195/65/15 kışlık lastik alacağım için bu akşam sarı sitede lastik baktım.
Samandıra da Petlas marka buldum 820 TL ye ilanı da bu
Satıcı ile hiç bir bağım yoktur. En ucuz benim ebatlarda onda çıktı yarın taktıracağım sökme takma da ücretsiz.
Aracım 1.5 otomatik impreza aldım ama katalitik boş araçta arıza ve CC uyarısı veriyor. Bir egzoscu metal katalizator takalım dedi ömürlük olur dedi. Başka prselen var dedi onlar biraz daha mukavemetsiz kalıyor dedi. Siz olsanız ne tercih ederdiniz
Firma ismi vermeyeceğim çalıştığım bölge genelde İSTANBUL AKÇAY veya AYVALİK
Kullandığım araba 2011 ve 2016 Mercedes Tourismou
Arkadaşlar citroen xsara 2 araç aldım 2002 model mübarek koskoca internet aleminde ne bir forum siteleri var nede donanım haberde adam gibi cevap veren var.
Allah kullanıcıları yani bizlere kolaylık versin.
Neyse 2002 model xsara2 aldım abimden aldım 2 senedir ondaydı torsiyon ıvır zıvır onarımı yapılmıştı bu arada araba 311 bin km de motor yapılmıştı aldığımızda 35 bin tl ye aldım.
Alır almaz dakika 1 gol 1 marş motoru elimde kaldı bir ustaya söktürdüm komşum olur adam motor yanmış dedi onarır isem 700 tl çıkma takarsam 900 tl orjinal takarsak ( bu arada 3 şekilde de bana takacak yani niyeti bozmuş) 1400*200 tl işçilik 1600 tl valeo marka.
Topla dedim çünkü valeo marka internette 790 tl magneti marelli 620 tl çin malı 450 tl.
Herhangibi bir çıkma onarma vs OPARIN ORJİNAL EKİPMANI MAGNETİ MARELLİ den iyi değildir dedim 620 tl ye parçayı aldım 100 tl de takma parası verdim 720 ye hallettim.
Genel olarak arabada metal yorgunluğu var inkar edilemez ama 109 bg 4 cam otomatik otomatik klima var konforlu araba bence zaten 2.araba olacak şehir içi kullanım için şehir dışı için 2015 te sıfır aldığım dizel arabam var ayrietten kapıda 2018 model dizel symbol de abimin ihtiyaç dahilinde onuda kullanabilirim.
Kullandıkça arıza yakıt sarfiyatı vs hepsini buraya yazacağım.
SİZDEN RİCAM AKTİF OLARAK KULLANICILARININ OLDUĞU BİR FORUM SAYFASI BİLİYORSANIZ YAZARSANIZ MEMNUN OLURUM
El freni çekmek önemli
|
Otobüs kazası Rize Ses Seyahat
|
KÜÇÜCÜK ÇOCUĞA İNSAFSIZCA VURAN AŞAĞILIK ERKEK
|
|
|
|
Meslek: ŞOFÖR
İlgi Alanları: araba sürmek
Unutamazsın alışırsın |
YAŞIYORSAK Bİ NEDENİ VAR Yasiyorsak bir nedeni var Bugün bir önceki günden kötü ise bugünün kıymetini bilin Yarin bugünden de kötü olabilir 2004 2006 KARTAL S 97 MODEL 2011 2012 MEGANE DCİ DİNAMİQ 2006 MD 2012 2014 JETTA TDİ HİGHLİNE 2012 MD 2014 2014 PASSAT B7 COMFORT 2014 MD 2014 PASSAT B8 TDİ COMFORTLİNE |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.516
İkinci El Bölümü Mesajları: 76
Konularının görüntülenme sayısı: 53.434 (Bu ay: 744)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.116 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası