Şimdi Ara

TİCARİ ARAÇLARDA VW - FORD HANGİSİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu forumdan bir arkadaşla az önce tartıştık bana Ticari araçlarda en iyi marka Vw caddy ve Transporter diye savunuyor , ben ise Ticari araçlarda Ford Transit ve connet öncü gelir diyorum.Arkadaş transit ve connet , caddy ve transporter gibi sağlam ve dayanıklı olamaz diyor sizin için bu durum nedir , ticari araç denildiginde ne alırsınız.?

• Hali hazirda Transit 100'luk kullaniyoruz, 3000KG yuk atiyoruz, VW Transporter a 3000kg yuklesek sanirim araba oldugu yerde mahvolur. Connect akeza, tas gibi idi. Ama Transporter daha konforlu ve aile icin daha makul lakin, bu arabalar ticari olarak geciyor, amacina hizmet eden Ford..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Transit daha iyidir , yüke çok iyi gelir kolay kolay dağılmaz
  • Yük konusunda ford her türlü ezer parçalar geçer.
  • Transit bu arabalarin hepsinin atasidir. Turkiyede uzun yillardir polis arabasi ambulans ve koy minibusu olarak kullaniliyor. En zorlu sartlarda banamisin demez. Saglam arabadir. Ilyas salman ile sener sen in filminde bu arabanin baya bi muhabbeti donmustu. Transporter ise daha cok aile arabasidir. Oyle zora daga bayira gelmez. Heleki kamyon niyetine yuke filan hic gelmez. Kalabalik aile aracidir. Transit icin kangal kopegi dersek transporter icin fino kopegi diyebiliriz. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ford lider iyidir falan itirazım yok da. Ticari işte vw nin geçmesi gereken oyuncu çok fazla. Yahu fiat var iveco var pejo citroen var. Var da var yani bunun kamyonet versiyonunu eklersek japonlar var vw ve ticaret uymuyor malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahalil -- 5 Mayıs 2016; 13:20:50 >
  • Arkadaslar konuya burdan devam ediyoruz tartisdigim arkadas konuyu acmiş.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=116626931

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford Fiesta vs VW Polo
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yıllardır ticaretle uğraşan biri olarak elimden çok ticari araç geçti. en son transite geçtim bayadırda transit kullanıyorum. sağlamlık, güç, parça fiyatları kolaylığı v.b her açıdan transit. transitle 5 ton yük taşıdığım bile oldu.
    diğer araçlar hor kullanmaya gelmiyor. küçük işler için renault trafic veya l300 felan gider ama. transporter daha çok geniş aile aracı iş için uygun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muradisdan -- 5 Mayıs 2016; 17:07:51 >
  • 8 aydır ford courier kullanıyorum memnunum.
  • Ticari denilince akla hemen onun adı gelir ford ford
  • Tabiki ford, satış adetleri de bunu gösteriyor.
  • 2 sinide gormus uzun sure kullanmis biri olarak amacina gore degisir dag tas vuracaksan transit daha mantikli kaldiki vw de bu isi yapan transitin karsiliginda bisey yok ama bu is icin caddy de rakibinin onu geciyor bence .. Birde sunu atarsak o dagilir bunu atarsak su dagilircilari da dinlemeyin eski bmc vardi neler neler yapmistik keza hino da vardi ayni sekilde onlar bile hala yollarda bu araclar cikarken bu tarz seyleri goze aliyorlar zaten ..

• 17 yıldır 1987 model alman transit kullanıyoruz, aklınıza gelebilecek bütün işlerde kullandık yeri geldi uzun yol yaptık, yeri geldi kum, çimento, tugla vs tasidik 2 ile 2.5 ton arası yük attığımız oluyordu halende atıyoruz. Transit yillarca anadoluya hizmet etmis bir emektardır. Amcamda Wv t5 var, koyde bizim girdigimiz çıktığımız hic bi yere girememistir fakat uzun yola gittik 3-4 defa transitten sonra hayli keyifli ve yorucusuzdu ama şahsi fikrim olarak bizim arabanın tadını vermiyordu :)

• Ford diyorum ben de

• Ford

• Ticari diyorsaniz en basta reno ve fiat gelir.Mercedesin kangoo yapmasi fiat doblonun ulkenin her yerinde her sektorde kullanilmasi motor omru motor secenegi vs bir suru avantajlari var.

• Fordun eline su doken olmaz ardından fiat gelir

• Ford-Fiat-Reno

Ticareti bunlar çekiyor. 3 markaya da sahiptim. Şuan hala Doblo kullanıyorum.

Edit: yanlış harf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Respectformuslims -- 5 Mayıs 2016; 22:22:10 >
  • Ford zora gelir.Kaya gibi vücut çalış genç gibidir.Sağlamdır,dirençlidir,pes ettiremessin.Transporter 60'lık ihtiyardır.Yüksüz bile kırıldım,kırılacak der gibidir.Yüklediğinde Her an teyzeler gibi'Ayyy bana bişüler oluyoo''diyip yola yığılıp kalacak gibidir.
  • Arkadaşlar Sonuç belli oldu Hepinizden Teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.