Şimdi Ara

Trendyol firmasının ucuza aldığımız yatak sonrası hesaplarımızı askıya alması. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
22
Favori
72.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
332 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes Whatsapp Telegram açmışlar alıyorlar da alıyorlar diyor ama şehir efsanesi gibi gruplar hiçliğin içinde heralde

Tutun ki adam sitede dolanırken hasbel kader gördü bu ilanı, ne forumla ne 'çek satış mafyası' sizin tabirinizle alakası yok ee bu vatandaş da mı o iğrenç ithamlarınızdan nasibini alıyor şimdi?

Kin kusacak yer arıyorsunuz. Firma 50-100 tane alanları neyse de 1-2 tane alanları dava mı edecekmiş? Etsin de görsün ötesini berisini o 1 tane alan adam nasıl mahkemede burnundan getiriyor o firmanın :) Verin THH'ye 1 tane alanlar bırakın çeki meki bir sizin lehinize karar çıksın görsün müşteriyi tehdit eden firma.

Not: Yatak almayan spor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 25 Nisan 2020; 15:38:41 >
  • Kasımda Kampanya Yapıp Ucuza Ürün Satmadı mı Bunlar? 560 lık Harley Davidson Botu 99 a veya 110 Sattı. 4 Tane Aldım. Hepsi Geldi. Demek ki Uyguna Kampanyalı Ürün Satabiliyorlar.3 te 1 Fiyatına Ürün Görüp Alındı Diye Arkadaşların Hesabını Banlamışlar. Trendyol Adam Ol Bi Kerede Sen Üstlen Hatanı. Ya Satıcıyı Ezersin Ya Müşteriyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 TL yatağı fiyat hatasından 200 TLye birden fazla al sonra gel burda hak, hukuk zor zamanlar diye kendini aklamaya çalış. İyi yapmış Trendyol inşallah en kısa zamanda şu çek muhabbetini de kaldırırda biz başkaları yerine utanmayız daha fazla

• Kim nederse desin trendyol bunu aylardır yapıyor geçen bende rast geldim sıvı sabun aldım gelmedi bende mesafeli satış sözleşmesinden satıcı firmanın telefonunu buldum aradım firmanın dediği trendyol hem bizden para koparmak hemde tükerici çekmek için böyle bir oyun tezgahladığı ve artık çoğu firmanın trendyoldan çekildiği için piyasada kan kaybettiği yönünde yani işin özeti trendyol hem bedava kupon veriyor satıcı üzerinden ve müşteri çekiyor bu şekilde hemde çektiği müşteri sayesinde yaptığı satıştan komisyon alıyor

• Mağdur alan arkadaşlardan birinin hesabının ekran görüntüsü :) 10 adet 2007 liralık(adeti 223 liradan 9 yatak alınmış-10 x9=90 yatak) yatak sipariş etmiş. Tüh tüh tüh bu zor günlerde böyle yapılırmıymış tüh tüh tüh

Esnafa sipariş başı 300 er lira girdi arkadaşlar bu işlemlerde. 2007 liralık iptal için trendyol esnafa 300 liralık fatura yansıtacak ve tüketiciye çek olarak verecekti.

Çok yazık olmuş kıyamam

Trendyol firmasının ucuza aldığımız yatak sonrası hesaplarımızı askıya alması.

ay bunada kıyamam çeklere bak :) Çeklerin devamı var ama artık ekrana sığmadı.

hizliresim.com
    Screenshot_2020-04-25-14-08-07-867_trendyol - Hızlı Resim
    https://hizliresim.com/cD5Sne

Harbiden yazık bu adamlara Beter olun
    Bizde forum ahalisi olarak geleceğiz bu hırsızlığa destek olacağız onu bekliyorlar. Aklı sıra birleşip ses çıkaracaklar

İlgili firmanın beyanı
    quote:

Bakın lütfen duyarlı kişiler ses gelsin bizim ilanı bu gelmez diye playlaşıp alımlar yapılmış herkes 1 aldım 2 aldım diyor ama 1506 yatak siparişinden sadece 62 si tekil siparis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soyken -- 25 Nisan 2020; 19:6:49 >

• böyle ağlayacaksanız olmaz ki.

hadi yeni yeni fiyat hatası kovalayın

• gereksiz tartışma olmaması açısından edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A8FE7B1F6 -- 25 Nisan 2020; 15:31:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedatt859

2000 TL yatağı fiyat hatasından 200 TLye birden fazla al sonra gel burda hak, hukuk zor zamanlar diye kendini aklamaya çalış. İyi yapmış Trendyol inşallah en kısa zamanda şu çek muhabbetini de kaldırırda biz başkaları yerine utanmayız daha fazla
    Yok 20 Binlik Yatak. Net Ettin Sen. Piyasada 400 e Bulursun Zorlarsan

• soyken kullanıcısına yanıt
    bu işin dolandırıcılıktan farkı yok ...bunun adı sıcak fırsat kovalamak olamaz...o adamların ahını alıyorlar üstüne de daha agliyorlar ...

• Zor günlerden geçen konuyu açan arkadaşın artık Yatacak yeri yok oh olsun

• cagataybas kullanıcısına yanıt
    Trendyol firmasının ucuza aldığımız yatak sonrası hesaplarımızı askıya alması.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu Trendyol saçmalıkları yetti artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Trendyol kupon satışları hemen hemen her mecrada artık yasaklanıyordu. Sebebi belli özellikle afaki hatalı siparişleri yaparak onların iptal edildikten sonra satış yapanlar yüzünden kaçtane satıcı mağdur oldu. Hatalı fiyatta ürünü bulup bunun iptalinden gelecek kuponu satmayı iş haline getirenler sonunda cezasını buldu.

Yatakla ilgili olarak ise benimde hesabım elit ve yıllardır alışveriş yaparım yatak ilanını gördüm bu fiyata bu yatak olmayacağı besbelliydi. Zaten ilanı paylaşanlar altındaki yorumlar bile art niyetli "göndermezse kupon gelir" mantığı ile alım yapılıyordu. Ben iptal olacağını bilsem bile almadım. Alanlar 2020 yılında yaşadığımızı üretim maliyetlerini bilmiyorsa ve hesabı banlandıysa onlara aşağıdaki linki gönderiyorum...

Hesap Banlananlar Tıklasın

Açılan sayfanın sağ bölümünden ücretsiz yeni üyelik açabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutukak -- 25 Nisan 2020; 15:34:19 >

• Ucuza ürün alan kullanıcıyı niye gomuyorsunuz anlamadım. Adam ucuza bulmuş almış. Hata yapmayacak firma, yapıyorsa da satacak. Bugün böyle olur yarın kargo sürecinde olan mala zam geldiğinde siparişinizi iptal eder sizi de ortada bırakırlar.

• Piyasada uğraşsan o fiyata yatağı bulurmuşsun

E adama sormazlar mı uğraşıp bulaydın

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.