Yarbay
Tarihinde Katıldı

Toplam: 9935 (Bu ay: 13)
2 yıl tecrübe bilg müh ortalama maaş?
kaç veriyolar 2 yıl tecrübe
cok guzel parcaymis bee
istifa etmek rahatlatıyo mu
artis gibi istifa etmek istiyor insan bazen bıkıp.
ama o artislik 2 gün sonra aç kalınca faturalar dayanınca bitiyodur diye hissediyorum
sizce ne yapmalı ? su an mesela sabah basladıgım işte hala telefon basında mesaj bekliyorum iş bitmedi diye :D resmen kopek gibi calistiriliyoruz. istifa edince rahatlıyo musunuz ? yoksa artislik yapmaya gerek yok once iş bul mu dersiniz , tecrübeleriniz neler?
Instagramda ünlü kızların altına evlenme teklifi atan dayılar.
Adam ünlü kızı görüyor ve yorum olarak "lütfen benimle evlen hayatımda senin kadar güzel kız görmedim mükemmelsin seni çok mutlu ederim" diyor.
Kızın takipçi sayısı 1 milyondan fazla, muhtemelen varlıklı para sorunu yaşamayan , mutlu başarılı birisi. Posta gelen yorum sayısı 34.336
Sonra adamın profiline tıklayıp profil resmine 4x zoom yapıyosun , bambaşka bi kültürden , bambaşka bi hayattan gelen bi amca. takipçi sayısı 23. 5 post atmış ve hepsi public. varlık durumuna dair net yorum yapmak zor olsa da fotolardan dünyanın en zengin insanı olmadığını çıkarabiliriz.
Şimdi size soruyorum, gerçekten soruyorum, sizce bu adamların beyinleri yok mu da böyle tekliflerde bulunabiliyorlar? gerçekten merak ediyorum ya instagram onu yazınca kızın kendisine varacağını falan mı düşünüyorlar? bir deneyeyim mi diyorlar? gerçekten inanarak mı yazıyolar benimle evlenir misin diye? abi biraz beynini kullanır insan ya nasıl bu kadar aptal olabilirler anlamıyorum. ciddi ciddi düşününce aşırı tuhaf değil mi? o adamın oyuyla senin oyun bir mesela.
zamlara karşı bulduğum müthiş çözüm
beyler biliyorsunuz ki zamlardan hepimiz muzdaribiz ve herhangi bir şeyin fiyatına bakınca "ohaaa böyle fiyat olmaz" tepkisini veriyoruz. her ürün "normal pahalı" değil, AŞIRI PAHALI kategorisinde şu an.
ben bu fiyat algısının aslında normalde olandan daha büyütüldüğüne inanıyorum. tamam ürünlerin ücreti yüksek, ama abi asgari ücret de minimum kaç oldu.... mühendisler 30k alıyor en az. maaşların çoğu da gayet yüksek. ama insanlar tarafından bu göz ardı ediliyor , çünkü maaşı 1 kere alıyoruz ayda, ama bir ay içinde onlarca ürün alıyoruz. bu yüzden ürünlerin "pahalılığı" daha çok gözümüze batıyor.
peki benim buldugum çözüm ne ?
sanki 2018 yılında yaşıyormuşuz gibi bir ortama döndürüyorum ben artık fiyatları. maaşımı da, herhangi bir ürün aldığımda gördüğüm ücreti de 4'e bölüyorum
Mesela maaşın 30k mı, hayır abicim gerçek maaşın 7.5k TL senin
Süt ücretini 28 TL olarak görünce ohaaaaaaaa ne oluyoruz diyorsun değil mi? hayır abicim 7 TL onun ücreti. 2 paket süt 14 lira sadece.
Ev kirası 15k mı? böl 4e 3.750 aslında kira. 2018deki bu paraya eşdeğer o yani.
Bi tavuk dürüm 70 lira mi , böl dörde 17.5 lira aslında o....
işte bu şekilde bakarsanız aslında çok da pahalı olmadıgını , gelire göre hala "idare edilebilir" bir yaşam sürdüğümüzü anlarsınız
geçmişe göre hala daha kötü durumda olabiliriz, buna okeyim.
