Asus Rog Strix 4090 Pci-E Konnektör Hasarı
Merhaba herkese iyi forumlar.
Asud Rog Strix 4090 model ekran kartımda CW sesi ve masaüstündeyken göz kırpması sorunu vardı, servise gönderdim servis pci-e konnektöründe hasar olduğunu bildirdi ve ekran kartını ücretli şekilde yenisiyle değiştirebileceklerini söylediler. 93.000 TL+KDV fiyat verdiler. Anakartım Asus X870E Hero. Bu anakartlardaki Q-Release mekanizmasının ekran kartına zarar verdiğini kabul etti Asus ve zararları karşılayacağını açıkladı. Daha önceki Msi X870 Tomahawk anakartımda göz kırpması sorunu yaşamıyordum bu anakarta geçtikten sonra 4-5 kere söküp taktım ekran kartını ve pci-e konnektörüne dikkat etmedim. Bu konuyla ilgili nasıl bir süreç yürütmeliyim? Bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Aşağıdaki linklerden anakarttaki mekanizmanın nasıl zarar verdiğini görebilirsiniz.

https://www.asus.com/us/news/ya8rt06hmk6xthtq/
Bendeki ekran kartının hasarıda şu şekilde;

Bu Kablo hangi İSS’nin?
Herkese iyi günler, 320i ED 2016 model araç kullanıyorum, yokuş aşağı inerken frene basınca direksiyon titriyordu balata disk değişti, alt takıma bakıldı, rot balans ayarı yapıldı, jantta eğiklik vardı düzeltildi ama sorun tam düzelmedi. Bir tek porya bilyası geldi ama ondan yapar mı emin değilim. Acaba lastikte sorun olabilir mi?
Sorunu iki gün önce fark ettim gündüzleri herhangi bir sorun yok, 100 mbps kullanıyorum akşamları hız 25-30 mbpsye düşüyor. Daha yeni geçtim geçer geçmez böyle bir sorun olması insanı soğutuyor. Türk Telekom hala kota uygulaması yapıyor mu? Bu gidişle TT 100 mbps paketine geçmeyi düşünüyorum.
MSI Z490 Gaming Edge Wi-Fi vs Gigabyte Z490 Vision G
TürkNet Aynı Santralde Farklı Hızlar
|
TürkNet 79.99 TL'lik paket hakkında
|
Kıvrılan kulaklık kablosu düzeltme
|
Meslek: Atölye Sorumlusu
İlgi Alanları: Askeri Sanayi, Spor ve Uzay
İşlemci: Amd Ryzen 9800X3D, Anakart: Asus X870E Apex, RAM: GSKILL TRIDENT Z5 Royal Silver RGB 6200MHZ CL28 64GB, Ekran Kartı: MSI RTX 5090 SUPRIM SOC, SSD: Samsung 990 Pro 4TB Kigston Fury Renegade 1TB SAMSUNG 870 EVO 1TB, Güç Kaynağı: CORSAIR HX1200 PLATINUM, Kasa: Cooler Master Haf 700 Evo Monitör: DELL S2721DGFA 27'' 2K 165HZ , Kulaklık: Corsair HS80 Max, Klavye: Corsair K68 RGB, Fare: RAZER DEATHADDER V3 |

Nerede: Bir konuya bakıyor.
Son Giriş: 6 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 21 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.859
İkinci El Bölümü Mesajları: 64
Konularının görüntülenme sayısı: 53.436 (Bu ay: 1.631)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.861 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware