< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
ben sahibinden sitesinde sıfır açılmamış kutulu bir tane maxi cosi bulmuştum sonra letgodan yine aynı marka sıfır puset buldum toplamde 13 bine falan geldi 2 ay önce, bence çok büyük paralar vermeyin çünkü çocuk az büyüdümü mü baston modellere geçeceksiniz, pusetde aynı şekilde fazla kullanmayacaksınız paraya kıyacağınız tek ürün oto koltuğu olmalı onu da 2.el sitelerinden alabilirsiniz takıntınız yoksa eğer |
|
@fabrizo çok havalı geliyor ama 6 ay sonra hanımlar bu çok ağır bagaja girmiyor baston alalım demeye başlıyor :D biz de tam bu tuzağa düşecekken 2. el falan bakıyordum fiyatlar zaten saçmalamış 40-50 binler havada uçuşuyor. Bi arkadaşın tavsiyesiyle vagon bebek arabalarına denk geldik bildiğin vagon konsepti. başta eşim gösterdiğinde bu ne el arabası gibi falan demiştim ama iyi ki almışız valla. olayın mantığı şu aletin iskeleti aşırı sağlam 100 kg falan taşıma kapasitesi var. ilk aylarda içine tam yatış desteklerini koyduk yatak gibi kullandı çocuk. şimdi ayaklandı biraz parka pikniğe veya denize giderken çocuğu çantaları ıvırı zıvırı her şeyi atıyoruz içine yorulmadan sürüyoruz. tekerlekler büyük olduğu için kumsalda çamurda falan tık demiyor. kısaca 6-7 ay sonra kaldıracağınız her yere sığmayan afili arabalara o paraları gömmeyin yazık günah. alın böyle geniş dertsiz bişey çocuk ilkokula başlayana kadar tepe tepe kullanın. şimdiden kolay gelsin zor işler :) wagon drive | kolay taşınabilir özel bebek arabasıWagon Premium Bebek Arabası - Wagon Drive https://wagon.com.tr/wagon-premium-bebek-arabasi-tekli |
|
|
Kapalı model derken bir sinekliği var bide yağmurluğu var havaya göre takılıyoruz kutu gibi oluyor kapanıncada küçülüyor zaten akordiyon gibi bagaja falan sığıyor gözüktüğü kadarda ağır değil malzemesi hafif |
|