Şimdi Ara

Trendyol firmasının ucuza aldığımız yatak sonrası hesaplarımızı askıya alması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
599
Cevap
22
Favori
72.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
332 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konuyu öne çıkaralım öncelikle arkadaşlar...


    Merhaba arkadaşlar trendyol firmasından bu zor dönemde 2 adet yatak aldım devamlı evde yatıyoruz sonuçta. Firma elite üyeliğe ramak kalmış hesabımı kapattı. Biz bu firmanın neyine güvenip bukadar sene alışveriş yaptık hesap 5 seneliktir. Tüm ucuza yatak alan ariel alanların hesapları ban yemiştir. Trendyol hakkımı helal etmiyorum.

    Bu ramazan ayında trendyol hem satıcıdan haraç kesiyor hemde kullanıcıların hesaplarını banlıyor.

    Trendyol firmasının ucuza aldığımız yatak sonrası hesaplarımızı askıya alması.



    < Bu konunun sahibi Admin iken Admin tarafına aktarılmıştır -- Nis 29 2020 2:08PM >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Öncelikle herkese iyi akşamlar.
    Hayırlı ramazanlar dilerim.

    Sizleri bilgilendirmek için buradayım.

    Bahsi geçen yatak satışı %71 hatalı fiyat ile neredeyse kargo maliyeti olan 223 tl ye satışa açılmıştır.

    Bu ürün çok az talep gören özel ölçü 160x190 cm çift kişilik yatak olup bu yıl trendyol üzerinden hiç sipariş almamıştı. Üstelik telegramda önce gizli trendyol hatalı fiyat grubunda ardından açık olan fırsatlar grubundan paylaşılmadan önce geçen 99 dakikalık zamanda da hatalı fiyattan hiç satış almamıştı.

    Derken hatalı fiyat kesin gelmez yönlendirilmeleriyle sipariş vermeye organize bir şekilde yönlenirken gruptan kazanacakları çek hesaplamalarını yapıp şakalaşıyordu bu arkadaşlar.

    Linklerin ardından organize bir şekilde alıma yönelen grup üyeleri yarım saat içerisinde 1.506 adet özel ölçü yatak almışlardır.

    Ve bu alımların sadece 62 tanesi tekil alımlardır, diğerleri mükerrer alımlar veya farklı hesap aynı adres gibi türevler ve birlestirildiğinde 80er 50şer art niyetli alımlardır.

    Ne tesadüf ki az önce telegram grubunda organize olarak trendyolu ve bizi bu forumda karalamak üzere anlaştıkları bu başlığı açan arkadaşlar, telegram grubunda tescilli markamızı nicki yapıp tarafımızdan yapılmış gibi tehditler yazmış ve bize hakaret edip tehditler savurmuşlardır.

    Ve yine ne tesadüf ki bazı arkadaşlar telegramdaki kupon alınık satılık gruplarına üyeydiler.

    Zaten link hatalı fiyat gelmez denerek grupta tekrar paylaşılmış ardından gülerek kazanacakları çek tutarlarını hesaplayan bazı arkdadaşlar eminiz ki ihtiyaçtan alım yaptılar.

    Evet zor bir süreçteyiz o yüzden vicdanlı olmalıyız.

    Biz bu zor süreçte işçi çıkartmadan, fahiş fiyat artışları yapmadan üretmeye tüm zorluklara rağmen devam ederken kötü olanız

    Telegram üzerinden uğraşma bas iptali alalım çekimizi yoksa yollasan da cayma hakkını kullanırız daha çok zarar edersin diyenler iyi

    Ya da birleşip dava açacağız tehditleri savuranlar melek.

    Vergisini veren, istihdam sağlayan, ihracat yapıp ülkeye döviz girdisi sağlayan %100 yerli sermaye ile yerli üretim yapan biz kötüyüz.

    Vergisiz kayıt dışı çek ve ürün satışı yaparak haksız kazanç peşinde olanlar iyi.

    Bu arada bu ölcüde 50 yatak 1 kamyon ediyor arkadaşlar düşünün evinize 1 kamyon yatak geliyor ihtiyaçtan üstelik çok nadir özel ölçü hepsi.

    Bu başlığı açan kişiler telegram grubundan mı evet bu link destek grubundan hatalı fiyat gelmez yorumu yapılarak tekrar paylaşılmış mı evet ardından çek hesabı muhabbetleri olmuş mu evet.

    Şimdi burada masum gibi bizleri karalıyorlar.

    AYIPTIR!

    Biz bundan sonra başka esnaflar hatalı fiyattan puan ticareti uğruna mağdur olmasın diye mücadele edeceğiz.

    Biliyoruz ki iyi ve vicdanlı insanlar çoğunlukta ama artık sesimizin daha çok çıkması gerekiyor.

    Desteklerinizi bekliyorum.

    Organize kötülüğe karşı IYİLİK GALİP GELSİN!
    Mağdur alan arkadaşlardan birinin hesabının ekran görüntüsü :) 10 adet 2007 liralık(adeti 223 liradan 9 yatak alınmış-10 x9=90 yatak) yatak sipariş etmiş. Tüh tüh tüh bu zor günlerde böyle yapılırmıymış tüh tüh tüh

    Esnafa sipariş başı 300 er lira girdi arkadaşlar bu işlemlerde. 2007 liralık iptal için trendyol esnafa 300 liralık fatura yansıtacak ve tüketiciye çek olarak verecekti.

