Şimdi Ara

transit in transporter den daha iyi olduğunu idda eden arkadaş! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
0
Favori
3.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dark_Knife

quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

quote:

Caddy i bilmemde transporter den bahsediyoruz. Transitle karşılaştırmak o arabaya ağır hakaret olur. Hani aklı olan biri zaten bunu demez.

Bikere transporter deki motor daha çoğu binek araçta yok ve transporter binek araçlara rahat kafa tutabilen bir araç ayrıca yük taşımak için üretilmesine rağmen. Saatte 240 km hız yapabilen bir minibüsden (kapalı kasa kamyonet modelide var) bahsediyoruz. Transit daha afedersinizde kalkarken bayıyor. Konfor desen zaten her anlamda yine transporter üstün. Güç hız çeviklik yük taşıma gücü vb. Vb. Tansit in üstün olduğu bir tek konu bile yok. Ulan daha geçen gördüm yokuşta patinaj çeke çeke çıktı ( şöföründe hatası var). Wv transporter dediğinizde binebileceğiniz en kaliteli araçlardan birine binmişsiniz demektir. Rakibi en fazla mercedes olabilir o da kafa kafaya derim.

Kısaca o transiti savunan arkadaşın bana kafayı yaşatsın biri :)

Adam ciddi ciddi oturup yazmış bunu

Senin kafa zaten yükseklerde hacı, o kafayı aramana gerek yok yani

Yazdıkların da cevap yazmaya değmeyecek kadar sallama bilgiler.

Bizzat kullandığım araç. Hadi yaylan ;)

Yalancıyı kovalamıyorlar ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Her ne kadar zorlu koşullarda transit tercih edilse de bugün vip taşımacılıkta, kısa mesafe şehirler arası taşımacılıkta sprinter ve aynı üretim olan crafter tercih ediliyor.

Caravelle ücret olarak yüksek olduğu için herkes transporterdan yana tercih yapıyor. Bu her marka için böyle.

Konfor bir ticari araç kriteri midir Enes

• Hocam bugun vip taşimacilik yapicak olsam Mercedes Vito ve Viano gibi araclar dururken Vw ye bakmam bile. Bugun en iyi vip araclar vito ve viano.

• quote:

quote:

Her ne kadar zorlu koşullarda transit tercih edilse de bugün vip taşımacılıkta, kısa mesafe şehirler arası taşımacılıkta sprinter ve aynı üretim olan crafter tercih ediliyor.

Caravelle ücret olarak yüksek olduğu için herkes transporterdan yana tercih yapıyor. Bu her marka için böyle.

Kesinlikle kriterdir. Bunu turist taşımacılığı yapan servis sürücülerine sorabilirsin.

Transit bu alanlarda kullanılmıyor bile.

• Bu iki firma arasında karşılaştırma yaparsak Ford bence önde gelir.Dayanıklılık, tasarım, kullanım alanı genişliği olarak baktığında Ford ile VW kıyaslanamaz bile(Şu durumda belirtilen modeller için belirtiyimde sonra çökmesinler bana ).Sonuçta bu bahsettiğimiz araçlar ticari araçlar, VW hiç bir zaman bu araçlarda Ford kadar geniş bir kullanım alanına hitap edememiştir.
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    Kac tane tranporter gordun peki vip tasimacilikda? Vip taşımacılıkta Vito ve viano vw den cok ustun bir arac.

• quote:

quote:

quote:

Kesinlikle kriterdir. Bunu turist taşımacılığı yapan servis sürücülerine sorabilirsin.

Transit bu alanlarda kullanılmıyor bile.

Günlük kullanmak için ihtiyacım varsa ben de gider Transporter alırım.

Ama ticaret yapacaksak buradaki fanları dahil gider Transit alır. Ki bilenler için örnekleri forumda mevcut.

Vip taşımacılık da adı üstünde Vip olduğu için genelde Mercedes kullanılır. Transporter alıp Vip taşıma yapan varsa aslında Vip taşıma yapmıyordur

• quote:

quote:

quote:

quote:

Caddy i bilmemde transporter den bahsediyoruz. Transitle karşılaştırmak o arabaya ağır hakaret olur. Hani aklı olan biri zaten bunu demez.

Bikere transporter deki motor daha çoğu binek araçta yok ve transporter binek araçlara rahat kafa tutabilen bir araç ayrıca yük taşımak için üretilmesine rağmen. Saatte 240 km hız yapabilen bir minibüsden (kapalı kasa kamyonet modelide var) bahsediyoruz. Transit daha afedersinizde kalkarken bayıyor. Konfor desen zaten her anlamda yine transporter üstün. Güç hız çeviklik yük taşıma gücü vb. Vb. Tansit in üstün olduğu bir tek konu bile yok. Ulan daha geçen gördüm yokuşta patinaj çeke çeke çıktı ( şöföründe hatası var). Wv transporter dediğinizde binebileceğiniz en kaliteli araçlardan birine binmişsiniz demektir. Rakibi en fazla mercedes olabilir o da kafa kafaya derim.

boşver kardeşim troll kendisi. bildiğinden değil. marka fanboyluğundan öyle sallıyor. bi de yazdıkları gerçeği yansıtsa daha güzel olacak. kafasından sallamış bi şeyler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ciddiyim.

• Ticari arabadan ne beklediğine bağlı, bizim halkımızın otomobil kültürü olmadığı için değerlendirmelerde de sapmalar oluyor. Adam gelmiş tasarım demiş mesela, yahu ticari arabada tasarım arayan ile neyi tartışacaksın? Ticari araç alan adamın bakacağı en önemli üç şey; yakıt tüketimi, parça fiyatları ve servis ücreti olmalı. Bunların dışında hâlâ falanca modelin tasarımı daha iyi diyen adamın bilgisi yoktur ya da ne aradığını bilmiyordur.

Adı üstünde ticari araç, gerçi ailesi ile pikniğe gitmek için Doblo alan milletten de fazlasını beklemek saçma.
  • DolceVita. kullanıcısına yanıt
    Transit tabiki ayrı bir konu. Ticaret işin içine giriyorsa tercih sebebi.

Vip taşımacılıkta imkan varsa v serisi yoksa caravelle tercih ediliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Propertij2931

Kac tane tranporter gordun peki vip tasimacilikda? Vip taşımacılıkta Vito ve viano vw den cok ustun bir arac.

Transporter değil caravelle gördüm Zaten vip taşımacılıkta. Ayrıca senin Mercedes v serisi ile Vw caravelle arasındaki fiyat farkından haberin var mı ?

• Transit abartıldığı kadar konforsuz değil.Geçtiğimiz yaz Samsun/Hatay yapmıştık aracın arkalar çift teker idi gayet konforluydu yol boyu mışıl,mışıl uyumuştum.Ayrıca gücü felanda iyiydi 140'lık Caravelleden ve Transpoter'dan iyi gidiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 6 Mayıs 2016; 14:18:59 >
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Bu arkadaslar transiti Vip araclarla karsilastiriyorlar , Normal Ticari araclar arasinda transit en konforlu olani bence butun ticarilere bindim.

Vip ile kiyaslaninca tabi konforsuz kalir.

• Couriera zaten rakip yok, tourneo connect caddye her türlü havada karada saplar performans sağlamlık tip ekonomi vs her konuda, transit zaten transporter caravelle ve crafterin her birine denk versiyonlarda satılıyor bi normal tourneo customlar var transporter ayarında bence daha yakışıklı yeni yüzlü ve kullanması keyifli, tourneo customların deri koltuklu falan donanımlı olanları var caravellelara ayar verecek şekilde, zaten transitin büyük servis veya panelvan olanları yıllardır vwnin üstünden atladığı gibi atlamaya devam eder her konuda. Yani ticaride vw hiçbir zaman hiçbir şekilde fordun karşısına dikilemez. Binektede bu durum böyle. Her zaman için FORD > VW uzatmayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: angarabebesi0606

, tourneo connect caddye her türlü havada karada saplar performans sağlamlık tip ekonomi vs her konuda, > VW

bu konuyu biraz acarmısın her 2 araca da bindim uzun yolda yaptım.ford connect i satip caddy alip ağzının suyu akan cok gördümde caddy yi satip ford a daha iyi diyen hiç gormedim.konfor ve kalite olarak.tip konusunu hic acma bile.orda saçmalamışsın zaten. bi yaz bakalim hadi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

3-4 sene önce karadeniz taraflarına bir geziye gitmiştik, içinden geçtiğimiz bazı ilçelerde Ford ticari araçları satıştaydı, yolun kenarına sırayla dizmişler ama bir sürü. Hiç o kadar sıfır ticari aracı yanyana görmemiştim. Karadeniz gibi zorlu arazi yapısına sahip bir bölgede Ford bu kadar iyi ticari araç satışı yapıyorsa orada yaşayanların da bir bildiği var demektir.

Bahsettiğiniz bölge Samsun'un Terme ilçesi...Samsun Merkez'e 50 km uzaklıkta..Türkiye'nin Transit yatağıdır orası.
    Ayrıca VW grubunun araçları ticari amaçla mı ,ne için üretildikleri belli değil.
  • silverusta S kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

Orijinalden alıntı: Verdandi Urd Skuld

Şimdi tam benim konuma geldik .
    İş yerimizde bir tane 2014 Model Caddy Sportline 2.0 TDI DSG'miz var .
    Araba facia resmen . Yani araba denemez . Takoz . 72.000 liraya alınmış bir arabanın neresine dokunursanız sert plastik ile buluşmanız kadar kötü bir durum yok.
    2.0 TDI ve DSG konusunda bindiğim en iyi ticari , hatta çoğu binek otomobilden iyi . Ama yinede bu arada değil 2.0 TDI 140 HP DSG
    2.0 TDı 240 HP koy yinede Almam , bizimkiler aldı siz almayın !!!

Yeni kasa Connet çıktığında test sürüşüne gittik. Hiç uzatmak istemiyorum .
    Performans Caddy kadar değil.
    Konfor Hemen Hemen aynı
    Kalite Daha iyi .
    Her türlü daha iyi hissetiriyor .
    Caddy den kesinlikle iyi .

2011 Model Transporter var amcamda ,
    Tek iyi yanı yürüyor . Diğer ticariler gibi hantal değil , iyi atılıyor . Onun dışında Caddy için söylediklerim bunada geçerli.

Yeni Transit
    Önceden aile aracı desen Transporter derdim ama şuan tasarım vs , transit gerçekten çok iyi duruyor.
    Yük konusunda da VW den iyi olduğu kesin.

allah aşkına bu sert plastik hakkında vw kac defa acıklama yaptı.sert plastik kullanımı ticari araç olmasından dolayi.sen binek araçlardaki gibi yumusak konsol istiyorsun galiba.bu arac ticari.mal yuklendiginde o yumusak doku yırtılı veriyor hemen.

Allah aşkına sende bana bir söyle . Gösterge panelinin üstüne , konsola kim yük atıyor ? Yada kapı üstlerine?

• quote:

Orijinalden alıntı: Propertij2931

Benim arkadasa iddaa ettigim sey transitin konforu degil ticari arac ne konforu olacak , benim iddaa ettigim istedigi kadar yuk koy , evi koy arac banamisin demez yokus ve duzluk ceker ve kolay kolayda dagilmaz trafikte halen 30 yasinda transitler var goruyoruz arasira halen yuk cekiyorlar.

Ayrica hocam fordun bu tur araci varken kimse gidipte caddy bakmaz bile :https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-ford-japon-otomotiv-tr-de-tek-tiptronik-vites-dizel-connect-cam-tavan-291567765/detay

Ford bu sahibinden satııçısına madalya falan versin.

Kendi sitesi arabayı böyle güzel tanıtamaz valla.

Çok şekilde araba.

Bir çok spor arabaya taş çıkartır cinsten içi ise Aile için ideal.

İçim geçti valla. Keşke benim olsa.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.