770 tl dualshock 4 kol tamir ücreti normal mi?
l2 tuşu çalışmıyor içindeki flex(?) değişecekmiş
+ dokunmatik bozuk onu da düzeltmek gerek dedi adam.
770 tl masraf çıktı
salaklık ben de garantisi olan kolu açtım kendim tamir etmeye çalıştım asşdlkaklsda tam mallık. bir daha yaparsam ne olayım.
neyse sizce bu paraya tamir mi ettireyim? yoksa 2000'e yeni kol mu alayım 0 garantili?
ev sahibi 1 aya evden çıkın diyor nereye taşınayım?
bilgileri veriyorum lütfen ivedi yardımcı olun hayatı bilen arkadaşlar 1 ay içinde taşınmamız gerek
bütçe: 10k ama belki zorlarsam azcık daha artabilir
kişi sayısı : 2
istenen ev: minimum 2+1
sizce bu bilgilere göre hangi şehir-ilçeden nası bi ev kiralamalıyız arkadaşlar şu an mal gibi kaldık 2+1 istanbul gibi bi yerde zor tabi ama şehir değiştirmeye de okum
yazılım işi diğer şehirlerde zor olacak ama evden çalışıcam artık mecbur. şu anki işim de zaten remote, bundan sonra da böyle işler ararım artık...yapabileceğim bir şey yok. tavsiyesi olan var mı
ev sahibiyle uzun süredir bu konuda anlaşamıyoduk zaten sonunda 1 aya çıkın sattım falan dedi
2018-2020 rebul-epsilon ikilisini hatırlayan var mı
forumun en efsane dönemiydi
vr headset aldım metaverse dünyasına girdim sorular gelsin
istediğinizi sorun trde çok popüler olmayan oculus quest 2 isimli vr headseti aldım bir süredir kullanıyorum
paralel evrendeki karşılığımın hüsrev ağa olması
daha demin keşfettiğim gerçek beyler
yemin ediyorum gerçek hayattan biri olsam hüsrev ağa olurmuşum
eski bölümlerini izliyordum vadinin ve son bi kaç bölümde hüsrevin atarları gözüme çok çarpmaya başlamıştı
herkes tarafından kabul görmüş kuralları umursamayıp kendi gerçeklerini dik ve sert bi şekilde dile getiren,
konuşmanın sonunda bana nolur diye düşünmeyen, bam bam gerçekleri konuşan,
karşısında kralı olsa umursamayan ve ölümden korkmayan HÜSREV AĞA
toprağın bol olsun .
yemin ediyorum aynı gerçek hayattaki ben. hiç toplum kurallarına uymam isteyen cancellasın umrumda değil ben gerçekleri gözünüze baka baka çat çat söylerim
sonunda yalnız kalan güçsüz biri gibi gözükebilirim
ama bu benim yapımı değiştirmeyecek her yerde konuşmaya devam edeceğim
sonunda ölüm olsa bile
ben bugun bu dizide kendimi gördüm beyler
o yüzden artık 10 yıldır kullandıgım avatarımı da polat değil HÜSREV AĞA olarak güncelliyorum. gerçek karakterim buymus beyler
@@@@
internet dünyası hakkında çok fazla şey bilmek
çok fazla şey biliyorum
ne düşünüyosunuz
hamza hocam yardımın lazım
bi konuda psikolojik desteğe ihtiyacım var benimde halimden bi tek sen anlayabilirsin hocam ulaş bana lütfen ivedi
@@@@
hobi olarak sözcü tv youtube ana haber canlı chatini okumak
bu seviyeye gelen varmı
remote play lag sorunu
remote play gördüğüm kadarıyla ps5ten baya iyi, ama yine de kusursuz değil hala lag var.
lag olmaması için bir çözüm var mıdır neler yapabiliriz?
Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz |
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15.769
İkinci El Bölümü Mesajları: 150
Konularının görüntülenme sayısı: 302.707 (Bu ay: 5.673)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13.626 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic