Yarbay
Tarihinde Katıldı
Toplam: 11046 (Bu ay: 35)
Playstation Plus üyeliğim 1 yıl erken sonlandirildi?
Normalde 26 ekim 2025te bitmesi gereken plus bugun bitmiş. konsola reset falan attım hala aynı. dün garip bi şekilde benden kredi karti bilgilerimi istedi ps plus yenilemek için. o an şaşırmıştım zaten ne alaka daha 1 yıl var falan diyerek. neyse orda iptal ettim. iptal ekranında dahi yaziyordu şimdi iptal etseniz bile 26 ekim 2025'e kadar kullanabilceksiniz falan diye.
ok dedim iptal ettim karttan şimdi yeniden 3000 tl çeker diye.
neyse şimdi ise plus komple ucmus gozukuyor hesaptan. sağ üstte plus ikonu var profil resmim yanında, ama katalogdaki oyunlar için "upgrade" yaziyor, oynayamiyorum.
ana sayfada Ps plus sekmesi için Playstation Plus |Deluxe yaziyor, bu deluxe üyesi oldugum anlamına mı geliyor?
kafam cok karisti neler oluyor?
FORUMU BIRAKIYORUM |
19 ağustos 2024 itibariyle forumu bırakıyorum
Son zamanlarda diyete ve spora başlamak gibi kendimi geliştirecek bazı aktivitelere basladim
Sanırım siradaki minor change de forumu bırakmak olmali diye düşünüyorum ve bu boş platformu bırakıyorum
İnternette de daha az vakit geçirmeye çalışacağım
Şimdi bookmarkstan da dhyi siliyorum ve belki de bu sefer sonsuza kadar forumu bırakıyorum
Konuyu açtıktan sonra gelen cevapları bile okumuycam 19 ağustos pazartesi gününe temiz gireceğim beyler. kendinize iyi bakın
Son bir öğüt olarak unutmayın ki bu forum size zarardan başka bişey vermez. gününüzü kendinizi geliştirerek geçirerek hayatınızı düzeltebilirsiniz. forumda açtığınız konuları 4-5 kişi dışında kimse okumuyor kimsenin de umrunda değilsiniz. kendinizi sadece kendiniz değiştirebilirsiniz.
Hoşçakalın
gece 11de spor için dışarı çıkcam ama korkuyom
sizler forumda popo buyutup fortnite oynarken ben spor için disari cikacaktim
ama kopek yasasi yüzüne korkuyorum basima bela almak istemiyorum
abi boyle bişey olabilir mi
18 ağustos 2024 22.32 hamza vs epsilon düellosu
konu ozetle şu
hamza guclerini kullanarak isterse epsilonu banlatabileceğini iddia ediyor
epsilon ise bırakın hamzayı forumda hiçbir gücün kendisini banlayamayacağına inanıyor (biliyor)
bu yuzden boyle bir vs yasaniyor su an
yarım kilo çiğ köfte yedim miğdem ağrıyor
bugun oturdugum yerden harcadigim para
zurna : 150 lira
künefe : 230 lira
akşama doğru canim yine acikti ve ustune bi kunefe daha (aynanda sipariş verdim) : 380 lira
şimdi canım iyice sıkıldı bişeyler izlicem evde dopaminler zeroda o yuzden atıştırmalik çig kofte yarim kilo (aslinda yarım kilo gelmicek 200 gram falan oluyor emin olun :) ) : 250 lira
total : 1010 lira
evden disari adimimi atmayarak sadece oturdugum yerden karnımı doyurarak 1010 lira harcadim.
pazar günü hiç yaşanmadıki
silin bugunu yeter yok bugun
oyle bi gecer zamanki karoline aşık olmak
olm kadın baya tatli la
geçek hayattaki fotolarına falan baktim ozellikle tam benlik
AMA
i will be there ;)
skarfeys müzüğünde arkadan gelen taktaktaktaktak sesleri
çok iyi ya
yeni yetme kuryenin bana aklınca ayar vermesi :D
sabah 10 civarı bi yerden künefe söyledim paşa paşa getirdi tabi
daha demin 2. künefemi de aynı yerden sipariş verdim ve aynı kurye eve geldi . eleman gülerek abi sabah 2 tane isteseydin getirirdik dedi :D ne alaka ? :D
dedim ver kardeşim yoğunum hayırli işler kapadım
inadına 3. künefemi de aynı yerden sipariş edesim var
niye ayar oldu ki bu böyle
işi bu yapacak tabi
Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz |
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17.166
İkinci El Bölümü Mesajları: 152
Konularının görüntülenme sayısı: 750.463 (Bu ay: 7.559)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 14.457 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic