Binbaşı
03 Mayıs 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
30 üye
Görüntülenme
Toplam: 1215 (Bu ay: 3)
Gönderileri

Açsam mı açmasım bilemedim ama 50 TL için forum kültürünü katleden bu insanların cezasız kalması da içime sığmadı. Açıkçası büyük mağduriyet dolandırıcılık vs gibi bir durum yok.

Bu arkadaştan anakartını almak için anlaştık kendisinden IBAN beklerken 50 TL fazla teklif gelince gitmiş o arkadaşa satmış. Buraya kadar hadi çok problem değil herkesin ticari ahlakı düzgün olmayabilir. Ama karşında ki insanı salak yerine koyması kabul edilemez. Bana anakartın pinlerini eğdiğini düzeltmeye çalışırken daha kötü olduğunu ve bu şekilde satamayacağı söyledi. Sonra öğreniyorum ki 50 TL fazlaya başkasına satmış. Bunu kendisine yazınca da guvenemedim cevap alamadım gibisinden sıvama durumuna geçti özür dileseydi yine acmazdım konuyu. Guvenemedigi konu ise sadece bir gün dönüş yapamadım bel fıtığı rahatsızlığım var onunla alakalı hastane durumu oldu onda bile akşamında durumu bildirip ertesi gün işlemi yapalım dedim o da tamam dedi. 2003 üyesiyim seneledir forumdayım malesef eski Forum kulturu tamamen bitmis bunu anladım. Kendimden örnek vereyim bundan seneler evvel forumda ekran kartı takası konusunda bir arkadaşla anlaştık ekran kartı modelini bir rakamı yanlış yazdığım için alışverişi yaptığım arkadaşa mahcup olup dönemin en iyi harddiski olan WD raptor 10k rpm lik 2 tane HDD yi hediye ettim. Burası karşılıklı bilgi alışverişi yaptığımız birbirimizden birşeyler öğrendiğimiz, ihtiyaç olunca yardım aldığımız bir ortam. Ona göre de birbirimize biraz daha fazla değer vermeliyiz diye düşünüyorum.

@@Trual

Evet arkadaşlar soru başlıkta tavsiyesi olabilecek var mıdır?

40-43'' Gerçek 100 Hz panelli TV tavsiyesi 4k veya Full HD
Hocam resimler çıkmamış takip edilebilir kargo hatta paket bilgisinde geri döndü diye kendileri yazmış lakin aliexpress kabul etmiyor.

Evet buz gibi offside dan yedik golu sozde tr in en iyi hakemi ve ekibi sahada ama avans olsun 4 de biter...
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/lenovo-80lt00g5tx-b5080-core-i3-4030u-4gb-500gb-214385212

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/acer-aspire-e5-573g-nx-mvmey-005-i5-5200u-4gb-500gb-15-6-dos-gt920m-2gb-vga-214167222

Hangisini secmeliyim i3 i5 arasinda hissedilir bir performans farki olur mu? Bana mantikli gelen lenovayi alip ssd ve 4 gb ram takviyesi yapmak. Ama alacak kisiler sik cihaz degistiren insanlar degil uzun omurlu kullanmak niyetindeler i5 i alip ss ve rami sonraya mi biraksak? Tavsiyeniz nedir dostlar...
Evet böyle bir durum olsa yani RVP gitse Falcao gelse ne dersiniz? Falcao düşüşte ama benim zamanında hayranlıkla izlediğim bir forvet, rvp de öle gerçi ama ligimize daha uygun olur sanki Falcoa. Evet ne dersiniz?
Öncelikle ideolojik kaygılar ile kin ve nefret kusan arkadaşlardan rica ediyorum konudan uzak durun sizin haricinizde ki Sow eleştirilerine saygım var size YOK! Konu sadece Fenerbahçeliler için değil Türkiyede örnek bir sporculuk sergileyen Sow'a saygı duyan her futbol severin istediği taktirde Sow hakkında son düşüncelerini yazabilmesi amacıyla açıldı.
Fransa'dan gol kralı olarak geldi. Yeri olmasada sol açıkta oynamak zorunda kaldı. Ve oynadığı dönemde Burak Yılmazla birlikte Türkiye liginin en skoler oyuncularından biri oldu. Sırf secdeye gidiyor diye ideolojik kaygıları olan arkadaşlar sürekli bir açık kolladı en ufak kötü performansında yaygara kopardı. Göz yaşları sahte,timsah denildi. Kluple ilişkisi kalmamış dubaide büyük paralar kazanacak Sow vedasında gene göz yaşlarına hakim olamadı ;

Süper ligin en pahallı transferlerinden birini yapıp para kazandırarak veda etti. Bazı arkadaşlar Emenikeden bile kötü diyerek kin ve nefretlerini kelimelere vurdular. Ama o asla formasını fırlatmadı. Eli belinde hiç bir maçı tamamlamadı. 4 gollü bir sezonu hiç olmadı.

Son olarak tekrar etmekte fayda var, veda amacıyla açılmış bir konudur isteyen bu doğrultuda verdiği emeklerine teşekkür eder son kez vedasını eder. Secde olayı,din sömürüsü, timsah göz yaşları gibi konulara girmezseniz sevinirim. Herşey için Teşekkürler SOW!

Arkadaslar 2 kusur yillik cok ciddi bir emek harcanmis hesaptir. Isim degistirme hakki mevcuttur. Ilk sahibiyim lutfen sorunlu elden ele dolasmis oyun icinde ceza almis hesaplarla bir tutmayin. Karnesi cok temiz uzun sureler emek harcanmis kupada cok ciddi siralamar gormus bir koy. Halen 4700 kupalarda ve siralamada oldugu icin koyun ismini silip resimleri paylasacagim ciddi alicilar ilitisim kurarsa detayli bilgi verilir. Emegimin, harcadigim paranin karsiligi olmasa da 3500 tl ye verecegim. 2003 den beri donanimhaberde uyeyim. Buyuk forumlarda refarans gosterebilirim. Istanbul ici elden teslim olabilir. Disariya once parayi almak kaydiyla satis yaparim.

Resimler;

http://imgur.com/a/9kywR
Futbol bölümünde bir arkadaş bizim transferlerimiz de silahlı resimler çekip tehdit etmişlerdi bizde aynı yöntemleri uygulayalım tarzı bir yazı yazmıştı bu silahlı resimle tehdit eden kişilerin yaptığı davranışın yanlış olduğu vurgulamak için şöyle bir cevap yazmıştım ;

bu yazdığımdan ötürü ceza almışım :) silahlı tehdit uygun bir davranış olarak mı görünüyor acaba? Bu davranışı kınadığım için ceza almışım?
Hakkında
İlgi Alanları: Bilgisayar donanım fenerbahce :)
Forum İmzası:

Fenerbahçe S.K
Forum İkinci El İmzası:
"Ahlak konusunda inandığım ilke şudur; bir şeyi yaptıktan sonra kendini iyi hissediyorsan o ahlakidir; eğer kendini kötü hissediyorsan o gayri ahlakidir."
Ernest Hemingway

Sorunlu alış-veriş ; msavural
Sistem ve Tercihleri
Takım
FENERBAHCE SK
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 43 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 19.309
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.150
Konularının görüntülenme sayısı: 46.004 (Bu ay: 713)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13.683 (Bu hafta: 11)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.