D

Teğmen
20 Ocak 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 11 (Bu ay: 0)
Gönderileri
veya ulkemızde zamanında satılmıs,artık satılmayan markalar hakkında ne dusunuyorsunuz,alıp kullanılabılır mı?forumda kullananlar var mı?mesela proton daewoo veya 1.8 v6 mx3 almıs olsak bunun rutın bakımı nasıl yapılacak,
bu aracın pıyasası yok bıle dense temkınlı yaklasıyoruz, saablara falan bınenler nasıl bınıyor,subaru nun h6 motoru hala uretılıyor mu?
Anadolu da yasasak neyse de ıstanbul da artık bunlar sorun degıldır herhalde...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-calisir-yurur-renault-laguna-2.0-dci-sport-emotion-2010-model-429347819/detay

selamlar su aracı alsam basedebılırmıyım acaba,parca fıyatları hakkında bılgısı olan yardımcı olabılır mı?
Su an S4 mini kullanıyorum 3 yılı geçti sanırım, batarya artık bitti, yeni bi batarya aldım o da 3 ay olmadan şişti
Bence önemli olan da real Racing 3 oynuyordum artık güncellemelerden sonra açılmaz oldu S5 mini mi almaliyim?
Ya da tavsiyeniz var mı?
Su an S4 mini kullanıyorum 3 yılı geçti sanırım, batarya artık bitti, yeni bi batarya aldım o da 3 ay olmadan şişti
Bence önemli olan da real Racing 3 oynuyordum artık güncellemelerden sonra açılmaz oldu S5 mini mi almaliyim?
Ya da tavsiyeniz var mı?
https://youtu.be/yQMqC2GWwfo

Dün konusu geçince, birkaç ay önce rastgele seyrettiğim bu video aklıma geldi, paylaşmak istedim.
Volvo,Jaguar,land Rover alalım, siyasiler başlatsın bu akımı, hem yine bu forumda okuduklarima göre japon araçları genelde boş oluyormus, Fransız araçları desek Fransızlar soykırımı tanimayanlari vatandasliktan atıyor, zamanında onu da boykot edecektik,(ama etmişiz herhalde yine bu forumdan okuduguma göre Emn. Mudurlerine talisman alınacakken vazgeçilmis ve ise yaramis ama sonra yine devam), hem hint lilerde hoş bi hayat felsefesi var ama dur bi dakka ya bunlarda Muslumanlari katletmiyorlarmi,

Bir tane bile dostumuz yok mu? Yok tabi ama bu forumda bu markalar babamızın mali gibi savunuluyor ama her geçen gün premium satışları rekor kirarken vw passat gariban vatandaşın alabildiği linea ile yarisirken kendine özgü markası olmayan devletimiz aldığı vergilerden dolayı memleketi terk edecek olan insanların olduğu forum değil mi burasi?
Yada consul ya da Granada hangisini tercih edersiniz?
Selamlar, bugün focus ile test sürüsü yaptım, dizel otomatik titanyum du,araç güzel,manuel ini kullananlar, tam otomatik in performansı ne kadar düşürdüğünü çok daha kolay farkeder, kumanda elemanlarını kullanmak beni biraz zorladı, alışkanlık gerektiriyor belki;
Konu; 3 sene önce gayet temiz güzel 2010 model mondeo yu 3 aşağı 5 yukarı 35 civarına alınabiliyor du,şimdi de fiyatlar arttı 45 oldu diyelim,focus u alabilmek için 2 mondeo vermek lazım, veya golf almak için 2 passat, megane almak için 2 tane laguna, vs vs bence mondeo dan inip focus a binen aradığını bulamaz pardon yakıt dışında diyeyim, senelik 10 bin ve altı km yapan 40 yaş ve altı için d sınıfı araç değişiminde hata gibi görünüyor
Az önce farklı bi konuda arkadaş birkaç markanın g değerlerine ulasmis, vermiş, daha önce de internette aradım,bu bilgilere pek ulaşamadım, ayrıca araçların 0-100 değerleri, yakıt tüketim değerleri, vs vs verilirken g değerleri de verilmeli bence, örneğin firma önerisi olan lastik ebatları ile focus un g değeri mi daha yüksektir yoksa jetta nin mi?
Iyi akşamlar arkadaşlar,aracım laguna 3 lpg li, araç 2500 devirde 90,3500 devirde 120 yapıyo, yolculuğuM 950 km, yolda ister istemez basıyorum uzun süre yüksek devirdeyim, ortalama hizim 100 civarı, yani 4-5 saat 4500 devirn üstündeyim kisa zamanda bi sıkıntı olur mu?
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 216
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.672 (Bu ay: 94)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 240 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.