B450M S2H V2 Anakart 5600x için yeterli mi?
Herkese merhabalar sorum başlıktaki gibi arkadaşlar. Gigabyte B450M S2H V2 anakart kullanıyorum R5 5600x işlemci aldım 65w bir işlemci ama bu anakartın VRM'leri bu işlemciyle haddinden fazla ısınır mı? OC vs.. yapmayı düşünmüyorum CPB açık şekilde stok halde kullanacağım önü mesh ve serin çalışan bir kasam var eğer bu anakart yetersiz ise işlemciyi takmakla hiç uğraşmadan kenarda 1-2 ay bekletip yeni b550 chipsetli bir anakart alıp ikisini birden takarım ama bu anakartla sorunsuz kullanırsın derseniz anakarta masraf yapmadan b450 ile uzun vade kullanmayı düşünüyorum.
Hepsiburada fatura vermiyor?
|
Nakil işlemi kaç gün sürüyor?
|
2012 Fiesta kışın fan açıyor
Herkese merhaba aracım 2012 model 1.4 dizel Fiesta. Bu gün kısa mesafe kullanımda yakıt tüketimimin arttığını gördüm ve araç sanki vites geçişlerinde tekliyormuş gibi hissettim. Radyoyu kapattığımda fanın çalıştığını duydum fan son hızda çalışıyordu ve rölantide dahi çalışmaya devam etti. Eve gelene kadar son hız çalıştı eve geldim garaja çektim kaputu açtığım anda da fan durdu. Dpf'ten dolayı olabilir mi? Dpf temizliği bu kadar sürüyor mu çünkü rahat bi 10-15 dakika fan son devirde çalıştı.
1.4 Dizel Fiesta arıza lambası
|
Fiat Punto hakkında görüşleriniz?
|
Witcher 3 Görev Sırası?
|
Mayıs 2021 gidecekler için çağrı tebligatı
|
Anakart ve işlemci arıyorum
|
Elektrikli süpürge sigorta attırıyor
|
![]() İyiler ilk görüşte tanınmaz |

Son Giriş: 10 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 19 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.382
İkinci El Bölümü Mesajları: 95
Konularının görüntülenme sayısı: 51.709 (Bu ay: 1.540)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.457 (Bu hafta: 3)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun