Steam Cüzdan Kodları %15 İndirimli verilir
Elimde bir miktar 20 TL lik steam cüzdan kodları mevcut. Adet %15 indirimli olmak üzere ihtiyacınız kadar adette verebilirim.
Referanslarım mevcuttur.
Cebel.tarik nickli yavuz hırsız pişkinliği
Herkese Merhaba,
@Cebel.tarik isimli arkadaşa tam 11 ay önce yani 10 Temmuz 2020 de birkaç trendyol hesabı kullandırmışım. Bugün sabah gelen maille 2 hesabın izinsiz şekilde kullanıldığını gördüm ve iptal ettim. Forumdan ilgili arkadaşı buldum ve Yavuz hırsız misali 5 liranın peşinde koşup iptal ettiğimi söyledi (:
Oysaki 5 lira vermeyip hesaplarımı çalan oydu. Sonra forumdan engellemiş beni ve gelen Sipariş maillerini gözetmeksizin trendyol üyeliği içinden siparişi silmiş :)
Nedense iq seviyesi belli bir düzeyin altında olan arkadaşlarla sık sık bu sorunları yaşıyorum. Kısa süren mesajlaşmayı ss atıyorum ve @Cebel.tarik isimli yavuz hırsız arkadaşla işlem yapmamanızı öneriyorum. Aslında bu satırları buraya yazmak istemezdim ama hırsızlık yapıp diyecek lafı kalmayınca blok atacak kadar çirkinleşen biri.

|
Benzine 16 Kuruş Zam 14.04.2018'den İtibaren
|
Enpara.com hesabım blokelenmiş(kısıtlanmış)-Sebep Kesinleşti
|
Android telefona nfc sonradan eklenebilir mi?
N11 ve Cardfinans para puan yardım lütfen
|
|
|
Ev tozu alerjisi olan var mı?
|
Kredi kartı yardımlaşma ve yüksek tutarlı işlemleriniz için kesinlikle whatsapptan iletişime geçiniz. İletişime geçmeden önce eski ve yeni ilanlarımda ki telefon numarasını kıyaslayınız. Hatta telefon numaramı kaydedin, hesapları çalıyorlar. Başıma gelmedi ama duyuyoruz üzülüyoruz. |
Referans olayı raydan çıktığı için artık büyük işlemlerin çok az bir kısmından profilin güncel kalması için referans istiyorum. |
Son Giriş: 19 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11.718
İkinci El Bölümü Mesajları: 4.774
Konularının görüntülenme sayısı: 97.312 (Bu ay: 1.076)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8.547 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket