Şimdi Ara

transit in transporter den daha iyi olduğunu idda eden arkadaş! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
3.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncel kasada ford tourneo önde cadyden, yük taşıma amaçlı ford daha iyidir, ama yolcu için vw.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ismi gecmemis ama ben heryerde istisnasiz ford tourier goruyorum

• Transit serisi her zaman daha dayanıklıdır. Doğuda transit çok tutulur. Zorlu yollarda bile sorun çıkarmaz.

• iş için kullanılacaksa ford aile için kullanılacaksa vw.

• Memleketim Uludağ'ın bir köyü bizim burada yıllardır eşşek gibi kullanılan transitler hala iş görüyor
  • Benim Doblo bile daha iyi ne connecti

• Doguda ve karadenizde vosvosun esamesi bile okunmaz. Cocuklugumdan bu yana bu boyle. Adamlar o kosullarda ford kullaniyorsa yıllardır vardir bir bildikleri diyorum.

• sağlamlık olarak ford tabikide ama transitle transporterı karşılaştırınca konfor olarak bence transporter daha iyi yeni connectle caddy kıyaslarsak arkadaşımda 2015 caddy var araçta daha 2000 km de trim sesleri gelmeye başlamış arkası uzun yolculuklar için çok sert connect yarı bağımsız süspansiyonla daha konforlu bence ve araka camlar açılıyor üstelik caddy şuan 2.0 tdi 102 hp bence çok komik neden 140 hp yi getirmiyorlar? ve son olarak connect donanım olarak caddy den daha üstün bir araç.
  • yani şu yaşıma geldim hayatımda gördüğüm en boş konu

ford transit konu sağlamlık ise ki ticari bir araçta ilk aranan özelliklerdendir transporter ın içinden geçer
    her şeyi bir kenara bırakın , türkiyenin dört bir yanında sabahtan akşama kadar dağ bayır gezen jandarmanın genel kullanım aracı ne ? transit

askerde 2000 model transit kullandım , kafam kadar taşların olduğu yerlerdemi gitmedik derelerin içinden mi geçmedik neler nele
    hatta bir keresinde astsubay fantazi olsun diye bilmediğimiz yere arkada 8-10 asker varken gidelim de gidelim götürmüştü
    arabanın sağ tarafından 1 kol sol tarafından 1 kol belki 1 metre yüksekliğin de toprağın arasından gidiyoruz , en sonunda yol bitti
    bildiğin yol bitti , geri geri gitmenin imkanı yok dünya yol var , o 8-10 asker arabanın bi ucundan bi arkasından ileri geri kaldır indir
    o transiti orada yönünü ters çevirmiştik , benim hala aklım almıyor nasıl becerdik :)
    orada transporter olsaydı geçmiş olsun , varsın fazla yaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belenenses -- 5 Mayıs 2016; 22:28:05 >

• ticari araçlarda tartışılamaz üstünlüğü var fordun şunu bi kabul edin
  • tartışmaya gerek yok her açıdan ford daha iyi.
  • Sen nasıl vw ticarilerinin iyi olduğunu iddia ediyorsan arkadaşın da ford ticari lerinin daha iyi olduğunu iddia ediyor. Bunda ne gariplik var.

Vw nin sadece ctafter'i haricinde ford'un ticari araçları daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc52 -- 5 Mayıs 2016; 22:36:46 >
  • Ticari araç denilince en iyisi FORD sona Fıat'tır. Sonrasında Renault takip eder. Özellikle 94-99 Arası Transitler ömürlük yapılmıştır. Doğuya gittiğinizde bu arabalar hala iş yaparlar ve hala rağbettedirler.

Vw içinse Caddy , Transporter 12 senedir aynı kasadalar . Bir zahmet kötü olsunlar. Transit ve connect yenilendi teknolojik donanım ile doldu . Vw far değiştirip piyasaya sürüyor anca
  • Yav arkadaş sizene adam istediğini söyler al bende söylüyorum bana göre benim aracım olan peugeot partner 1.9 75 beygir araç Caddy'den iyidir var mı bir diyeceğin?Bu ne saçma ve boş bir konudur yav hiç umurumda olmaz normal de şu WW fanboyları ama yetti artık gına geldi be
  • bana göre connect caddy den daha iyi.
    size göre de tam tersi olabilir.herkesin görüşüne saygı duyarım.
  • Kardesim yuk tasiyacaksan transit insan tasiyacaksan crafter veya transporter hafif ticaride 2 side iyidir su bunun icinden bu bunun icinden gecercilere bakmayin caddy 1.6 tdi dsg kullandim defalarca konfor olarak cok iyi connect in son kasasini bilmiyorum ama ..

• quote:

Orijinalden alıntı: A380

Transit bu arabalarin hepsinin atasidir. Turkiyede uzun yillardir polis arabasi ambulans ve koy minibusu olarak kullaniliyor. En zorlu sartlarda banamisin demez. Saglam arabadir. Ilyas salman ile sener sen in filminde bu arabanin baya bi muhabbeti donmustu. Transporter ise daha cok aile arabasidir. Oyle zora daga bayira gelmez. Heleki kamyon niyetine yuke filan hic gelmez. Kalabalik aile aracidir. Transit icin kangal kopegi dersek transporter icin fino kopegi diyebiliriz. :)

Hocam fino da demeyelim şimdi golden falan olsun bari :) sevimli aile arabası

• Arkadaşlar Hepinizden Teşekkür ederim bu kadar cevap yeterli arkadaşa , ben kendi dememi geçtim bu evrensel gibi birşey oldu artık. Yük taşınacaksa ilk çalıncak kapı Fordun ticari araçlarıdır.
  • Şimdi tam benim konuma geldik .
    İş yerimizde bir tane 2014 Model Caddy Sportline 2.0 TDI DSG'miz var .
    Araba facia resmen . Yani araba denemez . Takoz . 72.000 liraya alınmış bir arabanın neresine dokunursanız sert plastik ile buluşmanız kadar kötü bir durum yok.
    2.0 TDI ve DSG konusunda bindiğim en iyi ticari , hatta çoğu binek otomobilden iyi . Ama yinede bu arada değil 2.0 TDI 140 HP DSG
    2.0 TDı 240 HP koy yinede Almam , bizimkiler aldı siz almayın !!!

Yeni kasa Connet çıktığında test sürüşüne gittik. Hiç uzatmak istemiyorum .
    Performans Caddy kadar değil.
    Konfor Hemen Hemen aynı
    Kalite Daha iyi .
    Her türlü daha iyi hissetiriyor .
    Caddy den kesinlikle iyi .

2011 Model Transporter var amcamda ,
    Tek iyi yanı yürüyor . Diğer ticariler gibi hantal değil , iyi atılıyor . Onun dışında Caddy için söylediklerim bunada geçerli.

Yeni Transit
    Önceden aile aracı desen Transporter derdim ama şuan tasarım vs , transit gerçekten çok iyi duruyor.
    Yük konusunda da VW den iyi olduğu kesin.

• Verdandi Urd Skuld V kullanıcısına yanıt
    Evet şuan 2015 Transitlerin iç mekanı bir otomobilden farksız çok iyi bir iç mekana sahip. Malzeme kaliteside bir ticariden beklentinize bağlı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.