Şimdi Ara

transit in transporter den daha iyi olduğunu idda eden arkadaş!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
0
Favori
3.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aşağıda nick ini yazıcağım kişi (Propertij2931) ford transit in her koşulda vw transporter dan daha iyi oldugunu ve ford connect in ve torneo nun da caddy den cok daha üstün bir araç oldugunu idda eden arkadaş var.bende konu acarım dedim.aç dedi. her yerde ford transit varmiş.vw i ni hiç göremiyormuş.ford grubunun yukarda yazdıgım araçlar vw in aracından daha iyiymiş.caddy hiç bir işe yaramazmiş(caddy sahibiyim.nasıl yaramıyorsa)torneo nunmu connnect inmi daha iyi bir araç oldugunu idda etti.

sizden ricam yorumunuzu yazın gecin.tarafsız olun. idda eden arkadaşıda cagırıyorum.buyrun

• Doğuş oto sizi fark ederse çok yüksek bir maaşla iş teklif eder.Onlar bile markayı bu kadar savunamıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ford her zaman sevdiğim ve araç tercih ederken göz önünde bulundurduğum bir marka.

Transit ve connect sadece sorunsuzluk açısından caddy ve transitten iyidir. Diğer alanlarda Vw oldukça ileride.

Daha ortada Adam akıllı ticari araç yokken caddy ile otomatik şanzıman sunuldu. Transporter vergi avantajlı motorlar ile geldi hep. Üstüne binek konforu ve forda göre düşük yakıt tüketimi sundu.

Bu arada yazdık da o kadar saçma bir konu olmuş

• Her kosul ne, ticari arac kullanılacaksa ford satin alirim,mesela caddy alip aile araci olarak kullanmam,connect alirim

• Caddy transporter baydı artık yıllardır aynı tasarım hep yerinde sayıyor, connect varken caddy ile işim olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 5 Mayıs 2016; 13:05:20 >
  • Ben konuyu açtım hocam isterseniz bakın.

http://forum.donanimhaber.com/m_116626822/tm.htm
  • Ticari araç hem ticari amaçla hem aileyle kullanılacaksa, bende Ford diyorum,
    Ama vip olarak kullanılacaksa vw...
    Hatta gaziantepdeki Yılda vb. büyük filo firmalarının araçları hep Ford,
    fırınların araçlarıda genellikle ford.
    Fordların ticari amaca daha iyi hizmet ettiğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZETEC SE -- 5 Mayıs 2016; 12:17:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Az önce aynı konudan vardı ıkı tane açılmış sanırım.

Fordun ticarisi çok iyidir , yüke çok iyi gelir kolay kolay dağılmaz
  • İkinizde belirtilen marka ve modelleri en az bir ay kullandınız mı.Buna göre deneyimleyip bir karşılaştırma yapılıyor.

• Kimse koymadan koyalım şunları

transit in transporter den daha iyi olduğunu idda  eden arkadaş!

transit in transporter den daha iyi olduğunu idda  eden arkadaş!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Schuey -- 5 Mayıs 2016; 12:22:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanyuce35

Az önce aynı konudan vardı ıkı tane açılmış sanırım.

Fordun ticarisi çok iyidir , yüke çok iyi gelir kolay kolay dağılmaz

diğer gavga ettiğim arkadaşda acmış hocam dur
  • Yeni connect caddyi her türlü gömer

• VW leri memlekette ticari olarak görmüyorlar, ki mantıklısı da budur, ticari araç sağlam ve sorunsuz olmalı, bu açından ford her türlü talebi karşılıyor.
    Vw ler daha çok konfora odaklı ve yüke gelmeyen araçlar üretiyor, sanki binek araç gibi bakım faturaları çıkarıyor, ben ticari kullansam VW tercih etmem,
    ama amacı dışında ailecek kullanacak olsam kısa şase caravella on numara olur :)
  • Yeni connect varken gidipte halâ arka camlarını açamayan,halâ makaslı olan caddye para vermem.Caddy şuan sınıfının gerisinde bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55smsn -- 5 Mayıs 2016; 12:42:05 >
  • Hocam Ne oldu , Böyle düşünen birtek benmiymişim ? Her zaman dedigim gibi Ford Ticari araçlarda tüm markaların önünde gelir.
  • Ticari olarak frd çok daha iyi her yola geir çok daha gaddaar araçlardır zaten bu yüzden ki frd ticari olarak vw dan daha çok satar vw araçları çk hassas
  • Yine caddy yi yere göge sıgdıramıyo heralde birileri
  • biz işyerine sıfır ford transit kamyonet almıştık ,1 yıl içinde şanzuman pert oldu,çok kalitesiz yapmışlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yük taşıma, sağlamlık, ve yedek parça fiyatları açısından ticari olarak kullanımlarda transit baya bir farkla önde diye düşünüyorum. En uzun jumbo 200hp transitler herkesin tercihi şu anda.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

arkadaşlar aşağıda nick ini yazıcağım kişi (Propertij2931) ford transit in her koşulda vw transporter dan daha iyi oldugunu ve ford connect in ve torneo nun da caddy den cok daha üstün bir araç oldugunu idda eden arkadaş var.bende konu acarım dedim.aç dedi. her yerde ford transit varmiş.vw i ni hiç göremiyormuş.ford grubunun yukarda yazdıgım araçlar vw in aracından daha iyiymiş.caddy hiç bir işe yaramazmiş(caddy sahibiyim.nasıl yaramıyorsa)torneo nunmu connnect inmi daha iyi bir araç oldugunu idda etti.

sizden ricam yorumunuzu yazın gecin.tarafsız olun. idda eden arkadaşıda cagırıyorum.buyrun

Ben memlekete gidince vw gormuyorum Ford transit benim memleketimde gerçekten vw transporterden iyi
    Karadenizliyim bizim yola transit uygun
    Ama istanbuldan transit ve Renault minibüsü servise bile almiyorlar :)
    Demek istediğim yöreden yöreye değişir ama her şartta transit iyi demek psikolojik olarak sartlanmis kişiye aittir
    Reel böyle değil
    Ama gerçekten Caddy transporter çok keyifli araba

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.