkin saçmalamışsın + penta + block

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14E016876 -- 29 Eylül 2020; 20:17:21 >
  • Şimdiki zamandaki türk kızları aşırı şekilde ego'lu.

Kendilerini aşırı şekilde beğenmiş.

Sosyal medya ile araları o kadar iyi ki, selfie kitabını yazarlar.

Böyle kızlarla evlenilmez.

Şimdiki köylü kızlarının bile gözü on numara açık.

Evlensen zaten başına bela, yemek yapmayı bilmez.

ev işi yapmak istemez.

Sürekli gezelim, bak bunlar oraya gitmiş bizde gidelim derler.

Kimin nesi evine bunu almış, ben daha iyisini almaz isem çatlarım derler.

iyi söz keza yok, surat mezarlık kapısı gibi hep asık.

Hep bir mutsuzluk var.

Her şeyi bu kızlardan daha iyi kimse bilemez.

hayat müşterek der, ev işini bile erkeğe yıkmaya çalışır.

cinsel hayat desen keza, kan verir gibi yatmaktan başka bir şey bilmez.

Biraz değişik fantezi istesen ben fahişe miyim der..

Her konuda erkek ile eşitiz derler, ama iş boşanma aşamasında nafakaya tazminata geldiği zaman köylü kezban yüzleri ortaya çıkar..

• Bakire kız arıyorsanız kültürü ve zekayı fazla beklemeyin, zira sırf sex yapmak için evleneceğinden mutlu olmayan çift durumuna düşersiniz.

• yazdıklarını gram okumadım doğduğun yer türkiye baslık neden türk kızı ile evleneyem dünyanın en boş insan kafası bu işte 18-24 yas kafası.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.