Şimdi Ara

The Witcher : A New Saga Begins Duyuruldu! (21.03.2022) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
8
Favori
7.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lyzard kullanıcısına yanıt

    Bu sefer hata yapmazlar bence tek sıkıntı kaç yılda çıkacak ayrıca EPİC desteği hikayesinden hoşlanmadım.Bedava motor ve yayın hakları +2 yıl steam'e filan gelmemesi beni sıkıyor.Ayrıca firmanın kendi oyun motorunu ben seviyordum kendine özgü bir tonu vardı şimdi o ton gidecek oda hoşuma gitmedi.Genel olarak şuan için puanım daha görmeden eksi.

  • Nedense bi sevemedim şu seriyi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • becerilere de güncelleme gelir umarım yan görevler daha da artsın bol bol yaratık öldürelim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Witcher denilince harbiden akan sular durur, çok sevindim ve heyecanlandım habere fakat öyle büyük beklentilere de girmiyorum. Sebebi ise Cyberpunk değil (Cyberpunk’u seven kesimdenim), Witcher 3’ün yapımında yer alan önemli geliştiricilerin hepsinin firmadan ayrılmış olması. O yüzden Witcher 3 kadar tutkulu ve etkileyici bir iş olacağını düşünmüyorum ama öyle olmayan hali bile piyasadaki oyunların %90’ından kaliteli olacaktır bence



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 22 Mart 2022; 13:10:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Witcher : A New Saga Begins Duyuruldu! (21.03.2022)
    The Witcher : A New Saga Begins Duyuruldu! (21.03.2022)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Umarım Türkçe dil desteği için imza kampanyası yapmak zorunda kalmayız. Diğer oyununda olduğu gibi en baştan gelirse (Cyberpunk 2077) tadından yenmez.

  • Öncelikle Witcher 3 kadar devasa ve kaliteli bir oyun beklemiyorum Zira Witcher 3 toplamda dlclerle birlikte 100milyon dolara yakın bir maliyeti olmuştu.

    Oyunn yapımı için neredeyse Herkes elini taşının altına koyup seferber olmuştu. 1500-2binden fazla insan sadece witcher 3 için calısıyordu.


    + Witcher 3 2010-2011 başlarında yapımına başlayıp 4 yıl kadar bir yapım Süreci olmuştu..


    Şimdi bunları ele aldıgımızda eğer Witcher 3 gibi devasa bir oyun bekliyorsak oyunun Yukarıdaki gibi bir maliyet ve yıl süreci olmak zorunda.

    Daha erken daha az maliyet ve daha az çalışanlar cıkarıcaklarsa kesinlikle Witcher 3 kalitesini yakalaması imkansız.


    Benim niyetimi sorarsanız oyunu 2024-25 gibi cıkmasını isterim.

    Ve witcher 3 den daha büyük daha kaliteli olmasını istedigim için witcher 3 'ün 2 katı bütçe ve çalışan sayısıyla geliştirilmeli.


    Ama tabi bu imkansız zira Ekibin büyük kısmı Hala Cyberpunk ile ilgileniyor hatta Cyberpunk için DLC geliştirmekle meşguller. Yani muhtemelen ekibi 2ye bölmüşlerdir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 22 Mart 2022; 16:17:9 >




  • @Abomination @Absnthe


    Ölçüsü nedir bunun bir ortaya dökelim bakalım belki daha fazla sevenlerde çıkarThe Witcher : A New Saga Begins Duyuruldu! (21.03.2022) 

  • Yine yanlış yapıyorlar bence. Ortada daha hiçbir şey yok. Yıllaaaar, yıllar öncesinden bu oyunun duyurusunu yapmanın anlamı ne? Yine insanları beklentiye sokuyorlar. Daha düne kadar hala Cyberpunk'a yama yapmakla uğraşıyordunuz, ne ara Witcher'a vakit ayırdınız? Bu kadar facianın üzerine ben olsam susarım, ortaya elle tutulur en azından bir videoluk iş çıkarana kadar ne duyuru yapardım, ne bir şey söylerdim. Pat diye birden ortaya videoyu salar öyle ses getirirdim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 22 Mart 2022; 19:56:2 >
  • Alkımm kullanıcısına yanıt

    Dostum orası hiç belli olmaz. Cyberpunk belki de redengine ısrarı yüzünden bu kadar hatalı çıktı. UE5 hem çok daha iyi bir motor, hem de o motorun ureticisi olan Epic ile birlikte çalışacaklar. Bence kendi başlarına komple redengine i bir kenara koyup, UE5 e geçmiş olsalardı sıkıntı yaşanabilirdi. Epic'in desteği ile birlikte bu defa aynı hatayı yapmayacaklarını düşünüyorum


  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Witcher : A New Saga Begins Duyuruldu! (21.03.2022)


    Marcin momot cevaplariyla doğruluyor. Anladigim kadariyla kedi değil , yeni okul vaşak okulu :)


    The Witcher : A New Saga Begins Duyuruldu! (21.03.2022)


    Kitaplarında farklı yetiştirme okullari vardıysada ,Oyunda egemen Witcher okullari bunlar :) Sanırım yanina vaşak ekleyeceğiz öyle gözüküyor.




    The Witcher : A New Saga Begins Duyuruldu! (21.03.2022)

    Kurt


    The Witcher : A New Saga Begins Duyuruldu! (21.03.2022)


    Ayı

    The Witcher : A New Saga Begins Duyuruldu! (21.03.2022)


    Engerek

    The Witcher : A New Saga Begins Duyuruldu! (21.03.2022)


    Kedi

    The Witcher : A New Saga Begins Duyuruldu! (21.03.2022)


    Griffin

    The Witcher : A New Saga Begins Duyuruldu! (21.03.2022)


    Mentikor





  • SpyM3GTR kullanıcısına yanıt

    Bu oyunu sevmeyenin oldugunu sanmiyorum , Daha çok bu oyunu farkedmemiş yada kücük arkadaşlarimiz olabilir :) Oynamayan bin pişman tabi , Yalniz seriye son oyundan girenler var. İlk oyunu 1 saat zorla oynayin hikayesi sizi öyle bir icine alacakki 1 daha birakamayacaksiniz. Evet Dövüş combotlari rezalet tarihten kalma ,muhim olan oyunun hikayesine egemen olmak . Ve tabiki şecimlerde çabasi :)

  • Net blr şekilde karaktrerimiz leydalı gerza . Kedi demiyeceğim kedigil okulunun kurucusundan daha iyi kim olabilir. Hem witcher origin hikayesine sahip ot deneyi ve witcher eğitimlerini daha detaylı anlatabilirler. Paylaşılan fotoğraftaki karda gerzas ın witcher yapıldığı stygga kalesiyle alakalı karlı dağlar falan. Gerzas olmasa bile ustamız gibi bir şey olabilir.

    The Witcher : A New Saga Begins Duyuruldu! (21.03.2022)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Ben Vesemir'in gençliğini oynamak isterdim ve o okul döneminde geçicek farklı karakterlerin olduğu ve yeni hatunlar. The Witcher : A New Saga Begins Duyuruldu! (21.03.2022) 


    Dövüş ve combat sisteminin daha iyi olduğu bir oyun olsun, geri kalan her şey benim için çok iyiydi. Erken duyurma olayları hiç sevmiyorum bunu geçen ay Rockstar da yaptı, çok bekletiyorlar çok. Sony'de böyle yapıyor, oyunlarını canlı tutmak için bir strateji de olabilir ama yine de sevmiyorum işte beklemek zor. Ayrıca oyunun müzikleri özellikle üçüncü oyunun müzikleri umarım yine o kalitede olur 7 yıl geçmesine rağmen hala OST'ları dinliyorum muazzam parçalar özellikle taverna müziklerine bayılıyorum arabada bile dinliyorum. Bu bizim Atımızın RDR 2 gibi olmasını isterim. At mekaniklerine önem verilir umarım. :)


    5000-6000 serisi artık o dönem ne çıkarsa onu alıp geçeceğiz artık. The Witcher : A New Saga Begins Duyuruldu! (21.03.2022) 





  • Absnthe kullanıcısına yanıt

    Resimde gördüğün witcher madalyonu kedi okuluna ait değil hocam. Lynx (Vaşak) okuluna ait bir kolyedir. Zaten dikkatli bakarsan kulaklarının ucu sivri. Lynx Okulu, 1273 yılında Joël, Gaetan, Dragonfly, Lambert ve Keira Metz tarafından Dyn Marv Caravan'ı Nilfgaard askerlerinden geri almaya çalıştıktan sonra bulunan bir witcher okuludur.


    Zaten Marcin Momot tarafından Vaşak okulu kolyesi olduğu kabul edildi.


    Kaynak:

    The Witcher : A New Saga Begins Duyuruldu! (21.03.2022)Tasty Punishertwitter
    “@WolterFox @Marcin360 @witchergame Looks like a lynx”
    https://twitter.com/TastyPunisher/status/1506053084581179395?s=20&t=3QQZ1ZktHutoq0It8F2iBA


    Alıntı

    metni:
    Vaşak Okulu , Kurt Okulu'nun resmi olarak yok edilmesinden kısa bir süre sonra , aralarında Eskel , Rivialı Geralt ve Lambert'in de bulunduğu ileri gelen üyelerin de Vesemir'in ölümünden sonra ayrılmasıyla ortaya çıkmıştır. Kurt Okulu'nun son aktif üyesi olarak çalışmalarına devam eden biri, doğuya yürüyen Eskel ( Bazı söylentiler , Mantikor Okulu'na katıldığını gösteriyor ) ve Lambert , sevgilisi Keira Metz ile birlikte güneye doğru ilerliyor . yeni bir hayat. 
    Ayrıca, kıdemli kedi büyücülerinin askerler tarafından ele geçirilen okulları olan kervanı geri alma niyeti nedeniyle ortaya çıktı.




  • cyberpunk 2077 o bozuk haliyle bile piyasadaki oyunların %90'ından daha iyiydi. witcher'da bu bozuk meselesine özel dikkat edecekler. kısaca yeni bir başyapıt geliyor. şimdi söyle bir sıkıntı var. nasıl bekleyeceğiz? cdpr aga niye bu kadar erken duyuruyorsun ya? acı çektiriyon lan bize.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Routinues kullanıcısına yanıt

    Hocam vaşak okulu kitaplarda yok bildiğim kadarıyla yeni oyun için sonradan eklenen bir okul olmalı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en erken 2025 diyelim 3 sene naısl bekleyeceğiz :(

    bu arada twitter de olsun diğer sosyal ağlarda olsun senelerce konusu açılacak kapanacak insanlar teori üretecek vs vs piyasaya bir kargaşa soktular resmen :)

    en çok 1 haftaya detaylı teoeiler düşer youtubeye

  • Bu oyunda Geralt’ı NPC olarak değil de bir zamanlar yaşamış, adını oyundaki yan hikayelerden duyacağımız efsane bir Witcher olarak görmek(yani duymak) istiyorum. Gerçi “Saga” ifadesi aklımı karıştırdı acaba Geralt’tan öncesini mi konu alır ki? Geralt’ı oynanamayan bir karakter olarak görmeyi kabul edemem çünkü

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.