Şimdi Ara

The Witcher : A New Saga Begins Duyuruldu! (21.03.2022) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
8
Favori
7.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

    Sonrasını konu alacak muhtemelen. Vaşak diye bir okuldan bahsediliyor. Bence tanıdık, bilinen bir karakter yönetmeyeceğiz. Umarım kendi karakterimizi kendimiz yaratırız.

  • Aynen ben de öyle istiyorum hocam belki sabit bir karakter de yapabilirler belli olmaz ancak eğer biz oluşturacaksak karakter yaratma olayının Cyberpunk gibi olacağını düşünüyorum tipine vs biz karar veririz ama belli bir kişiliği olur. Elder Scrolls oyunlarında ki gibi karakterin bütün kişiliğine müdahale edeceğimizi düşünmüyorum. Belki Cyberpunk’tan farklı olarak en azından kendi karakterimizin ismini biz koyabiliriz Bu arada Vaşak okulu kitaplarda yoktu sanırım ya da ben hatırlayamadım.
  • O kadar yorumu okuyarak bir gazla indirmiştim bunun son oyununu 1 saat zor dayanabildim. Sevenlere sözüm yoktur fakat beni sarmadı maalesef.

  • Beş yıla çıkmaz herhalde.

  • muaz1984 kullanıcısına yanıt

    Hocam The Witcher 3'ün ana konusunda sizinle aynı sorundan müzdarip, oyunu 5 saat oynayıp bıraktığını söyleyen bir arkadaşa bir yazı yazmıştım. Onu aynen kopyalayıp buraya yapıştırmak istiyorum. Çünkü, büyük hata yapıyorsunuz. The Witcher 3 çok özel bir oyun.


    Oyunun ilk 20 saati intro. White Orchard tamamen intro olması için koyulmuş bir mekan. Yani oyunun ne olduğunu göstermek, yapacağın seçimlerde ilerde daha yoğun bir şekilde görülecek olan "lesser evil" kurgusuyla şekillenen görev yapısını tanıtmak, hiçbir davranışın, olayın siyah ve beyaz keskinliğinde olmadığını göstermek için kurgulanmış görevlerle bezeli bir mekan White Orchard. Oyunu introsunun %25'inde falan bırakmışsınız yazık olmuş. Oyunlarda kaliteli yazılmış hikayeleri, seçimler yaparak olaylara yön vermeyi, gri tonlu senaryoların ortasında kalıp bön bön ekrana bakarak ne seçim yapacağım lan ben şimdi demeyi seviyorsanız piyasada oynayabileceğiniz bundan daha iyi tek bir oyun bile yok. Ha yok ben alacam keleşi bam bam vuracam het şatı vuhuuu aksiyon beybiii kafasında bir oyuncuysanız çok sıkılırsınız bu oyundan. Kafa yorularak oynanması gereken bir oyun bu. Kaliteli bir roman tezahürü gibi. 36 farklı major sonu olan ve yapılan neredeyse her seçimin doğrudan ve dolaylı sonuçlar halinde önümüze sürüldüğü bir oyun bu.



    Sizin içinde aynısı geçerli. Eğer bahsini ettiğim aksiyon delisi kafada bir oyuncuysanız bu oyun size göre değil demektir. The Witcher 3 oyunculara saf eğlence sunmaz. Analoji yaparsak eğer, bir Marvel filmi gibi değildir. Bir Christopher Nolan filmi gibidir bu oyun. Oyunun içine girmek, kafa yormak, düşünmek, hissetmek gerekir. Kaliteli bir roman ve şiir karışımı gibidir The Witcher 3. Dede Korkut okumak gibidir belki de. Ağır ağır, yavaş yavaş sizi içine alır ve bittiği vakit oyunun başından aşık olmuş, hayran kalmış bir şekilde kalkarsınız. O yüzden bir şans daha verin. Sizin 1 saat dediğiniz süre bu oyunun Kaer Morhen kalesindeki tutorial süreci sadece.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 23 Mart 2022; 18:41:59 >




  • REDengine'den vazgeçip, Unreal Engine 5'e geçmeleri konusunda radikal bir karar almışlar. Unreal Engine zaten başarılı görsellik sunan bir oyun motoru, yeni oyunda görsellik yanında iyi optimizeye sahip olmasını da düşünmüş olmalılar. En erken 2024'de çıkar herhalde.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 23 Mart 2022; 18:45:14 >
  • Oyun finalimi witcher 3 ile platin kupa alarak bitirmiştim.

    Yaşasın bee.. 35 yaşındaki beni sevindirmiştir..


    Efsane geri dönüyor.. 

  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

    Fallout New Vegas'taki gibi karakter geliştirme sistemine sahip bir The Witcher oyunu ne kadar muazzam olurdu tahayyül bile edemiyorum.  


    Evet, kitaplarda vaşak okulu diye bir şey yok bu da bana oyunun Geralt'ın macerasından, The Witcher 3'teki dönemden çok daha sonraki bir dönemde geçeceğini düşündürtüyor ya da kitaplardan tamamen ayrı bir orijin hikayesi bile olabilir. İhtimaller çok ama çok fazla. Hayırlısı diyelim. Umarım güzel bir oyun olur.

  • Routinues kullanıcısına yanıt

    Bu konudan haberim var bu paylaşimi yapan kişiler witcher fan boy o yüzden kaynaksiz paylaşmak istemedim :) Sadece beklentileri paylaşayim dedim

  • Shinobi602twitter
    “CDPR confirms medallion in the teaser image of the next #TheWitcher game is in fact a lynx, indicating there's a new School of the Lynx. More: https://t.co/uaR2ZFa4Cw Very intriguing to see where the team takes this. I'd love a completely new story, new characters, the works.”
    https://twitter.com/shinobi602/status/1506655977336102917
  • D. kullanıcısına yanıt

    Vaşak okulunda hikayeyi merak ediyorum . Umarim! witcher 3'leme serisinden görev baglantili hikaye eklerler :)

    Birde keşke Fragmanla oyun duyursaydilar iyidiler.. Bunca yıl nasıl beklicez biz :\

  • Anladım usta benimde ilgi alanıma girer bu tarz aslında müsait bir zamanda bir şans daha vereceğim. Yorumunuz için ayrıca teşekkürler.

  • muaz1984 kullanıcısına yanıt

    Rica ederim hocam.

  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    Umarım ana karakter kadın olmaz
  • Blackkk kullanıcısına yanıt

    Farkındaysan artik oyunlar ana karakterler Sadece erkek olarak yapilmiyor , Kadin oyuncular arttigi icin Kadin/Erkek şecimi sunuyorlar ki öyle olacak gibi.Oyunun firmasi ise malum : ) Geniş bir havuza sahip.. 3.Cinsiyeti bile yaratirlarsa şaşirmam. Cyberpunk beni fazlasiyla şaşirtmişti . Ama artik şaşirmam.. Millete iyi aşiladilar 3.Cinsiyeti.

  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    Hiç sorma hocam asabım bozuluyo artık benim iyice normalleştirmeye başladılar bu olayı ubisoft oyunlarında da vardı galiba.
  • Kadın karakter olursa Dragonfly olabilir. O da bu Vaşak okulunun önemli isimlerindenmiş.

  • Blackkk kullanıcısına yanıt

    istedikleri kadar normalleştirmeye çalışsınlar. hiçbir zaman normal olmayacak. ikinci bir tlou 2 vakası yaşarlar. ha seçenek olarak vermesi sıkıntı değil. isteyen istediği gibi oynasın ama tlou 2 tarzı saçmalanırsa zevkle gömeriz oyuncular olarak. 3. cinsiyet ne lan. kafayı yedi millet iyice. hasta oğlum bunlar psikolojik hasta lan. kabul edin artık ne 3. cinsiyeti.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şeyh Pir -- 24 Mart 2022; 8:59:1 >
  • Bu arada bu Vaşak okulu muhabbetinin resmi değil fan yapımı bir devam hikayesine dayandığı söyleniyor. Fan yapımı bir hikayeyi oyuna yedirirler mi bilmiyorum.
  • Lyzard kullanıcısına yanıt

    Kendi oyun motorlarını bırakmalari bile bence bir işaret bu konuda. Unreal engine 5 kullanacaklarmis yeni oyunda.


    Elbette hatalar olacaktır ama cyberpunk rezaleti gibi bir rezalet kesinlikle olmaz

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.