Dolandırıcılar benim numaramı nasıl buldularsa sürekli beni arıyorlar. Ben de bu numaraları trollüyorum. Genelde sanki bahsettikleri şeyle ilgileniyormuşum gibi dinlemeye devam ediyorum. Sonra dolandırıcı oldukarını ima ediyorum ve tak diye yüzüme kapatıyorlar. Bugün beni bu dolandırıcılardan biri yine aradı. Modem değişecekmiş falan dediler, 3940 TL fiyat sundular yeni modem için. İlk başta indirim istedim ama normal fiyatının 5940 olduğunu söylediler. Sonra adres istediler. Ben de Mardinde bir adres verdim. Tabi ki öyle bir adres yok, herifleri uğraştırmak için bu adresi verdim. İsim istediler, sahte bir kız ismi verdim ve karım modemi alacak dedim. Kapıda ödeme olsun dedim, bir de trollerken dolandırılalım mı? Sonra onaylama aşaması geldi. Recep İvedik gibi O-NAY-LIYORUM diyerek onayladım. ![]() Dekor Uygulama Atölye Çöpten Adam
http://www.atolyecoptenadam.com https://www.youtube.com/watch?v=mOAFNvJloewAz önce tekrar aradılar, Yurtiçi Kargo ile kargo modem gönderimi yapılacakmış. Herifler dolandıracakları kişilerin adresinin doğruluğunu bile kontrol etmemişler. Dolandırıcıları trolleyeceğim derken taklaya gelirsem bayağı kötü olur. Mardine sahte modem için gidecek kargoculara da selam olsun. Edit: LAAANNN GERÇEKTEN GÖNDERİYORLAR ![]() ![]() Numaralar ve adres, Yurtiçi Kargo Artukluya aittir ve herkese açıktır. Gönderen şirket adı olarak DIJITAL NETWORK MARK yazıyor. Sonumuz hayrola. Edit 2: Yurtiçi Kargodan aradılar. Telefona yetişemediğimden açamadım. Tekrar ararlarsa açarım. ![]() Eve geldik yoktunuz taktiği ilk defa işe yarıyor. Ayrıca bana modemi yollayan kişilerin numaraları: 0850 771 01 01 0216 990 00 33 0850 512 00 05 0212 922 20 15 Her seferinde farklı numaradan arıyorlar. Engelleseniz de bir işe yaramaz. Yabancı numaraları engelleme seçeneğini kullanabilirsiniz ama. Edit 3: GÖREV BAŞARILI ![]() Dolandırıcı heriflere kargo parasını ödettirdim. 400-500 TL gibi bir ücret ödemişlerdir herhaldeç 3950 TL modem mi olur? Hak ettiler. Böylece gösteri kısa süreliğine sonlanmıştır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamser -- 10 Haziran 2025; 17:40:22 > |
BENİ DOLANDIRMAYA ÇALIŞANLARI DOLANDIRDIM - SSli

-
-
Yeni bir olay daha oldu, onu güncelledim.
-
Dolandırmış işte daha ne yapsın 5k paran gidecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl gidebilir ki?
Mardinde olmayan bir adrese olmayan bir isimle kapıda ödemeli modem gönderttim.
Alıcıya ulaşmayan kargolar, 6 gün sonra geri iade ediliyor.
-
Doğru diyorsun bilmiyorum öte yandan telefon numaran onlarda bir şekilde alırlar gibi gelmişti
Hiçbir şey yapamazlar.
Şimdi kargoyu almayacağımdan kargo ücretini de dolandırıcılar ödeyecek
-
Güzel eglence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gösteri sonlanmıştır. Dolandırıcı heriflerden kurtuldum.
-
Alem adamsın jamser.
Dolandırıcı olsa kargoya vermezdi.
-
kargoya modem yerine hıyar konulma ihtimali olabilir...
-
Türk Telekomdan aradığını söylediler
Numaralar ortada, hiçbiri Türk Telekom numarası değil.
Evinizde altyapı çalışması var dediler ama evimin konumunu ve ismimi bilmiyorlardı.
Dandirik bir modemi 3950 TL gibi bir fiyata itekliyorlar ve normal fiyatına 5940 diyorlar.
En kral modem bile 5940 değil, bunlar ne ayak bu fiyatı sunuyor?
Modemi almazsam da interneti tamamen keseceklerini söylüyorlar.
Yani adamlar net dolandırıcıydı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X