Şimdi Ara

Trendyol firmasının ucuza aldığımız yatak sonrası hesaplarımızı askıya alması. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
22
Favori
72.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
332 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yatak aldığımı nerden çıkardın?
    Çerez aldım çerezz Üstte de yazdım cüzdanında para olan aktif hesabım gitti , sistemdeki hatayı tüketiciye yüklersen böyle olur işte senin gibi bilip bilmeden yazanlar da çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blasko77

Bu mesaj silindi.
    Siz nasıl elit oldunuz acaba? Zaten banlanmışsınız maili falan verinde girip bakalım kaç çek, çeklerle kaç sipariş geçilmiş.

İşte hatalı fiyat kapmayla sıcak fırsatçılık olmuyor dedim ya. Sen 2 aydır kovalıyorsun ben yıllardır kovalıyorum bu işleri.

Millet hatalı fiyatlı ürün alıp gelen çeki kullanmayı bilmiyor mu sanıyorsunuz?

Sizde nasıl bir vicdan varda onlarca çek kazanıp kullandınız, bunların hepsi karşı tarafa girdi. Gün oldu rüya bitti de burada ses getirmeye çalışıyorsunuz?

Lafım sadece bu arkadaşa değil, burada mağdur maskesi takan herkese, Ayıp değil mi beyler? Milletin çocuğunun rızkını aldınız aylarca be. Hiç mi vicdan yok sizde, harcarken veyahut satarken hiç mi rahatsız olmadınız?

Lafa geldi mi hepimiz Müslümanız, hepimiz Atatürkçüyüz, hepimiz Vatanseveriz ama hak gördük mü yemeden duramıyoruz be, yenmedik hak bırakmadınız gelmişsiniz burada goy goy yapıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kutukak

Trendyol kupon satışları hemen hemen her mecrada artık yasaklanıyordu. Sebebi belli özellikle afaki hatalı siparişleri yaparak onların iptal edildikten sonra satış yapanlar yüzünden kaçtane satıcı mağdur oldu. Hatalı fiyatta ürünü bulup bunun iptalinden gelecek kuponu satmayı iş haline getirenler sonunda cezasını buldu.

Yatakla ilgili olarak ise benimde hesabım elit ve yıllardır alışveriş yaparım yatak ilanını gördüm bu fiyata bu yatak olmayacağı besbelliydi. Zaten ilanı paylaşanlar altındaki yorumlar bile art niyetli "göndermezse kupon gelir" mantığı ile alım yapılıyordu. Ben iptal olacağını bilsem bile almadım. Alanlar 2020 yılında yaşadığımızı üretim maliyetlerini bilmiyorsa ve hesabı banlandıysa onlara aşağıdaki linki gönderiyorum...

Hesap Banlananlar Tıklasın

Açılan sayfanın sağ bölümünden ücretsiz yeni üyelik açabilirsiniz.
    Tamam artık almadan önce hesap kitap yapıp alışveriş yapıcaz

Bu ürün bu fiyata olmaz deyip
    Alırsak hesap banlanıyor cünkü

Üyelik ban Gerekçesi sıcak fırsatlardan görüp 2 yatak alan çete üyesi ilan ediliyor.

Siz siz olun sıcak fırsatlarda gördüğünüz birşeyi trendyoldan almayın

Almadan önce üretici firmaları arayıp kaç lira maliyetle üretildiğini analiz edin.

Sonra gönül rahatlığıyla alışveriş yapın.

• quote:

Orijinalden alıntı: soyken

Siz nasıl elit oldunuz acaba? Zaten banlanmışsınız maili falan verinde girip bakalım kaç çek, çeklerle kaç sipariş geçilmiş.

İşte hatalı fiyat kapmayla sıcak fırsatçılık olmuyor dedim ya. Sen 2 aydır kovalıyorsun ben yıllardır kovalıyorum bu işleri.

Millet hatalı fiyatlı ürün alıp gelen çeki kullanmayı bilmiyor mu sanıyorsunuz?

Sizde nasıl bir vicdan varda onlarca çek kazanıp kullandınız, bunların hepsi karşı tarafa girdi. Gün oldu rüya bitti de burada ses getirmeye çalışıyorsunuz?

Lafım sadece bu arkadaşa değil, burada mağdur maskesi takan herkese, Ayıp değil mi beyler? Milletin çocuğunun rızkını aldınız aylarca be. Hiç mi vicdan yok sizde, harcarken veyahut satarken hiç mi rahatsız olmadınız?

Lafa geldi mi hepimiz Müslümanız, hepimiz Atatürkçüyüz, hepimiz Vatanseveriz ama hak gördük mü yemeden duramıyoruz be, yenmedik hak bırakmadınız gelmişsiniz burada goy goy yapıyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Vicdan spor sana mail adresi şifreyi verdiğimde üyeliğini kapatıcağına söz veriyorsan hemen iletiyorum.

• Trendyol son aylarda çek kupon mafyasına çek yetiştirmekten normal kullanıcılara yönelik kampanyalar yapmıyordu.Umarım bu olayı önleyip normal kullanıcılara yönelik makul kampanyalar yaparlar.

• Satıcı trendyolla sözleşme imzalıyor olan kullanıcılara oluyor o zaman satıcı sisteme düzgün ürün girecek.Bunu kullanıcıya yatsıtamaz.Birde satıcı grup yasal hak felan demiş var mı kanunda böyle bir madde ne hakla milleti sen mahkemeye vereceksin ? Merak ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokbaska

Çerez aldım çerezz Üstte de yazdım cüzdanında para olan aktif hesabım gitti , sistemdeki hatayı tüketiciye yüklersen böyle olur işte senin gibi bilip bilmeden yazanlar da çıkar.
    Hata yok, şimdi mobil uygulmadan cüzdana giriyorsun, cüzdana girdin mi sağ üstte özet kısmı ona tıklıyorsun. ÖZetin tee en altına geliyorsun. Orada kartıma geri yükle kısmı var. Tutarı giriyorsun, trendyol ilgili kartına iade ediyor.

Rica ederim, hoşçakal

• quote:

Orijinalden alıntı: Mark Selby

Satıcı trendyolla sözleşme imzalıyor olan kullanıcılara oluyor o zaman satıcı sisteme düzgün ürün girecek.Bunu kullanıcıya yatsıtamaz.Birde satıcı grup yasal hak felan demiş var mı kanunda böyle bir madde ne hakla milleti sen mahkemeye vereceksin ? Merak ediyorum...
    Benden 2 tane yatak aldı davacıyım sayın hakim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokbaska

Arkadaş çerez almış gitmiş yazıktır günahtır
    Yatak aldık gittik nedeni 2 tane almamızsa 1 tane alanda gitmiş

Yok çek için almışızda yok 220 ye yatakmı olurmuşta full goygoy yapan farkındalık yaratmaya calışan tip var allah akıl fikir versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: blasko77

Vicdan spor sana mail adresi şifreyi verdiğimde üyeliğini kapatıcağına söz veriyorsan hemen iletiyorum.

Alıntıları Göster
    Benim kapatmamamın bana sıkıntısı yok ki. İçinde senin ki gibi onlarca çek yok. Ver o hesabında ekranını atayım buraya, gerçeklerle yüzleş.

Neyse yeni bir sayfa açtınız bahaneyle. Artık temiz bir sıcak fırsatçılık yaparsınız.

Bu arada bu sayfanın linkini hangi telegram grubuna attın? Çok beğeni gelmiş :)
  • soyken kullanıcısına yanıt
    Bunu yazan da çek satıştan geçiniyor. Hayırdır seni aralarına almadılar mı Trendyol çek satıcıları? Bana dokunmayan bin yaşasıncılar basmış yine konuyu...

• quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Bunu yazan da çek satıştan geçiniyor. Hayırdır seni aralarına almadılar mı Trendyol çek satıcıları? Bana dokunmayan bin yaşasıncılar basmış yine konuyu...
    Dostum hırsızlık ayrı konu, hesap açıp beklemek gelen çeki değerlendirmek ayrı bir şey. Başkasının rızkını çalmak farklı bir şey.

Bu böyle biline.

çek satışla geçinmeye gelince sen benden daha ustasın :) sizde 50 ye 25 bol, az can yakmadın. Kaç yüz tane sattın söyle hele
  • Aha grup lideri geldi gör ki zamanında ne cevizler kırdı

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Buradaki herkes yalan söylüyor ne demek. Doğruları söyleyen tek sen mi varsın burada. Ya da İnsanların yalan söyleyip söylemediğine sen mi karar veriyorsun. Senden kupon aldığıma utandım şimdi, lanet herif çek kupon satış gruplarında sende satış yapma o zaman.

Bilip bilmeden konuşmayı bırakmalısın , dediğin gibi bişiy yok

• quote:

Orijinalden alıntı: hasancelik0634

Buradaki herkes yalan söylüyor ne demek. Doğruları söyleyen tek sen mi varsın burada. Ya da İnsanların yalan söyleyip söylemediğine sen mi karar veriyorsun. Senden kupon aldığıma utandım şimdi, lanet herif çek kupon satış gruplarında sende satış yapma o zaman.

Alıntıları Göster
    Hocam benden utanma lütfen, bunları yapanlardan utan.

Trendyol firmasının ucuza aldığımız yatak sonrası hesaplarımızı askıya alması.

hizliresim.com
    Screenshot_2020-04-25-14-08-07-867_trendyol - Hızlı Resim
    https://hizliresim.com/cD5Sne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soyken -- 25 Nisan 2020; 15:50:23 >

Çek satış konusunun demirbaşı olan sensin kaç satışımı gördün söyle bakalım. Trendyol çek satışı yapanlar ile alakam yok seni aralarına almayan arkadaşlarına içerlenip bu konuda atıp tutma hadi satacak başka çekler kovala...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@ithline -- 25 Nisan 2020; 15:52:33 >
  • hasancelik0634 kullanıcısına yanıt
    Burada gelip ağlayan adamların bir çoğu öyle kardeş hiç şimdi konuyu karıştırma iyi niyetle yaklaşan adam burada yer almaz aramış Trendyol dan öğrenmiştir gerçeği burada ağlayanlar haksız kupon kasan tayfa

• quote:

Dostum hırsızlık ayrı konu, hesap açıp beklemek gelen çeki değerlendirmek ayrı bir şey. Başkasının rızkını çalmak farklı bir şey.

Bu böyle biline.

çek satışla geçinmeye gelince sen benden daha ustasın :) sizde 50 ye 25 bol, az can yakmadın. Kaç yüz tane sattın söyle hele

Alıntıları Göster
    Bence tartışmaya girme hiç hocam. Kendilerini satıcı sanan tipler bunlar. Bide diyorlar sizi aralarına almadılar mı biz eğer ki milletin rızkına göz dikseydik. Siz nal toplardınız arkamızdan. Haksız yere canı yanan varsa geçmiş olsun. Ama bir çoğu 10 larca belki 100 lerce hesap veren tipler.

• Bu adamlar ölücü olabilir ama bu şekilde muamele olamaz. Mesela Hepsiburada 1 TL ye telefon satıyor bazen tabi alamıyoruz ama böyle satışlar olabiliyor. Ben yatak falan almadım ama burda iyi olmuş diyenler yarın bir gün kampanyalı bir şey aldığınızda aynı muameleyi gormeyeceginizin garantisi var mi ? Bu firmalar babamizin firmasi degil. Ben sahsen Trendyol dan alışveriş yapmam Elite olmak için uğraşıyordum gerek yok artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.