Merhaba, Firmaların yaptığı kampanyaların duyurulması için forumları kullanılması tamamen iyi niyetli bir durumdu, hem firma hem son kullanıcı için faydalı bir döngüydü. Ancak son yıllarda e-ticaret kavramının gelişmesiyle beraber oluşan pastadan herkesin faydalanma isteği, kampanyaların suistimal edilerek firmaya ve son kullanıcıya zarar verecek boyutlara ulaşması kampanyaların azalmasına sebebiyet vermesiyle beraber artık kampanyaların programlarla vb. yöntemlerle elde edilerek satışının gerçekleşmesine önlem olarak bazı e-ticaret firmaları hukuki olarak belli kararlar alarak ilgili satışların gerçekleştirildiği platformlara bildiri göndererek duruma müdahale etmiştir ve etmeye devam etmektedir. Forumda Trendyol firması isminin bile kullanılması, kuponlarının suistimale açık bir şekilde her türlü satışının yasaklanması duyurusu ardından , Yemeksepeti firmasıda son yaptığı kampanyasının forumlarda suistimal edilerek son kullanıcının kampanyadan ötürü oluşan bir "kupon satış" "yemek kuponu/çeki" gibi bir oluşum içerisine girmesine sebebiyet vermesinden ötürü 30.09.2021 tarihi itibariyle öncelik R10 formuna hukuki süreçler ilgili bildirim gönderilmesine, ardından DONANIMHABER forumunada aynı şekilde firmanın kampanyalarının suistimal edilmesine müsaade edilmeyip tüm kampanyalarının başka kullanıcılar tarafından hukuka aykırı şekilde satışının gerçekleştirilmesinin yasaklanarak hukuki olarak korunmasına, hukuki yaptırıma sebebiyet vermeden tüm üyelerin bu yönde bildirilmesi karar alınmıştır. Tüm bu yorumlamalar şirketin yetkilisinden hukuki olarak kimsenin zarar görmemesi adına buradan duyurusu yapılması rica edildi. R10 için kaynak : Not: Konu başlığını yetkili arkadaşlar yanlış yere açtıysam daha doğru bir yere taşıyabilirler, iyi çalışmalar. |
T.yol'dan sonra Yemeksepeti Kupon Satışları Yasaklandı

-
-
Benim bildiğim satıcılar önce kendini sağlama alır, sonra her türlü satışı yapar.
Bkz: Trenyolu, Turanj Site, Tyol vs.
Bkz: Yemekselesi, Y****ksepeti, ymkspt vs.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O zaman Tirendyola ve Yimeksipetine sevgilerimizi söyler uygulamalarını telefonlarımızdan sileriz. Ben forumda kampanya bulamayacak, 7/24 uygulama içinde dolaşmak zorunda kalacaksam, buyursunlar saçma sapan berbat uygulamalarını da platformlarını da kendi CEO'su ve çalışanları kullansın. Zaten aradığım hiç bir ürünü bulamıyorum doğru dürüst, acaba kampanya var mı diye foruma girerdim. Böyle mi karar almışlar. İsim yasaklayıp konuşulmaması mı ?
BRAVO
-
Bye bye yimekspti hoşgeldin gönüllerin efendisi getir🥳
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Malum yemek sitesi 🤔
O Sivri zekalı firmalar,forumların bedavaya yaptıkları reklamlarıda yasaklıyorlarmı acaba?
Önce onlara namus gibi emanet edilen hesapların telefonların korsanlar tarafından elegeçirilmesine engel olsunlar..
Kampanyalar yaparken ,kupon tanımlarken adil olsunlar,saçma algoritmalarla kupon dağıtmasınlar,bir kişinin yüzlerce hesap açmasını önlesinler ,insanları salakm yerine koyan,önce kaldırılıp sonra indirilen,göstermelik 5-10 üründe indirim yapıp,ultra-mega,ekinoks,kara cuma vb. vb. aldatıcı reklam kampanyası yapmasınlar..Ez cümle BETER OLSUNLAR..
-
bu arada o yememek sitesinin zaten koltuğu iyice sallanıyordu,bu kafayla devam etsinler,1-2 seneye zaten yok olacaklar inşallah.