    Çok yazık olmuş kıyamam




    ay bunada kıyamam çeklere bak :) Çeklerin devamı var ama artık ekrana sığmadı.


    https://hizliresim.com/cD5Sne



    Harbiden yazık bu adamlara Beter olun
    Bizde forum ahalisi olarak geleceğiz bu hırsızlığa destek olacağız onu bekliyorlar. Aklı sıra birleşip ses çıkaracaklar

    İlgili firmanın beyanı
    Bu zor dönemde 2 tane yatak aldım, sonuçta evde yatıyoruz devamlı hahaahahaha.
    Ayyy kıyamam. Çok mağdur olmuş gerçekten bu arkadaş. Dünyada üretilen sıfır son kalan 2 yatağı mı satın almıştın, başka yerden tekrar al veya yeni hesap aç tekrar al.
    Elit hesap mevzusuna gelince tek esprisi 30 lira üstü alışveriş kargo bedava olması. Zaten çoğu 50 lira üstü üründe kargo bedava. Bunda da çok önemli bir mağduriyet yok.
    Hiç üzülmedim piyasanın aşırı altında ürün görüp farklı 50 100 belki daha fazla hesaptan sipariş geç ondan sonra iptal edilsin 50/25 çek tanımlansın gel onu burada sat oh ne ala memleket ne oldu erketeye yatıp beklediğiniz kuponlar yatmayıp hesap ban yiyince gelip burada ağla yok öyle bir şey


    Eline sağlık Trendyol
    olması gerekeni yapmışlar. Kupon için hatalı fiyat kovalayanlar gelip burada ağlamasın. Biraz vicdanınız olsun. Allah bilir kaç farklı hesaptan aldınız da ban yediniz. Biraz empati yapın satıcıları zor durumda bırakıyorsunuz. Ve bu olay bence bir sefer yaşanmadı o yüzden banlamislardir. Daha öncede hatalı fiyat kovalamışsınız. Herşey maddiyat değildir orada satış yapan küçük esnaf da var hadi büyük şirket diyelim gene yaptığınız etik değil.
  • Uygun gördüm evdeki yatakları değiştirmek için 2 adet aldım ve hesabımı banladılar. Sürekli kullandığım hesap. Yazıklar olsun trendyol. Ucuza mal görünce almayalım mı ne yapalım?

    Müşteri her zaman haklıdır kuralı Trendyolda geçmiyor. Yazıklar olsun.
  • Bide çek yüklüyor banladığı hesaba nasıl kullanılacaksa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • link atın dediğiniz anlaşılmıyor
  • Baska hesap al sende

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben alışveriş yapmadım fakat bu haksızlığa ve kolpacılara destekte bulunan Trendyolu protesto ediyorum.
    Konuyu öne çıkaralım arkadaşlar...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanatlanmayan redbull

    Benim hesap 5 senelik elite ramak kalmış bir hesaptı.


    Biz bu firmaya güvendik 3-5 tl fazlada olsa burdan alışverişimizi yapıyorduk.

    Elite olup devamlı alışveriş yapabilmek için..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anlamadım ucuz yatak alınca neden banlıyorlar gram anlanadım öyle bir sözleşme mi var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir firma düşünün 2 yatak alanı çete yapan.


    Trendyol firmasının ucuza aldığımız yatak sonrası hesaplarımızı askıya alması.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blasko77

    Bir firma düşünün 2 yatak alanı çete yapan.


    Fiyat hatasına eyvallahta 1400 stok nedir ya.
    Nikon yatağın yaptığı hatayı niye biz çekiyoruz. Anlamış değilim. Trendyol
  • Aileme ve kendime 1 adet yatak toplam 2 âdet aldım . hesabı banlamişlar. Tüketici kanuna göre satıcı suç işliyor.Tredyol hesabıma ne dediniz de hesabımı banladınız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iyi yapmislar, ne güzel mezarcilari elemişler ben olsam tc lerini karalisteye alir alisveris yaptirtmazdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu zor dönemde 2 tane yatak aldım, sonuçta evde yatıyoruz devamlı hahaahahaha.
    Ayyy kıyamam. Çok mağdur olmuş gerçekten bu arkadaş. Dünyada üretilen sıfır son kalan 2 yatağı mı satın almıştın, başka yerden tekrar al veya yeni hesap aç tekrar al.
    Elit hesap mevzusuna gelince tek esprisi 30 lira üstü alışveriş kargo bedava olması. Zaten çoğu 50 lira üstü üründe kargo bedava. Bunda da çok önemli bir mağduriyet yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alttaki ekran görüntüsünden de anlaşılacağı üzere bir adet almama rağmen, satıcı benide örgüt mensubu olmakla suçlamış oldu, “siparişlerinizi iptal edin yoksa yasal işlem başlatacağız, trendyol hesaplarınızı iptal eder” gibi tehditvari konuşmalarının ardından satıcının dediği oldu ve elit olan hesabım kapandı. Bu resmen satıcı kollamak alıcıları cezalandırmak. Siparişlerde hata varsa siparişler iptal edilsin. Elit ayrıcalığını kullanmak isteyen bizlerin hesaplarına dokunmayın.
    Trendyol firmasının ucuza aldığımız yatak sonrası hesaplarımızı askıya alması.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cüzdandaki parayı nasıl alacağız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatları da söylesene, ne kadar ucuza aldın,
    Yarı fiyatına mı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • darısı digerlerine :)
  • Bu saatten sonra Trendyoldan alışveriş yapmam, yaptırmam. Bunlar kim olduğunu zannediyor? Çek vermezsen verme, fiyat hatası varsa siparişi iptal et.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mind of a madman

    iyi yapmislar, ne güzel mezarcilari elemişler ben olsam tc lerini karalisteye alir alisveris yaptirtmazdim.
  • Arkadaşlar bu yapılan hukuksuz bir işlem ticaret bakanlığına şikayet yazın ilave olarak yatak firmasını thh ye verin iptal de aynı şekilde hukuksuz bir işlem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@ithline -- 25 Nisan 2020; 14:36:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.