Ama öyle geçmişe göre 8 kat daha kötüyüz yorumları vs yanlış.
siz ne diyorsunuz
@@@@
aslında işin gücün olmuycak
gidiceksin beyhan budakın 350 bölümlük podcast serisini bitirip huzura ereceksin
adamın her verdiği tavsiye altın değerinde adam mükemmel birisi ya hayatı çözmek için birebir . oturup dinliceksin
dinle hayatı çöz dinle hayatı çöz
para çokomel gibi
Türk dizilerinde her şeyin aşırı kolay olması :)
Dizide X ailesinin 2 kızı var, evden dışarı çıkmazlar, dışarı çıkmak için babadan izin alan gelenekçi bir aile. Fakat ne hikmetse iki kız da HAYVAN GİBİ ZENGİN iki tane adamla karşılaşıyor ve adamlar bu kızlara HAYVAN GİBİ AŞIK OLUYOR. Yani hoş bulmak falan değil aşırı soylu, zengin ailenin çocukları bu sıradan kızlara deliler gibi aşık oluyorlar :) :) :)
Dizideki X karakteri 50. bölümde iş aramaya başlıyor, daha bölüm bitmeden yarım saat sonra ülkenin sayılı holdinglerinden birinden görüşmeye çağrılıyor :)))) ahahahha hiç adam kalmadı direkt seni çağırdı görüşmeye, çünkü bu kadar basit değil mi? Ve bölüm sonunda hayırlı olsun diyor insan kaynakları buna hop işe alındı hahahahah ulan bu kadar kolay mı kafayı yiycem? Bu mu yani? Gerçeklikten o kadar uzak ki.
40 yılın başı birlikte olan çift, ilk ilişkide çocuk sahibi olur. Kadınlardaki "hamilelik" durumu her zaman ana faktörlerden biri zaten değerli dizilerimizde :) Herkes mutlaka hamileliği tadacaktır hahahah.
Bir sürü şey var ama şimdilik bunlarla kalsın. Bu durum sadece bizim dizilerde mi böyle yoksa yabancı dizilerde de böyle saçmalıklar var mı bilmiyorum.
erkek bakımı nasıl yapılabilir normal insan olmak istiyoru
erkek bir birey olarak nasıl kişisel bakım yapabilirim bilmiyorum. düzgün, güzel kokan, güzel gözüken, temiz çocuk izlenimi veren biri olmak istiyorum.
tam olarak neler yapmam gerekir biri detaylı yazabilir mi tek tek
Gün boyu baş dönmesi, mide bulantısı
Bazı günler ortada hiçbir sebep yokken gün boyu başım dönüyor ve biraz da midem bulanıyor. Kendimi zorlasam kusarım yani net.
Bunun olmasını tetikleyecek hiçbir şey yapmıyorum, her günüm aynı. Tamamen random gerçekleşen bir olay. Gerçekten kafayı yiycem ney bunun sebebi? Stres falan da yok. Yaşadığım her gün bir diğerinin aynısı.
Bu durum geldiği zaman yataktan zor kalkıyorum, başım o kadar dönüyor ve tansiyonum düşüyor ki yürüycek hali zor buluyorum kendimde. Ve yatmak da genel de geçirmiyor yani 2 saat yat kalk düzelsin olmuyor. Gün boyu yatağa kitliyor. Uyku alamama durumu falan da yok ...
Doktorlar iyisin bişeyin yok diyolar, sebebini bulamıyorlar...
bunun benzeri sorun yaşayan var mı? çok garip bir sorun gerçekten. bir süredir iyiydim ama son 3-4 gündür yine geldi kanser etti gerçekten..
resimdeki kişi hamzamıydı
aylar yılalr geçti ama bu gizem çözülmedi
sizce o kişi hamzamıydı ??
@@@@@
@@@@@@@@@@@@
Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz |
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15.891
İkinci El Bölümü Mesajları: 151
Konularının görüntülenme sayısı: 603.437 (Bu ay: 7.415)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13.706 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic