Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (327. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
195
Favori
950.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu d&r sitesinden ayın 18 inde ön sipariş verenlere ne zaman gönderecekler acaba çok merak ediyorum ve sabırla bekliyorum.
  • ne zamandır aklımdaydı anca yaptım
    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]
  • Cankut12345 C kullanıcısına yanıt
    anlamadım hocam?
  • Read the ladies of the wood bolumunu nasil gecerim gidicek bir yer gostermiyor haritada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iyi akşamlar. İş için kullandığımız bilgisayara gtx970 almıştık ve witcher3 hediyesi vardı. Bu hediyeyi kullanmak istedim, gelen aktivasyon maili ile gog sitesinden oyunun dosyalarını indirdim. 7 part oyun dosyaları, instal programı ve patcler vardı. Tamamını indirdim ancak oyunu kurmak için rar dosyaları açmak istediğimde işlem bir yere kadar geliyor ve winrar elimizde olmayan farklı bir part istiyor. bu konuda bilgisi olan varsa yardım almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
  • emretasman30 kullanıcısına yanıt
    read diyorsa kitabını okuman gerek dostum. üzerine bi bak kitabı aldıysan üzerindedir.
  • notredame_kamburu kullanıcısına yanıt
    Gog'dan alanlar 8 part olduğunu söylemişlerdi, gerçi emin değilim ama. Gog bir daha kontrol et sanırım 1 rar daha çıkacaktır.
  • Arkadaşlar bu berberler nerede?
  • Su dokularinda iyilesme var sanki v1.04

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stackalloc -- 26 Mayıs 2015; 0:31:50 >
  • NeCRiS kullanıcısına yanıt
    oxenford ta dostum şehire geçip biraz koştur etrafta yaklaşınca beliriyor haritada hani bulamazsan youtube a bi göz at son çare
  • hala şu otlara ağaçlara alışamadım madem uğraşmadınız niye her yere koyuyonuz kardeşim böyle oyunlar böyle ağaçlar çimler hiç mi hiç olmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan359

hala şu otlara ağaçlara alışamadım madem uğraşmadınız niye her yere koyuyonuz kardeşim böyle oyunlar böyle ağaçlar çimler hiç mi hiç olmamış

Daha iyi görünecek diye bitki yoğunluğu azalacaksa hiç olmasın daha iyi. Ormana girdiğimizde gerçekten ormanda olduğumuzu hissettiriyor oyun.3-5 ağaç koymayla o atmosferi yakalayamazdık.
  • Oyuna tam giriş yaptık biraz test ettik, maalesef bugün finaller başladı 12 gün ara verdik, aynı anda gtayı da oynuyorum yaya yaya oynayacağım ikisini. 1-2 gereksiz ayar hariç full Ultra' da oynuyorum. 4GB GTX770 var, geçen sene aldığım nvidia kart gene pişman etmedi özellikle bu iki oyunda...

Witcher 3 ' te devrim olmuş resmen fakat animasyonlarda hafif takılmalar oluyor mu sizde de ?

Bu arada oyunda da anlamadığınız ingilizce kelimelere de hızlı birşekilde telefonunuza yüklediğiniz sözlükten bakmanızı tavsiye ederim çok faydası oluyor, özellikle bu tarz oyunlarda çok kullanılmayan kelimeleri daha sık duyuyoruz. Hem cinematic izlemeyi çok sevdiğim için hem de ingilizceyi sevdiğim için geçmeden okuyorum hepsini, katkısı da oluyor söyleyeyim. Ayrıca hiçbir yapıt kendi orjinal diliyle sunduğu tadı başka çevirilere sunacağını asla düşünmüyorum.

Koymadan olmaz ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 26 Mayıs 2015; 1:50:44 >

• w.o.w wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

diyorum .
  • Arkadaşlar yağ iksir vb bir kere yaptıktan sonra her meditasyon dan sonra otomatik olurken yine topladığımız bileşenleri harcıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 26 Mayıs 2015; 2:17:40 >
  • Her şeyi yaptım resmen oyunda yapılabilecek. Soru işaretlerinin çoğunu açtım, görevlerin hepsi bitti. Contractlerden bir kaç tane bayağı düşük seviyeliler kaldı. Skill ağacı dallanıp budaklandı. Lakin Lv. 35 kaldım öyle hiçbir görevden tecrübe alamıyorsunuz yüksek level olunca. Koyun abi 40-50 level contarctları da heyecan olsun. Üç beş atıp geçiyorum her bossa. Zorluk da yüksekti halbuki. Mastercrafted Ursine Bear set var zaten... Expension ve DLCler çok bekletmez umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Her şeyi yaptım resmen oyunda yapılabilecek. Soru işaretlerinin çoğunu açtım, görevlerin hepsi bitti. Contractlerden bir kaç tane bayağı düşük seviyeliler kaldı. Skill ağacı dallanıp budaklandı. Lakin Lv. 35 kaldım öyle hiçbir görevden tecrübe alamıyorsunuz yüksek level olunca. Koyun abi 40-50 level contarctları da heyecan olsun. Üç beş atıp geçiyorum her bossa. Zorluk da yüksekti halbuki. Mastercrafted Ursine Bear set var zaten... Expension ve DLCler çok bekletmez umarım.

Contract olmuyor mu Yüksel level de?

• darkest earth kullanıcısına yanıt
    Toplam oynama süreniz kaç saat?
  • Blood and Broken bones zorlugunda vitality regen nasıl yapıcaz beyler ? Şey ile olmuyor meditasyon sadece yemek ile mi ?
  • Gtx770 kullananlar hangi ekran kalitesinde oyunu oynuyor. Ben medium ayarda 50-60 fps arası anca alabiliyorum..
    İşlemci i5 4670k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuwanda87 -- 26 Mayıs 2015; 3:01:37 >
  • 
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.