Yarbay
22 Ağustos 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme
Toplam: 165 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar

Sisteme format atıyorum driverlar yüklüyorum hiç bir sorun yok ne zaman ki ekran kartının güncel driverını yüklüyorum mavi ekran hatası veriyor ve geri yükleme bile sistemi kurtarmıyor yeniden format atmak zorunda kalıyorum sorun nedir yardımcı olurmusunuz.

Kart asus 7970
Merhaba arkadaşlar.

Sistemim bir iki s.o.s verdi sonunda da psu patladı yeni bir sistem toplamak istiyorum, oyun amaçlı bir sistem olacak bütçe 5-7k arası olabilir bu işlerden pek anlamadığım için yardım lazım teşekkürler.

Alınacak parçalar ati-amd tercihtir
İşlemci
Ekran Kartı
Ana kart
Psu
Ram

16 gb hali hazırda ram var ama uyarmı sisteme biliyorum
Merhaba arkadaşlar.

Oyun oynarken FPS yada donma sorunu hiç olmuyor, netten indirdiğim yükske çözünürlüklü filmlerdede sorum yok
fakat ne hikmetse internet üzerinden izlediğim filmler sıkca donuyor. Biraz araştırdım çeşitli çözümler denedim faydası
olmadı yardımcı olursanız sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.
Merhaba Arkadaşlar

Excel de bir formül lazım yardımcı olursanız sevinirim.
Ben yazdım fakat tam işlev görmüyor.
Amacım şu sayfa 1'de benim daha önce yaptığım manuel kontrollerim mevcut sayfa 2ye sisteme yeni girilen mazeret izinlerini girince
aradaki farkları bana versin istiyorum. Benim yazdığım formülde sıkıntı şu sayfa 1 de 1 kaydı olan kişi sayfa 2 de 2 kere olsa dahi kayıt var
gibi görünüyor.

Yardım ederseniz sevinirim.

Dosya Linki .:http://www.dosya.tc/server35/E0oKYW/Veri.xlsx.html
Merhaba arkadaşlar

userscripts.org sitesine girmeye çalışınca giremiyorum. Nette biraz araştırdım arkadaşın birisi farklı bir link vermiş
ordan denedim giriyor. Dns ayarı, program falan kullanmadan.
Girmeyi başardıma ama bu seferde istediğim scriptti indiremiyorum sanırım buda baglantı ile ilgili bir sorun.
İndiremediğim içinde scriptin kodlarını alıp manuel eklemeyi denedim fakat ondada başarılı olamadım
Bu konu hakkında yardıma ihitiyacım var.

Şimdiden tşk ederim.
Merhaba arakdaşlar.

PC de çeşitli sorunlar baş göstermeye başladı ve upgrade etmeninde zamanıda geldi.
PSU asus 750w diye hatırlıyorum muhtemelen yeni sistemede yeterli olacaktır.Kasa, ekran zaten yeni ve işlemci soğutmasıda mevcut.
Bana sadece ekran kartı, ana kart, işlemci, ram önerilerinizi bekliyorum. F/P

Şimdiden teşekkürler.
Maçı hepimiz iledik ve eledik bu konuda mutluyuz darısı bir sonraki turun başına.
Biz iyi günde eleştirilermizi yapalımki bazı kendini bilmezler bize hain, iyi gün taraftarı demesin.
Bu günki futbol ve yapılan değişiklikler bizlere bir kezdaha gösterdiki bu Aykut Kocaman bu takımın TD si değil.
Kendisinden 10 gömlek küçük bir takıma karşı kapanan, 2-3 top yapamayan bir FB istemiyoruz.Adamlar kalaslar ordusundan toplanmış bir takım bir Hleb leri var oda
adam gibi oyuncu olsa idi burada olmazdı.Bizim ise vazgeçilmezlerimiz var baroni, kuyt bu adamınların FB yedek takımında bile yeri yok ama 90 dk oynadılar ve oynamayada
devam edecekler neden misyonu çok dar bir yönetim ve teknik heyet tarafından yönetiliyoruz.
120mn€ harcatıp takıma bunu verebiliyorsan demekki senin zaten bir katkın yok o para ile bu futbolu lise çağındaki bir kardeşimiz bile çok rahat oynatır çünkü ortada
oynanan bir futbol yok.
Arkadaşlar exelde şöyle bir formül istiyorum mümkünmüdür?

E3 hücresine K yazınca K Toplam da E yazınca E toplamda toplamasını istiyorum buraya kadar olan kısmı koalayda zor olanı
E3 hücresine KE yazınca K ve E toplama 1 er değer ata bilirmi mümkünmüdür?
Değerlerin illa KE olması şart değil onlar değişe bilir.

Şimdiden tşk.
ALEX DE SOUZA SENDEN NEFRET EDİYORUZ

Bu ülkeye her yıl bir sürü oyuncu, yorumcu, teknik direktör gelip giderken tam 8 yıldır aynı takımın lideri olduğun için ve buna rağmen
başkanımızın 'İstikrar' misyonuna yeteri kadar iyi bir örnek olamadığın için herkesin pes ettiği yapayalnız ve çok zor bir sezonda bizi
play off'lara kadar taşıdığın için ve o sezonda bizi gerçek bir şampiyon hissettirdiğin için ve kaybettiğimizde, bunun bir spor olduğunu
dünyanın sonunun gelmediğini hatırlattığın için bununla da yetinmeyip ezeli rakibimizin elini sıktığın için. Çocuklarımıza mükemmel bir
örnek olduğun için iyi bir kaptan, iyi bir baba, iyi bir eş olduğun, unuttuğumuz aile değerlerimizi bize yeniden hatırlattığın için heykelinin
dikildiği gün yüzünde bir gülümseme olduğu için ve en çok da Fenerbahçe için dökülen gözyaşları için... Sana tahammülümüz yok artık.
Git ve bu kulüp sana hazır oluncaya kadar geri gelme sakın.

Hulusi Belgü

İsyanımı anlatmaya kelimeler bulamıyorum.
Hooijdonk u aynı şekilde gönderdik neden doğruları söyledi.
Tucan ALLAh bilir neleri gördü duyduda kaçar gibi gitti.
Emre neden gitti Aykut gibi bir TD istemediği için haklımı sonuna kadar.
Ve şimdi kaptan gitti neden oda basiretsiz teknik direktöre isyan etti yanlışları söyledi gitti.

Adam gibi adam dediginiz Aykut Kocaman Alex 9999999999999999999999999999999/1 kadar adam ise bende bu dünyanın en haysiyetsiz karaktersiz onursuz adamıyım.
Bunu neye dayanarak söylüyorum Alex in tavırlarındaki netliğe dayanarak adam tepkisini koydu ve bu duruşundan ne başkana nede Kocaman kafalıya
taviz vermedi ve sonunda olana bak.
Şu Aykut Kocaman kafalıyı destekleyenler bir gün çok pişman olacak daha önce 3-5 konudada yazdım bir adam 7 sinde neyse 70 indede odur.
Sakaryalılar gurubu ile bu takımı bölen adam şimdi başımızda TD.
Ali Şen başkana, başkan sen primden haber ver diyen adam başımıza TD ama gel görki yaşayan efsanemizin sözleşmesi fes ediliyor.

Bu Aykut için bunca emektarı harcadınız bunların hesabını nasıl vereceksiniz.Tabi seyircisiz maç cezamız 3 maç kaldı sanırım deplasmanlar ilede 5-6 hafta gibi
bir zaman zarfında unuturuz sanıyorlar...!

Bizim değerlerimizi birer birer takımdan kaçırdınız yada kovdunuz anadolu takımlarına bile baskı kuramayan ruhsuz bir ekip kurdunuz
kaptanımızı kovdunuz bunların hepsi bir yana adımızı lekelediniz artık defolup gidin ALLAH belanızı versin.
Hakkında
İlgi Alanları: İlgisiz herifin teki..!
Forum İmzası:
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / âlemde bir / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Turkcell
Takım
Fenerbahçe
Ses Sistemi
Logitech
LOL
Viktor
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.899
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 8.398 (Bu ay: 175)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 266 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.