Şimdi Ara

Bebek arabası tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar allahın izniyle bebek bekliyoruz buna istinaden bir bebek arabası arayışına girdim;
    Aracım clio 4 bagajım küçük haliyle katlandığında az yer kaplasın istiyorum hafif olsun ve çift tarafa döner olsun bütçem 20 bin tl ye kadar çıkabilirim kullandığınız tavsiye ettiğiniz araçlar hangileridir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• İlk 6 ay ana kucagı seklinde arabadan cıkıp ayrılabilen bir araba seç. Çunku bebekken.cocuk koltuguna oturamaz. İlk 6 ay isofix bağlantılı ana kucağı cok faydalı olacaktır. Ana kucagını arabadan şöküp arkaya koydugunda zaten bebek arabadı küçücuk yer kaplıyor. 6 aydan donra zaten cocuk koltugu alman iyi olur ve benek arabası olarak ta hafif baston tipi arabalar daha iyi olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    https://ty.gl/g2ownyolq04zq

Geçen kız kardeşim bunu aldı, hafif ve kullanışlı.

• Kaygerya kullanıcısına yanıt
    Tavsiye etiğin bir model var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zamanında bizimlisi chicco idi. Fiyatlara baktım da 25 30 bin bandında ve yuh dedim. Eskiden de pahalıydı bebek arabaları ama 25 30 cok geldi. Bebek arabaları genelde cok kullanılmıyor. 2. El bakın.

• ben sahibinden sitesinde sıfır açılmamış kutulu bir tane maxi cosi bulmuştum sonra letgodan yine aynı marka sıfır puset buldum toplamde 13 bine falan geldi 2 ay önce, bence çok büyük paralar vermeyin çünkü çocuk az büyüdümü mü baston modellere geçeceksiniz, pusetde aynı şekilde fazla kullanmayacaksınız paraya kıyacağınız tek ürün oto koltuğu olmalı onu da 2.el sitelerinden alabilirsiniz takıntınız yoksa eğer

• @fabrizo çok havalı geliyor ama 6 ay sonra hanımlar bu çok ağır bagaja girmiyor baston alalım demeye başlıyor :D biz de tam bu tuzağa düşecekken 2. el falan bakıyordum fiyatlar zaten saçmalamış 40-50 binler havada uçuşuyor. Bi arkadaşın tavsiyesiyle vagon bebek arabalarına denk geldik bildiğin vagon konsepti.

başta eşim gösterdiğinde bu ne el arabası gibi falan demiştim ama iyi ki almışız valla. olayın mantığı şu aletin iskeleti aşırı sağlam 100 kg falan taşıma kapasitesi var. ilk aylarda içine tam yatış desteklerini koyduk yatak gibi kullandı çocuk. şimdi ayaklandı biraz parka pikniğe veya denize giderken çocuğu çantaları ıvırı zıvırı her şeyi atıyoruz içine yorulmadan sürüyoruz. tekerlekler büyük olduğu için kumsalda çamurda falan tık demiyor.

kısaca 6-7 ay sonra kaldıracağınız her yere sığmayan afili arabalara o paraları gömmeyin yazık günah. alın böyle geniş dertsiz bişey çocuk ilkokula başlayana kadar tepe tepe kullanın. şimdiden kolay gelsin zor işler :)

wagon drive | kolay taşınabilir özel bebek arabası
    Wagon Premium Bebek Arabası - Wagon Drive
    https://wagon.com.tr/wagon-premium-bebek-arabasi-tekli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çocuk Scooter tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AhmedulKalamar A kullanıcısına yanıt

bundan sahilde görmüştüm içinde kedi köpek var sandım baktım çocuk vardı, değişik bir model eşime söylesem muhtemelen almak istemez, bunun kapalı hali nasıl mesela çok büyük mü taşıması zor mu

Kapalı model derken bir sinekliği var bide yağmurluğu var havaya göre takılıyoruz kutu gibi oluyor kapanıncada küçülüyor zaten akordiyon gibi bagaja falan sığıyor gözüktüğü kadarda ağır değil malzemesi hafif

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.