Yarbay
Tarihinde Katıldı

Toplam: 11468 (Bu ay: 30)
sokak roportaji yutup kanallarinin aslinda ekonominin umrunda olmamasi
tek istedikleri sokakta bi gerginlik kavga ciksin da reyting alalim olayi. yoksa milletin nabzini tutmak falan hikaye. attiklari videolarin basliklarindan thumbnaillerinden belli zaten olay. ama sorarsan amac halki dinliyoruz vs vs
muhalefetten de hicbisey olmaz yani :)
14 haziran 2025 tugba duralin 44 yasina girmesi
44
konu disinin cok gercek olmasi
su yalan dunyada tek gercek buldugum ortam
belki farkli kafalardayiz belki bazilarinizla arkadaslik bile etmem hatta cogunuzla etmem
ama gerceksiniz agalar
size saygi duyuyorum
spor salonunda farkina vardigim inanilmaz gerceklik
turk erkegi kadinlardan kendine cok daha iyi bakiyor
spora gelenlerin cogu erkek, hele bazilari mudavimi resmen her gun gidiyor ben gibi
helal olsun diyorum adamlara
kadinlar ise cok az , tek tuk
bizim kizlarin hepsi makyaj guzeli . aman spor yapayim aman vucuduma bakayim olayi hicbirinde yok. sizin o elde etmeye calistiginiz kizlar inanin aslinda sizi hak etmiyor kendilerine hic bakmiyorlar
daha da uzucusunu soyleyeyim mi
ara sira cok guzel fizikli kizlar ugruyor spor salonuna
oha diyorum helal kiza kendine bakiyor +respect diyorum
sonra fark ediyorum ki ya rusmus ya da baska bi milletten . elin yabancisi turkiyeye yerlesiyor burda spor yapiyor ama kendi spor salonumuzda turk kadin goremiyorum cok talihsiz bir durum
tabiki hepsi oyle degil kendine bakan kizlarimiz da vardir fakat benim su ana kadar gordugum 5 kizdan 3u yabanci 1i turk +bakimli 1ide kapali bir hanimefendiydi
guzel fizikli sporun hakkini vererek yapan hayallerinizi arzulayan kizlar hep yabanci oluyor ne yazikki
DH'ye uye oldugumdan beri hebele hubele
hebele hubele
hebele hubele
youtube feedi reyting hamdi videolariyla dolmus kizla evlenilirmi
markete gonderdim simdi teli evde unutmus yutup acikmis
bi bakayim dedim abooooo
kiz azili reyting hamdi fani cikti en az 8 tane video gordum
kizla ciddi dusunuyordum ama simdi sorgulamaya basladim giristigim isi
bu is normal mi ???
Bu hafta sonu hayatimda ilk defa tek basima disari cikicam
her hafta sonu ayni olay
hafta boyunca hafta sonu gelse de mukemmel tatil yapsam diyosun
hafta sonu geliyor ve tum hafta sonunu evde mal gibi geciriyosun
diziler filmler oyunlar kesinlikle haz vermiyor
hayatindan nefret ediyorsun oyle bir bosluk
bu hafta sonu ne olursa olsun disari cikicam
belki kadikoyde rastgele dolascam belki bi avmye belki bi X dukkanina fark etmez
disari cikip bi yere gidicem, belki bi yere oturur kahve icerim. o gun tamamen benim olcak istedigimi yapacam tamamen bosum
eve de aksama dogru gelcem ve o yorgunlukla oyun/dizi keyfi yapacam, bunu yaparsam daha cok haz alacam gibi hissediyorum. hayatimda ilk defa yapcam bunu o yuzden nasi bi deneyim olcak merak ediyorum
tum hafta sonumu mal gibi evde sikilarak gecirmicem bu sefer
hafta sonu zaman gecmiyor
hafta ici hafta sonu gelse de hayaliyle geciriyosun tum haftayi asgari ucretli isinde calisirken
sonra cuma is cikisi en keyifli an
birkac saat yaparsin keyfini cay falan
ama o gece bittikten sonra cumartesi sabahindan pazartesi sabahina kadar tam bir zindan
cok sikici gunler yapacak hicbirsey yok
oyun sarmiyor dizi film sarmiyor
sarmiyor
zaman gecmiyor
allah kahretsin boyle hayati
spor yapiyoruz guzel vucuda sahip olcaz falan
eyvallah tamam da evden disari cikmadiktan sonra onunda anlami yokki
kizlar kapina gelip senden hoslaniyom demicek sonucta
you have to put yourself out gibi sinden
e napim bime mi gidip burger kinge gidip oturmam mi lazim nasil oluyor
cok zor
PAINNNNNNNNNNNN hebele hubele
PAIN PAINNNNNNNNN hebele hubele
bugun dh uyelerine ozel 50% indirim var hebele hubele
Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz |
Son Giriş:
Son Mesaj Zamanı: -
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 0
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 0)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: -