-
yemeksepeti denen gereksiz önce elindeki verileri korumayı başarsın sonra başkalarna ahkâm kessin. dh vs olmasaydı o telefon numaralarını zor toplardı o :) gerçi ben yapmadım ama buradakiler sayesinde çaldırdığı verileri topladı yoksa kim saçma sapan adına kampanya kodu dediği şeyleri kullanırdı
-
Kupon nedir verme kupon kimse satmaz
-
Bir firma nasil çöküşe ugrar izleyeceğiz demek 😂😂😂
Kuponsuz hic bir urun almam trendyol dan o kadar
Güle güle y sepeti
Ty, ys gibi kısaltmalar da mı yasak?
Şifre acıktım
-
yemek siteleri kuponlarını sipariş verilen şehre özel kullandırsın..
Alışveriş siteleri de son kullanılan 2 adrese tekrar sipariş verilirse indirim kuponunu kullanmaya izin versin.
Her telefon numarasına bir hesap açılsın.
Oldu bitti...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
forumun nadide çiçeği plussize dilara çok üzülecek devamlı yemek söylüyordu
eee işler yoğun olunca acıkıyor ister istemez
-
kendileri kaybeder, kendileri bilir, alışveriş yapmayız veya yakalarsak ölü fiyattan alırız olur biter, sıcak fırsatçıda çare tükenmez.
-
En kısa zamanda tarihin tozlu sayfalarına gömüleceksin sen de y.sepeti
Bundan sonra siparişler GETİR’den
geçen aylarda milletin verilerini satan yemeksepetinin bu hareketini destekliyorum.
-
Mealbasket isimli uygulama zaten doğru düzgün ne bir indirim yapıyor ne de kupon veriyor. Uzun zamandır oradan sipariş verdiğimi hatırlamıyorum. Bring isimli uygulama şu sıra inanılmaz iyi kampanyalar yapıyor ama firmalar biraz çakallık yapıp mağaza fiyatlarını şişirerek bring'e giriyorlar.
Ama böyle yapmayan firmalarda var.
Firma isimleri reklam olmasın diye değiştirilmiştir.
10 yıldır yemeksepeti üyesiyim adamlar 1 tane 10 liralık kupon verdi bana şimdiye kadar. Neyini suistimal ediceksem artık. Pazara Getir trendyol girmese adamlar ilk sipariş indirimini de vermiycekti.
En Beğenilen Yanıtlar

O Sivri zekalı firmalar,forumların bedavaya yaptıkları reklamlarıda yasaklıyorlarmı acaba? Önce onlara namus gibi emanet edilen hesapların telefonların korsanlar tarafından elegeçirilmesine engel olsunlar.. Kampanyalar yaparken ,kupon tanımlarken adil olsunlar,saçma algoritmalarla kupon dağıtmasınlar,bir kişinin yüzlerce hesap açmasını önlesinler ,insanları salakm yerine koyan,önce kaldırılıp sonra indirilen,göstermelik 5-10 üründe indirim yapıp,ultra-mega,ekinoks,kara cuma vb. vb. aldatıcı reklam kampanyası yapmasınlar..Ez cümle BETER OLSUNLAR.. |
O zaman Tirendyola ve Yimeksipetine sevgilerimizi söyler uygulamalarını telefonlarımızdan sileriz. Ben forumda kampanya bulamayacak, 7/24 uygulama içinde dolaşmak zorunda kalacaksam, buyursunlar saçma sapan berbat uygulamalarını da platformlarını da kendi CEO'su ve çalışanları kullansın. Zaten aradığım hiç bir ürünü bulamıyorum doğru dürüst, acaba kampanya var mı diye foruma girerdim. Böyle mi karar almışlar. İsim yasaklayıp konuşulmaması mı ? BRAVO |
Benzer içerikler
- türkiye finans bonus nerede kullanılır
- 24 ay taksitle laptop
- morhipo değişim
- doğum gününde hediye veren markalar
- zara ürün sorgulama
- amazon iletişim
- alibaba güvenilir mi
- hepsiburada yurtdışı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X