Titanfall 3 [ PC ANA KONU ]
Merhaba.Titanfall 2 ana konu sahibi olarak 3.oyununda konusunu açmak istedim.Büyük ihtimalle 3.Oyunda geliyor.Gözümüz aydın : )
İlk bilgiler(Söylentiler) ( Sızıntılar)
Titanfall 3 Sızıntısı Ortaya Çıktı

Titanfall 3’ün geliştirme süreci bitmek üzere. (Osvaldatore)
- Unreal Engine 5 ile geliştiriliyor.
- Hikaye modu olacak.
- Live-service tarafı olacak.
- Ana mod: Extraction
- Diğer modlar: TDM, Control, Arena, ''Tüm Titanfall 2 klasik modları
- Geri dönmesi beklenen bazı Apex karakterleri
- Hava durumu sistemi
Ryzen 9800X3D için soğutucu önerisi
Öncelikle merhaba. Elimde 2019 yılında aldığım bu kasa mevcut.
DARK N10 Advance USB 3.0, 5x12cm Fan, Fan Kontrolcülü, Temperli Yan Cam Panel, ATX Kasa
Yavaş yavaş yeni sistem parçaları toplamayı düşünüyorum.
Ryzen 7 9800X3D işlemci için bu kasaya uygun sıvı ya da hava soğutucu önerirseniz sevinirim.
Şöyle bir soğutucu gözüme çarptı ama kasaya sığar mı bilemedim.
Teşekkürler iyi forumlar.
Şu anki sistemim şöyle:
Anakart: MSI MPG X570 Gaming Pro Carbon Wi-Fi
RAM: Corsair RGB (4x8GB) DDR4 3200MHz CL16 RAM 32gb ram
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600X
Ekran kartı: MSI NVIDIA GeForce RTX 2060 Gaming Z 6 GB 192bit GDDR6
PSU: Seasonic Focus Plus 850W 80 Gold
SSD: Samsung 970 EVO Plus NVMe 500GB 3500MB/s-3300MB/s M.2
Monitör: MSI Optix MAG271C 27" 144Hz 1ms (HDMI display) Full HD Curved oyuncu monitör
Kasa: Dark N10 Advanced 5x12cm kırmızı fanlı fan kontrollü full cam yan panelli USB 3.0 bilgisayar kasası
Ses sistemi: Creative ınspire T3300 2 1
İşlemci soğutucusu: Arctic Freezer 34 e-Sports Duo kırmızı CPU soğutucu.
Ubisoft Hesabıma Erişemiyorum.
Merhaba.Yıllardır var olan mevcut hesabıma mevcut şifre ve mail ile giriş yapamıyorum.Hatalı şifre ve mail hatası alıyorum.Ubisoft supportdan 2 tane ticket yolladım ama ne kadar sürede cevap verirler allah bilir.Hesap çalındı mı diye düşünmüyor değilim.Buna benzer bi sorun yaşayan olduysa aranızda bilgilendirirse sevinirim.Teşekkürler.
TopSpin 2K25 [PC ANA KONU]
Tenis Oyunu TopSpin 2K25 Resmi Olarak Tanıtıldı: Çıkış Tarihi Açıklandı
![TopSpin 2K25 [PC ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https://store.donanimhaber.com/62/0e/ff/620eff51ec8710dce060635ac8ff61de.jpeg&t=0&width=480&text=1)
Yayıncılığını 2K'nın ve geliştiriciliğini Hangar 13 stüdyosunun üstlendiği tenis oyunu TopSpin 2K25 resmi olarak duyuruldu ve ardından oyunun çıkış tarihi açıklandı. Detaylara göre oyun 26 Nisan tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürülecek.
TopSpin 2K25'te 24'ten fazla tenisçi yer alacak
![TopSpin 2K25 [PC ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https://store.donanimhaber.com/ff/7b/61/ff7b61925977b359b7c58edb8d015fa7.jpeg&t=0&width=480&text=1)
Oyun üç farklı sürümle beraber karşımıza çıkacak. Standart sürüm, önceki nesil platformlarda (PlayStation 4, Xbox One) ve PC'de 60 dolardan, mevcut nesil konsollarda ise (PlayStation 5 ve Xbox Series X|S) 70 dolardan satılacak.
TopSpin 2K25 sevilen tenis simülasyon deneyimini sunmayı hedefliyor. Oyunda 24'ten fazla oynanabilir tenis efsanesi yer alıyor. Standart sürümde ve Grand Slam Edition'ın kapağında tenis efsaneleri Roger Federer ve Serena Williams'a yer verilirken, Deluxe Edition'ın kapağını günümüzün en iyi yıldızları Carlos Alcaraz, Iga Swiatek ve Francis Tiafoe süslüyor.
Tanıtım fragmanı
![TopSpin 2K25 [PC ANA KONU]](https://s.ytimg.com/yts/img/favicon_144-vfliLAfaB.png)
KAYNAK: https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Tenis_Oyunu_TopSpin_2K25_Resmi_Olarak_Tanitildi_Cikis_Tarihi_Aciklandi-120392.htm
Yeni Sistem Tavsiyesi
Öncelikle merhaba.
2019 yılında şöyle bi sistem toplamıştım.
Anakart: MSI MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI
Ram : Corsair RGB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Ram
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600X
Ekran Kartı: MSI NVIDIA GeForce RTX2060 Gaming Z 6GB 192Bit GDDR6
Psu: Seasonic Focus Plus 850W 80 Gold
SSD: Samsung 970 Evo Plus NVMe 500GB 3500MB/s-3300MB/s M.2
Monitör: MSI Optix MAG271C 27" 144Hz 1ms (HDMI Display) Full HD Curved Oyuncu Monitör
Dark N10 Advanced 5x12cm Kırmızı Fanlı Fan Kontrollü Full Cam Yan Panelli USB 3.0 Bilgisayar Kasası
Ses Sistemi: Creative Inspire T3300 2 1
İşlemci Soğutucusu: Arctic Freezer 34 Esports DUO Kırmızı CPU Soğutucu
Şimdi bi konuda kararsızlık yaşıyorum.Seçim vs olmadan(Malum dolar 2-3 seneye 40 üstü deniyor) sistemi AM5, DDR5 olarak güncellemek istiyorum ama bi yandan da 2026 gibi tahminen AM6 DDR6 ve rtx 5000 serisi Sistemler boy göstericek.O döneme denk gelecek olan gta 6 vs de olacak.Ama o zamanda dolardan dolayı sistem yenilemek daha zor olacak.Tamamen arada kaldım .
fikirleriniz nelerdir ? Teşekkürler.
Bu arada şu an aklımdaki sistem parçaları :
Not:Bu arada Arctic Freezer 34 Esports DUO Kırmızı CPU Soğutucu AM6 sistemde de kullanılabilir deniliyor o yüzden eski soğutucumdan mennun olduğum için soğutucu aramadım.
High On Life (PC ANA KONU )
Geliştirici Squanch Games, Xbox Series, Xbox One ve PC (Steam, Epic Games Store) için birinci şahıs nişancı oyunu HIGH ON LIFE'ı duyurdu. Oyun, Ekim ayında çıkış yapacak ve Xbox Game Pass'de de mevcut olacak.
Konuşan silahlarla iş birliği yapın, galaksiler arası çeşitli ödüller toplayın, uzaylı bir karteli alt edin ve Dünya'yı kurtarın.
Liseden yeni mezun olmuş, işi gücü olmayan ve kafayı bulmak isteyen uzaylı bir kartel Dünya'yı işgal etmeye kalkışacak. Şimdi, siz ve karizmatik bir şekilde konuşan ekibiniz, bu çağrıya cevap vermeli ve evrenin gördüğü en ölümcül avcı olmalısınız. Justin Roiland'ın en yeni komedi macerasında çeşitli bölgelere seyahat edin, hain Garmantulous ve onun haydut çetesine karşı savaşın, ganimetler toplayın ve benzersiz karakterlerle tanışın.
Fragman videosu
Kaynak: Bölümsonucanavarı

Steam Sayfası :
Yayıncı Devolver Digital ve geliştirici All Could Futures, PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve PC (Steam) için aksiyon macera platform oyunu The Plucky Squire'ı duyurdu. Oyun, 2023'te çıkış yapacak.
Plucky Squire, kendi kitaplarının sayfaları dışında 3 boyutlu bir dünya keşfeden hikâye kitabı karakterleri Jot ve arkadaşlarının büyülü maceralarını anlatır.
Kindar Humgrump, hikâye kitabının kötü karakteri ve iyiliğin güçlerine karşı savaşını sonsuza dek kaybetmeye mahkum olduğunu fark ettiği zaman kahraman Jot'u kitabın sayfalarından atar ve hikâyeyi ebediyen değiştirir.
Jot, arkadaşlarını Humgrump'ın karanlık güçlerinden kurtarmak ve hikâyeyi mutlu sonuna kavuşturmak için daha önce hiç görmediği zorluklarla yüzleşecek. (bolumsonucanavari alıntıdır)
Fragman videosu

.....
.......
....
...
Anakart: MSI MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI Ram : Corsair RGB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Ram İşlemci: AMD Ryzen 5 3600X Ekran Kartı: MSI NVIDIA GeForce RTX2060 Gaming Z 6GB 192Bit GDDR6 Psu: Seasonic Focus Plus 850W 80 Gold SSD: Samsung 970 Evo Plus NVMe 500GB 3500MB/s-3300MB/s M.2 Monitör: MSI Optix MAG271C 27" 144Hz 1ms (HDMI Display) Full HD Curved Oyuncu Monitör Dark N10 Advanced 5x12cm Kırmızı Fanlı Fan Kontrollü Full Cam Yan Panelli USB 3.0 Bilgisayar Kasası Ses Sistemi: Creative Inspire T3300 2 1 İşlemci Soğutucusu: Arctic Freezer 34 Esports DUO Kırmızı CPU Soğutucu |
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 7 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.080
İkinci El Bölümü Mesajları: 30
Konularının görüntülenme sayısı: 208.256 (Bu ay: 1.584)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.070 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun