Binbaşı
06 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 236 (Bu ay: 0)
Gönderileri
#PR9GVYR GOY GOY isimli klanimiza aktif ve gelismek isteyen oyuncular ariyoruz. Minimum kupa gereksinimi : 3600
Bagis ve tac miktarinin belirli bir alt limiti yoktur, klan sandigi rahatlikla doldurulur ve bagis zaten bolca mevcut. Klan icinde tek sartimiz aktif olarak oynamaniz ve zamanla kupanizin artmasidir.

Yerel siralamaya girmek uzereyiz, hedef ilk 100.

Dun aksam saatlerinde sarjim %40-50 civarindayken telefonun kapandigini fark ettim. ne yaptiysam acamiyorum. home ve kapatma tusuna basmayi, dfu moda almayi denedim ancak itunes herhangi bir tepki vermiyor. daha once boyle bir sorunla yada batarya problemi ile falan karsilasmadim. cihazim iphone 6. ne yapmami onerirsiniz? telefonda jailbreak var, eger servise verirsem garanti disi kalir diye korkuyorum. bir sekilde restore edebilir miyim ?
Merhaba, bu tur konular forumda defalarca tartisilmis ancak ben saglikli bir bilgiye ulasamadim. Dun itibariyle lisansli windows 7 pro isletim sistemimi windows 10 a tasimaya karar verdim ancak herhangi bir rezervasyon ya da simgeye tiklamadim. Direk olarak windowsun kendi sitesinden indirdigim isoyu windows 7 acik durumdayken (yani kapatip boot etmeden) setupa tiklayip calistirdim. Sorunsuz sekilde yuklendi ancak mevcut win 7 pro lisansim windows 10 icin aktif oldu mu bunu cozemedim. Etkinlestirmeye girdigim zaman etkin durumda gorunuyor ancak ilerde silip tekrar yuklemek istedigimde sorun yasar miyim?
Merhaba, bluetooth kulaklik kullanabilecegim, ucuz yollu bir telefon ariyorum. oyle akilli telefon falan olmasina gerek yok max 200-300 liralik tuslu telefonlardan ariyorum. isim geregi genelde eldiven giydigimden dokunmatik telefonlar rahat olmuyor, tuslu nokia telefonlara baktim ama nokia 225 gibi modeller bluetooth ile sadece dosya paylasimi yapabiliyormus. nokia 301 iyi duruyor ancak biraz tuzlu geldi. var midir bu ayarda bir telefon? sadece arama - mesaj ve blueetooth ile gorusme yapacagim
****ONEMLI**** 2016'nin bahar aylarinda gelecek olan Standart Mode ile meta komple degisecek. Naxxramas ve GVG kartlari artik kullanilamayacak. Hicbir GVG kartini craftlamayin. Hatta meta degiseceginden dolayi hicbir karti craftlamayin ve dustlamayin

Merhaba. Forumda bircok legendary basligi olmasina ragmen, derli toplu bir legendary crafting rehberi olmadigini dusundum ve hazirlamaya karar verdim. Bu baslik altinda hangi legendary kartin toza donusturulmesi yada saklanmasi gerektigi konusunda yardim alabilir, hata olasiligindan kacinabilirsiniz. Bu rehber normalde hearthpwn sitesinde hazirlanmis olup; tarafimdan GVG ve guncel meta icin duzenlenmistir. Her tier icin kendi yorumumu da yazdim, umarim isinize yarar.

*** Siralamaya baslamadan once sahsi fikrim; hic bir legendary kart (ozellikle class kartlari) elinizde 2. bir kopyasi yoksa disenchant edilmemelidir. Cunku her disenchant 1200 toz zarar demektir ve o an icin ise yaramaz gorunse de ilerde gelecek olan bir buff ile kartin degerli olabilecegi unutulmamalidir. Ancak bazi spesifik kartlar vardir ki; yeni bir oyuncuysaniz, oyunun baslarinda bu kartlara sahip olmaniz sizi bircok yeni oyuncunun onune gecirir, bu yuzden en azindan `vazgecilebilir` legendary kartlari toza donusturmeniz sizin kisa vadede faydaniza olabilir. Ayrica burada ust siralarda yazilan bir kart zamanla nerf dolayisi ile artik kotu bir karta donusup, etkisini yitirecek olabilir, bu da her zaman bir ihtimal olarak aklinizda bulunmalidir.

*** Class legendary kartlari disenchant yapilmadan once ozellikle uzerinde dusunulmelidir cunku o classa gelecek olan yeni bir kart, ise yaramaz dediginiz legendary i bir anda kullanilabilir hala getirebilir. Craft yapacaginiz bir nautrel kart her desteye girebileceginden, verdiginiz 1600 toza degecektir ancak class legendary tek bir class'a ait oldugundan cogu zaman o 1600 tozu vermek istemezsiniz. Bu yuzden disenchant yaptiginizda pisman olma olasiliginiz yuksektir.

Tier 1 - Asla Disenchant yapilmamali, craftlanabilir kartlar
Eger bu kartlarin elinizde ikinci bir kopyasi yoksa asla disenchant yapmayin, her decke uyum saglayabilecek olup degerini kolay kolay yitirmeyen kartlardir ve gonul rahatligi ile craftlanabilirler. Once hangisini craftlayacaginiz konusunda yardim alabilirsiniz. Bu kartlar icin oncelik tanimaniz sizin yarariniza olabilir.

-Ragnaros the Firelord ***
-Sylvanas Windrunner ***
-Dr. Boom ***

Tier 2 - Asla Disenchant yapilmamali, craftlanabilir kartlar
Bu listedeki kartlar her oyuna direkt olarak etki edememelerine ragmen, zamaninda kullanildiginda oyunu kazandirabilecek ya da cevirebilecek, gucunu kanitlamis kartlardir. Bu listedeki class kartlari oyuna giris yaptiklarindan beri gucunu korumus ve halen destelerinin` degismez` kartlaridir. Ornek : Hellscream- Control Warrior, Lord Jaraxxus- Handlock

-Mal'Ganis
-Archmage Antonidas
-Harrison Jones
-Vol'jin
-Grommash Hellscream
-Lord Jaraxxus
-Tirion Fordring
-Ysera
-Justicar Trueheart

Tier 3 -Disenchant yapilmamali, destelere ozel craft yapilabilir kartlar
Bu kartlar her destede ise yaramayan, ancak metadaki duruma gore guclu destelerin kilit kartlari durumundadir. Bu kartlar craft yapilabilir, ancak gerekli desteye sahipseniz ve tek eksiginiz bu kart kalmis ise yapilmasi gerekir. Cunku eksik bir Freeze Mage destesine sirf guclu diye Alexstrasza craftlarsaniz muhtemelen yaptiginiz maclarin 90%'inda elinizde yatacaktir. Ayrica bu listedeki bazi kartlar su an hicbir destede kullanilamiyor olabilir, ancak uzerine guclu bir deste yapilma olasiligi yuksek olan kartlardir.

-Cenarius
-Malygos
-Chillmaw
-The Black Knight
-Alexstrasza
-Cairne Bloodhoof
-Baron Geddon
-Bloodmage Thalnos
-Al'Akir the Windlord
-Edwin VanCleef
-Sneed's Old Shredder
-Troggzor the Earthinator
-Neptulon
-Eydis Darkbane
-Fjola Lightbane
-Gormok the Impaler
-Nexus-Champion Saraad
-Aviana
-Rhonin
-Confessor Paletress
-The Mistcaller
-Willfred Fizzlebang
-Varian Wrynn

Tier 4 - Disenchant yapilabilir, nadiren destelere giren kartlar
Ozellikle golden versiyonu elinize geldiyse bu kartlar direkt olarak disenchant yapilabilir. Hem size toz olarak bir zarari dokunmayacagi gibi, istediginiz bir legendary i yaratma firsati verir. Burada yer alan kartlarin bazilari zaman zaman metada yer bulmus ancak nerflendikten sonra ise yaramaz duruma gelmis kartlardir. Bazilari ise hicbir zaman gerekligi kadar etkili olamamis kartlardir. Eger acilen dusta ihtiyaciniz varsa disenchant yapmayi dusunebilirsiniz.

-Captain Greenskin
-Deathwing
-Gruul
-The Skeleton Knight
-Trade Prince Gallywix
-Leeroy Jenkins
-King Krush
-Bolf Ramshield
-King Mukla
-Onyxia
-The Beast
-Toshley
-Dreadscale
-Acidmaw
-Hogger
-Prophet Velen
-Illidan Stormrage
-Gahz'rilla
-Malorne
-Bolvar Fordragon
-Mimiron's Head
-Gazlowe
-Mogor the Ogre
-Foe Reaper 4000
-Blingtron 3000
-Iron Juggernaut

Tier 5 - Disenchant yapilabilir
Bu listedeki kartlar buff almadiklari surece kullanilamayacak durumda olan ya da nerflendikten sonra kullanilamaz duruma gelmis olan kartlardir. Bu kartlar uzerinde fazla dusunmeden toza donusturulebilir

-Flame Leviathan
-Elite Tauren Chieftain
-Hemet Nesingwary
-Mekgineer Thermaplugg
-Nozdormu
-Lorewalker Cho
-Millhouse Manastorm
-Tinkmaster Overspark
-Nat Pagle
-Gelbin Mekkatorque
-Skycap'n Kragg
-Icehowl
-Eadric the Pure
-Anub'arak

Forumda bircok baslikta hangi legendaryi hangi deste icin craftlamaliyim gibi konular konusuluyor ancak derli toplu bir baslik altinda toplamanin faydali olacagini dusundum, umarim isinize yarar
Son guncelleme : 09.10.2015
Merhaba, bundan yaklasik 2-3 sene once bimeksin kampanyasindan yararlanarak 12 aylik bir digiturk sampiyonlar paketi almistim. anlasma surem doldugunda ise 1 yil daha ayni paketi devam ettirdim ve gecen ay digiturkumu kapattirdim. odemedigim ya da geciktirdigim bir fatura ya da taahhute uymamazlik soz konusu degil. Ancak bugun gelen mesajda bana receiver ve karti iade etmedigim icin 240TL faturalandirdiklarini bildiriyorlar.
Ancak benim gondermis oldugum kapatma dilekcesinde altinda imzamla birlikte soyle bir madde bulunuyordu :
"Yukarıda açıklamış olduğum nedenlerle Digitürk üyeliğimin İPTAL EDİLMESİNİ, İptal talebimden sonra tarafınızdan verilen Receiver’i sözleşmedeki adresimden gelip alabileceğinizi, İptal işleminin tarafınızca yapılmaması halinde ya da geç yapılması halinde ve Receiver’in tarafınızca teslim alınmaması halinde sorumluluk kabul etmediğimi bildirir, dilekçemdeki talep doğrultusunda iptal işlemimin gerçekleştirilmesini saygılarımla arz ve talep ederim."

bu maddenin uzerine eger digiturkumu kapatiyorlarsa bunu kabul etmis sayilmazlar mi? adamlari arayip itiraz edecegim ancak nasil bir yol izlemeliyim sizce?
elimde 2 adet ****.net davetiyesi var, isteyene veriyorum.
ozellikle pc,ps3 ve xbox360 oyunlarini bulabileceginiz ve max hizda indirebileceginiz en iyi sitedir, ancak site kurallari cok sert. seed yapmayacak olan arkadaslar hic bulasmasinlar 1-2 oyun indirip ban yemesinin hem bana zarari olur hem de davetiye bosa gider
Apple in resmi sitesinde 1449₺ sadece 8gb alma secenegi var, diger modeller gorunmuyor. Ayni sekilde 5s in de 64gb modeli kalkmis. Acaba artik bu cihazlarin dagitimi yapilmayacak mi? Eger oyleyse bu benim gibi 16gb 5c kullanicilari icin iyi haber, 2. El piyasasi acisindan :)
Boyle bir furya oldu da ne zaman bitti? Yoksa hic tutulmadi mi? Biraz arastirma yaptim ve moga ace power ve logitech powershell olmak uzere 2 model var. ancak bu controllerlarin 200 tl ye yakin fiyatlari var. sizce alinmaya deger mi? Neden kimse daha once ilgi gostermemis bu konuya anlayamadim
Var midir boyle bir program? Bulundugum yerde avea 10 mbit ile baglaniyor ancak ben bunu 1/1.5 mbit civarina indirmek istiyorum. Neden diyecek olursaniz avea tivibu cep killaniyorum ve gunluk kotasi 1.2 gb haliyle kotayi aninda bitiriyor. Belki limiter tarzi bir programla daha uzun sure izlenebilir
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 14 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.402
İkinci El Bölümü Mesajları: 110
Konularının görüntülenme sayısı: 17.562 (Bu ay: 523)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 327 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.