< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatcn -- 1 Mart 2025; 11:45:38 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Şirket adına alınan aracı kimler kullanabilir?

-
-
Sirket sahis sirketi degilse yani ltd ve as ise sirket sahibi, ortaklari veya sigortali çalışanı kullanmali.
Diger turlu bir cevirmede kimlik bilgileri sigortaya bildiriliyor sigortasiz işçi calistirmaktan ceza kesiyorlar. daha once basima geldi.
Tam emin degilim ama kaza bela durumunda da kasko hasari karsilamayabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 1 Mart 2025; 11:36:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Temelde kullanmasında bir sorun yok ama kaskoya ekleyebileceğinizi çok sanmıyorum. Şirketle yasal bir bağ olmadığı sürece hasar durumu oluşursa iş çok zor. Yukarıdaki durumla daha önce karşılaşmadım ama şu sıralar ceza çok seviliyor. Dikkat etmekte fayda var.
Arabaların bir tanesini şirket dışına alırsanız daha makul olur.
-
şirket sahibinin 1.derece yakınları kullanabiliyor diye biliyorum
-
Bu konuyu ben de merak ediyorum. Annemin şahıs şirketi var ve araba alacağız. Aracı oğlu olarak ben de kullanabilir miyim? Kaza/pert durumlarında kasko firması yamuk yapmasın sonra. Kendi kasko poliçemde şöyle bir ibare buldum:
-
araç şirkete kayıtlı ve ticari bir araç ise sürücüsü şirkette sigortalı çalışan olmalı. Aksi halde sürücüye ve şirkete mali ceza kesilir. Araç şirkete kayıtlı ancak hususi otomobil ise kontrolde aracın sahibine bakmazlar. sigorta , vergi, yakalama gibi hususları kontrol ederler sadece.
-
Ticari araç kategorisine camlı koltuklu Doblo giriyor mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullanacaklara binde 1 ortaklik verin kafaniz rahat etsin. Hem belki ortak olmaya korkup vazgecerler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
camlı koltukluda olsa doblo kamyonet sınıfındadır. Ancak kullanım şeklinde hususi mi ticarimi ne yazıyor ona bakmak lazım. Tam olarak bilmemekle beraber doblo camlılara kim kullanıyor diye pek bakmazlar. Burada bakacakları yük taşıyan araçlar olur genelde.
Benzer içerikler
- filtreli depodan benzin nasıl çekilir
- fren kilitlenmesi nasıl açılır
- jaguar xe 2.0 dizel motor yorumları
- uzaktan noter satışı nasıl yapılır
- android auto kablosuz bağlantı
- opel frontera fiyat
- en hızlı araba
- en çok satan elektrikli araba
- toyota corolla 1.6 en dolu paketi hangisi
- byd denza n9
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X