Şimdi Ara

Microsoft'un Activision satın alımı İngiltere’den ön onay aldı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Microsoft'un Activision satın alımı İngiltere’den ön onay aldı!
    Birleşik Krallık Rekabet ve Piyasa Kurumu (CMA), Microsoft'un 69 milyar dolarlık Activision Blizzard anlaşmasına devam etmesi için ön onay verdi. CMA başlangıçta bulut oyunlarıyla ilgili endişeler nedeniyle satın alma işlemini engellemişti, ancak Microsoft kısa süre önce anlaşmayı yeniden yapılandırarak mevcut ve yeni Activision Blizzard oyunlarının bulut oyun haklarını Ubisoft'a devrettiğini duyurmuştu. Bu manevranın onayı getirmesi bekleniyordu.



    Microsoft'un Activision satın alımında son engel kırılıyor



    CMA tarafından yapılan basın açıklamasında, "CMA, yeniden yapılandırılan anlaşmanın, bu yılın başlarında orijinal işlemle ilgili olarak ortaya konan endişeleri önemli ölçüde gideren değişiklikler yaptığını düşünmektedir" dedi. Kurum, bunun "anlaşmanın onaylanmasına kapı açtığı" anlamına geldiğini ifade etti.



    Ayrıca Bkz.Büyük Windows 11 güncellemesinin detayları belli oldu: Copilot, yeni Paint ve fazlası



    Ancak yine de bu, nihai onaydan önce sadece bir ön karar. CMA, Microsoft'un önerdiği çözüm yolları hakkında üçüncü tarafların görüşlerini almak üzere 6 Ekim'e kadar bir danışma süreci başlattığını açıkladı. Uzatılan 18 Ekim tarihinden önce nihai bir karar alınması bekleniyor. Danışma süreci, CMA'nın anlaşmayla ilgili kalan birkaç endişesini gidermeyi amaçlıyor.






    Microsoft başkan yardımcısı ve başkanı Brad Smith, X (eski adıyla Twitter) üzerinden yaptığı açıklamada "CMA'nın bulut oyun akışıyla ilgili kalan endişelerini tam olarak giderdiğine inandığımız çözümler sunduk ve 18 Ekim son tarihinden önce anlaşmayı kapatmak için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.



    Activision Blizzard da CMA'nın yanıtından memnun. Activision Blizzard CEO'su Bobby Kotick çalışanlara gönderdiği bir açıklamada "Bu, birleşme için önemli bir kilometre taşı ve düzenleyicilerle çözüm odaklı çalışmamızın bir kanıtıdır" dedi. İngiltere, Microsoft'un dev anlaşması için son düzenleyici engel konumunda.




    Kaynak:https://www.engadget.com/microsofts-activision-merger-set-to-get-its-final-uk-approval-083315786.html
    Kaynak:https://www.gov.uk/government/news/new-microsoft-activision-deal-addresses-previous-cma-concerns-in-cloud-gaming







  • Modern warfare bundle steam de 119 tl, ben aldım, ilgilenen varsa baksın. Diğerleri gibi bunları da 3 5 katına çıkarabilirler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anlaşılan sona doğru yaklaşılıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uchihaitachi kullanıcısına yanıt

    Yeniler hariç diğer Call of Duty' lerin hepsini topladım. Oynamaya fırsat bulur muyum onu bile bilmiyorum. Önceden sadece oynayacağım oyunu alır oynardım. Son iki senedir bizi mezarcı eylediler.

  • mikbalatas kullanıcısına yanıt
    Valla mecbur alıyoruz, ben rdr2 yi 75tl ye aldım, şimdi indirimde 300 küsür, 40tl ye almadığım oyunlar 200 300 tl olmuş, hem de indirimlerde. Allah tan baldurs gate 3, mirage gibi büyük oyunların hepsini toplamıştım 250tl den.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • uchihaitachi kullanıcısına yanıt

    neden? gamepass ile kütüphaneye gelmeyecekler mi?

  • pskillercheto kullanıcısına yanıt

    Gamepass yoksa en iyisi bu. Hem kiralamaktan daha ziyade sahip olma iştiyakı var.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.