Yarbay
28 Temmuz 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
29 üye
Görüntülenme
Toplam: 9630 (Bu ay: 6)
Gönderileri

l2 tuşu çalışmıyor içindeki flex(?) değişecekmiş

+ dokunmatik bozuk onu da düzeltmek gerek dedi adam.

770 tl masraf çıktı

salaklık ben de garantisi olan kolu açtım kendim tamir etmeye çalıştım asşdlkaklsda tam mallık. bir daha yaparsam ne olayım.

neyse sizce bu paraya tamir mi ettireyim? yoksa 2000'e yeni kol mu alayım 0 garantili?

bilgileri veriyorum lütfen ivedi yardımcı olun hayatı bilen arkadaşlar 1 ay içinde taşınmamız gerek

bütçe: 10k ama belki zorlarsam azcık daha artabilir

kişi sayısı : 2

istenen ev: minimum 2+1

sizce bu bilgilere göre hangi şehir-ilçeden nası bi ev kiralamalıyız arkadaşlar şu an mal gibi kaldık 2+1 istanbul gibi bi yerde zor tabi ama şehir değiştirmeye de okum

yazılım işi diğer şehirlerde zor olacak ama evden çalışıcam artık mecbur. şu anki işim de zaten remote, bundan sonra da böyle işler ararım artık...yapabileceğim bir şey yok. tavsiyesi olan var mı

ev sahibiyle uzun süredir bu konuda anlaşamıyoduk zaten sonunda 1 aya çıkın sattım falan dedi

forumun en efsane dönemiydi

istediğinizi sorun trde çok popüler olmayan oculus quest 2 isimli vr headseti aldım bir süredir kullanıyorum

daha demin keşfettiğim gerçek beyler

yemin ediyorum gerçek hayattan biri olsam hüsrev ağa olurmuşum

eski bölümlerini izliyordum vadinin ve son bi kaç bölümde hüsrevin atarları gözüme çok çarpmaya başlamıştı

herkes tarafından kabul görmüş kuralları umursamayıp kendi gerçeklerini dik ve sert bi şekilde dile getiren,

konuşmanın sonunda bana nolur diye düşünmeyen, bam bam gerçekleri konuşan,

karşısında kralı olsa umursamayan ve ölümden korkmayan HÜSREV AĞA

toprağın bol olsun .

yemin ediyorum aynı gerçek hayattaki ben. hiç toplum kurallarına uymam isteyen cancellasın umrumda değil ben gerçekleri gözünüze baka baka çat çat söylerim

sonunda yalnız kalan güçsüz biri gibi gözükebilirim

ama bu benim yapımı değiştirmeyecek her yerde konuşmaya devam edeceğim

sonunda ölüm olsa bile

ben bugun bu dizide kendimi gördüm beyler

o yüzden artık 10 yıldır kullandıgım avatarımı da polat değil HÜSREV AĞA olarak güncelliyorum. gerçek karakterim buymus beyler

@@@@

@hamza5806 @hamza5806 @hamza5806 @hamza5806 @hamza5806

çok fazla şey biliyorum

ne düşünüyosunuz

bi konuda psikolojik desteğe ihtiyacım var benimde halimden bi tek sen anlayabilirsin hocam ulaş bana lütfen ivedi

@@@@

@hamza5806

bu seviyeye gelen varmı

remote play gördüğüm kadarıyla ps5ten baya iyi, ama yine de kusursuz değil hala lag var.

lag olmaması için bir çözüm var mıdır neler yapabiliriz?

Hakkında
Forum İmzası:
Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15.769
İkinci El Bölümü Mesajları: 150
Konularının görüntülenme sayısı: 302.707 (Bu ay: 5.673)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13.626 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.