Şimdi Ara

Trendyol firmasının ucuza aldığımız yatak sonrası hesaplarımızı askıya alması. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
599
Cevap
22
Favori
72.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
332 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi tane aldim. Lazımdı. Hesap uçmuş gitmis cuzdanda 350tl var. Trendyol ne yapıyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatin

Hesabın banlandığını nerden anlıyoruz? Ben yatak almadım ama ariel aldım.
    Hocam tekrar birşey almayı deneyin sipariş verip banlandığını anlarsınız. Ödeme yapamazsınız o hesaptan.

• quote:

Orijinalden alıntı: blasko77

Kusura bakma hocam 220 ye yatak alabileceğimizi düşündük.

Birdaha ucuz birşey gördüğümüzde almamalıyız. Hesap kapatılıyor. Örgüt ve çete üyesi ilan ediliyoruz.
    Lan 220ye yatak almıya çalışmış cidden ne ölücülük ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • olması gerekeni yapmışlar. Kupon için hatalı fiyat kovalayanlar gelip burada ağlamasın. Biraz vicdanınız olsun. Allah bilir kaç farklı hesaptan aldınız da ban yediniz. Biraz empati yapın satıcıları zor durumda bırakıyorsunuz. Ve bu olay bence bir sefer yaşanmadı o yüzden banlamislardir. Daha öncede hatalı fiyat kovalamışsınız. Herşey maddiyat değildir orada satış yapan küçük esnaf da var hadi büyük şirket diyelim gene yaptığınız etik değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multipowerr -- 25 Nisan 2020; 14:8:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Seneler önceki zizigo vakası geldi aklıma.

Yarım saatte 1400 sipariş verildi diyorlar. Adamlar da kısmen haklı, kim bilir ne siparişler vardır, sizin 2 yatak ama o ölücüler 10-20 yatak sipariş vermiştir, satarım ben bunu kafasıyla.

Zizigo zamanı ben de ayakkabı almıştım ucuz diye bütün aileme ve kendime iki tane, toplam 6 çift ayakkabı almıştım. Çok güzel bir çözüm yaptılar adam başı en fazla 3 çift ayakkabı göndereceğiz dediler ve gönderdiler.

Sizi o 1400 siparişin içerisine katmaları hoş olmamış. 2 adet yatak almışsınız altı üstü. Normal kullanıcılar ile "KAR AMAÇLI" alan "DEĞERİ, SAYGINLIĞI OLMAYAN" adamları ayırmaları gerekir. Alıp satan bir sürü insan var, firmanın açısından da bakın.

Zizigo zamanı aynı ayakkabının bütün numaralarından 3-5'er çift alan adamlar vardı, bir sipariş oluşturmuş 40 çift 50 çift ayakkabı, sonra gelip burada ağladılar yok hakem heyetine gideceğim yok mahkemeye vereceğim diye. Hakem heyetinden de olumsuz yanıt geldi zaten onlara. Ama sizin için bence hakem heyetine giderseniz 2 yatağı alırsınız. Alıp satmak amaçlı sipariş vermediğiniz belli. Ama alıp satma amaçlı sipariş verenler mahkeme masrafı ödeyecek büyük ihtimalle.

• Hiç üzülmedim piyasanın aşırı altında ürün görüp farklı 50 100 belki daha fazla hesaptan sipariş geç ondan sonra iptal edilsin 50/25 çek tanımlansın gel onu burada sat oh ne ala memleket ne oldu erketeye yatıp beklediğiniz kuponlar yatmayıp hesap ban yiyince gelip burada ağla yok öyle bir şey

Eline sağlık Trendyol

• Kardeşim kuponla 2 yatağı nasıl bağdaştırdın sen ben senelerdir trendyol kullanıyorum 3 kere hediye özür çeki geldi oda temin edilemeyen üründen ötürü. 2000 tl tablet aldm 2000 tl telefon aldm kara cumada onlarda gelmedi özür kuponu bile yok. Bilip bilmeden yazıyorsun

• bu zor zamanda ben de belki çek yüklerler diye aynı hesaptan ( elite ) 300 tane aldım sonra beni banladılar gerçekten bu zor zamanda çek yükleyip ordan kazanacağım ve satıcıya mal edilecek bu çeklerin yuklenmemesinden dolayı çok mağdur oldum

• Kurunun yanında yaş da yanmış olabilir.Konuyu açan arkadaşı tenzih ediyorum ama bu siparişleri verenlerin büyük kısmı çek kupon mafyası.Trendyolun bu işe el attığı iyi olmuş.

• Ölücülerin gözleri yaşlı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ceh.meh C kullanıcısına yanıt
    olay yatak değil ki olay bunlar cidden örgüt gibi bir telegram whatsapp grupları kurmuşlar satıcının birisinin hata yapmasını bekliyorlar hata yapınca 100 lerce hesaptan binlerce sipariş geçiyorlar kupon kazanmak için

yok kendime yatak aldım falan hikaye yani
  • Kurunun yanında yaş da yanmış olay bu millet 10 ar 20 ser tane aldi sırf çek alabilmek için bu fırsat değil düşene tekme vurmak olmuştu bence yerine bir karar olmus kimse kusura bakmadin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ooo boş muhabbetciler geldi kardeşim ucuz diye sıcak fırsatlarda paylaşılan yatağı aldım.

Yatak harici son 1 haftadır siparişim dahi yok.

Yatak aldık 220 tl ye normalde 400 tllik yatak uyduruktan.

Hesap banlandı.

• Ya adamların önceki satıcılarda kanlarını emerek kazandıkları 25 liralık çekler yandı derleri o

Belkide bir kısmını satmışlardı, şimdi ücretleride iade etmek zorunda kalacaklar vah vah vah.

Niron yatak kralsız reis.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.