Şimdi Ara

transit in transporter den daha iyi olduğunu idda eden arkadaş! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
3.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amaç konfor,yolcu taşımaysa transporter yada caravelle ile transit kiyaslanamaz bile transit kutuk gibi bir araba.. Caravelle hiç kullandinizmi bilmiyorum ama kullanimi d segmenti binek otomobil olan passattan bile daha konforlu bir araç.. Ha Amaç ticari kullanimsa transit tabi daha ideal..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caddy daha nazlı gibi fordlarda sert adam :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni Connect varken yıllardır aynı kasa ve makyaj adı altında sadece farı değişen Caddy'e bakmam
  • Benim arkadasa iddaa ettigim sey transitin konforu degil ticari arac ne konforu olacak , benim iddaa ettigim istedigi kadar yuk koy , evi koy arac banamisin demez yokus ve duzluk ceker ve kolay kolayda dagilmaz trafikte halen 30 yasinda transitler var goruyoruz arasira halen yuk cekiyorlar.

Ayrica hocam fordun bu tur araci varken kimse gidipte caddy bakmaz bile :https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-ford-japon-otomotiv-tr-de-tek-tiptronik-vites-dizel-connect-cam-tavan-291567765/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Propertij2931 -- 5 Mayıs 2016; 13:18:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Propertij2931

Hocam Ne oldu , Böyle düşünen birtek benmiymişim ? Her zaman dedigim gibi Ford Ticari araçlarda tüm markaların önünde gelir.

valla hocam arkadaşların yorumlarına saygım var.oyle diyorlarsa oyledir.sende bende araçlarimiza güvenerek konular actık. benim icin sonuç şu: 1 milyon tane ford yorumuda gelse ben 2004 yılından beri kullandıgımız 3 adet vw aracı hicbirseye değişmem.bu benim görüşümdür.sana gorede seninkisi en iyisidir.biz esnafız.3 tane aracımız var.3 de caddy.her sabah ön koltuklarına kadar mallar yükleriz dükkandaki eksikleri tamamlamak icin.dediğim gibi 2004 yılından beri beni hiç yarı yolda bırakmadı.vw cabuk dagılıyor diye yazan arkadaşlara soruyorum.bu dağılmak kelimesi nedir?hani neresi dagılıyor? vw nazlı araba? bu terimleri nerden buluyorsunuz? aracın nazlısımı olur.yeri geliyor.caddy yi aile arabasi olarak kullanıyoruz.bunun verdiği konfor hicbir hafif ticari de yok.ee yuk taşımada beni yarı yolda bırakmadı? ben memnunum aracımdan.dediğim gibi arkadaşların yorumlarına saygı duyuyorum.ama insallah nasip olurda bi caddy veya bi transporter kullanmak nasip etsin.sivasli bi akrabamiz var.mercedes clk si var.benzin istasyonu sahibi.adam transporter daki keyif clk da yok diyor.ona binmiyor.ben fanboyu filan deyilim.lanet olsun doğuş grubuna ama araba keyifli.

• Transit bu arabalarin hepsinin atasidir. Turkiyede uzun yillardir polis arabasi ambulans ve koy minibusu olarak kullaniliyor. En zorlu sartlarda banamisin demez. Saglam arabadir. Ilyas salman ile sener sen in filminde bu arabanin baya bi muhabbeti donmustu. Transporter ise daha cok aile arabasidir. Oyle zora daga bayira gelmez. Heleki kamyon niyetine yuke filan hic gelmez. Kalabalik aile aracidir. Transit icin kangal kopegi dersek transporter icin fino kopegi diyebiliriz. :)

• Hocam benim anlatmak istedigim hafif ticaride gercekten keyif almak istiyorsan , bu arabaya binmen lazim gercekten piyasadaki cogu arabadan daha keyifli keske bi gun boyle denk gelsede icine bi binseniz.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-ford-japon-otomotiv-tr-de-tek-tiptronik-vites-dizel-connect-cam-tavan-291567765/detay

• Hangi caddy şu arka camları yıl olmuş 2016 hala açılmayan mı
  • Yıllarca köy yollarının en ağırlarında transit kullandım yolculuk yaptım..Araç tamamen Türkiye'nin kötü yol koşullarına göre üretilmiş.Transporter ın bu şartlara dayanabileceğini sanmıyorum...Dayanıklılık anlamında ford transit önde.
  • quote:

Hocam benim anlatmak istedigim hafif ticaride gercekten keyif almak istiyorsan , bu arabaya binmen lazim gercekten piyasadaki cogu arabadan daha keyifli keske bi gun boyle denk gelsede icine bi binseniz.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-ford-japon-otomotiv-tr-de-tek-tiptronik-vites-dizel-connect-cam-tavan-291567765/detay

valla hocam.aracımın videosunu size ozel olarak gondermek isterim.yukarda linkini verdiginiz arac tan fazlası var aracımda:))ciddi soyluyorum hocam.

• Hocam paylasin herkez görsün. Youtube atin bakalim.

• quote:

Hocam paylasin herkez görsün. Youtube atin bakalim.

yoookkkk .nazar değer.ankara da iseniz buluşabiliriz.canlı bile gorebilirsiniz.
  • Balikesirdeyim ben.

• gelicek haftasonu gezmek icin ankaraya gelicem.anadoluda baska bir sehirde.
  • evet kıyaslamaya gerek bile yok, fordun ticarilari sağlamlıkta zirveye oynar, diğeri 2.0 tdı 102hp ile sağ şeritten devam eder
  • Yeni connect mükemmel olmuş. Caddy nin yüzü bile eskidi artık. İlk çıkışında sınıfının en iyisiydi ona lafım yok ama şimdi diğerleri onu geçti. Ayrıca ticari amaçla kullanılacaksa zaten tercihim Ford olur

• quote:

Orijinalden alıntı: 55smsn

Yeni connect varken gidipte halâ arka camlarını açamayan,halâ makaslı olan caddye para vermem.Caddy şuan sınıfının gerisinde bir araç.

• Ticari sınıfında bence en iyisi ford dur sonra fiat

Geçen hafta dayım 90 binde 2010 caddy yi 39bine aldı etme eyleme dedim onun yerine daha üst model düşük kmli donanımlı doblo veya tourneo al dedim caddy almış

İçi resmen çağ dışı bizim accent bile ondan daha modern ve gösterişli.Birde sanki dalga geçer gibi fiyat istiyorlar

• fordlar tam anlamıyla eşşek gibi arabalardır ticaride forddan şaşmam
    alırsın ford olursun lord

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.