Yarbay
06 Mart 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 256 (Bu ay: 0)
Gönderileri

2 yıl aradan sonra Matrix 4e gideceğim. Cinemaximum yada Symbol Cinemarine var. En iyi şube hangisidir sizce ? Malum artık ışıkları kısıyorlarmış :(

Düzeltme: Cinema Pink ve Cinewest de varmış. Bunları hiç bilmiyorum.

...

Animus Projesi grubu yamayı ücretsiz şekilde çıkardıkları zaman yükeyip sorunsuz oynamıştım ama şimdi yama yüklenmiyor belkide oyuna güncelleme gelmiş olabilir. Bunu aşmanın bir yolu var mı ?

@AnimusProjesi

Arkadaşlar hesap makinesinde üstte tut (alt + yukarı) özelliği notlar uygulamasında yok. Benim notlarımı yazdığım herhangi bir text dosyasını nasıl daima yukarıda tutarım programsız?

https://www.displayspecifications.com/en/model/32b72212

Yarın kısmetse almayı düşünüyorum. Q olanına göre bir tık yeni model. Bütçem 2000 2500tl arası olabilir. IPS 1080p film ve oyun için olacak.

RX 5700 XT ekran kart
x570 aoru pro anakrtı
r 5 3600 işlemci.

Bu sistem için başlıkta ki gibi bir kaliteli PSU arıyorum. Bütçe 1200 1300 tl ye kadar olabilir.

istediğim bir iki model var ama stokta yok malesef. Ne tavsiye edersiniz ? mesela

BE quiet nasıldır ?
https://www.bilisimport.com.tr/urun/be-quiet-bn283-straight-power-11-80-gold-750w-tam-moduler-bilgisayar-guc-kaynagi

Seasonic
https://www.hepsiburada.com/seasonic-focus-plus-750w-80-gold-tam-moduler-guc-kaynagi-ssr-750fx-pm-HB000009WYJB

FSP
https://www.hepsiburada.com/fsp-hydro-g-750-serisi-80plus-gold-750w-full-moduler-power-supply-p-HBV000002M0HW?magaza=NB%20Bilişim

Ve ya biraz daha bekle şu yakında gelecek deiğiniz modellerde olabilir.
GÜNCELLEME

Arkadaşlar problem psudan kaynaklı. Konu içerisinde ki mesajlarda yazdığım gibi. Psu'nun eski olması ve iki uçlu tek kablo ile ekran kartını besleyemediği için reset atma vb problemler yaşıyordum. İki ayrı pcie kablosu taktıkdan sonra problem görmedim. @iCrush'a tavsiyesi için tekrar teşekkür ediyorum

Sistem özelliklerim.
İşlemci Ryzen 5 3600.
Ekran kartı Sapphire Nitro+ RX 5700 XT
Anakart X570 Aorus Pro
Bellek Crucial 2x8 3200 MHz
Güç kaynağı Seasonic 750W.
1 TB SSD.

Aşağıdaki sorunların hepsi yeni ekran kartı ile başıma geldi. 20 25 gündür sorunsuz bir günüm olmadı.

Oyunda iken hata vermeden oyundan atması.
Monitör no signal deyip ekranın kararması.
Hiç bir hata uyarı vermeden öylece siyah ekran olup kalması.
Ara ara ekran anlık siyah olup hemen düzelmesi
Bazen oyunu aşağıya aldığımda mouse sanki 1 FPS oluyor. Aşırı ağırlaşıyor.
Ara ara oyunda iken PC'nin reset atması.
İki kere mavi ekran verdi. Hata olarak * video TDR failure* yazıyordu.
En uyuz olduğum ise yine oyunda önce pc donuyor ekran kararıyor ve hoparlörlerden kulak tırmalayıcı ses ile öyle kalıp reset altıyor.

Her şey oyun oynarken oluyor. Normal zamanlarda problem ile karşılaşmadım.
AMD. windows, bios hepsi son sürüm. Kartı kullanmak istiyorum performanslı kart ama bezdirdi 20 günde.
Seagate expansion 1tb harici hdd'im 2 farklı x570 anakartın Usb 3.0 larına bağladığımda çalışmıyor veya çalışıyor ama stabil değil hatta pcnin takılmasına bile sebeb oluyor, 2 mb lik veri transferini kb ile yapıyor veya yapmıyor gibi tuhaf sorunlar...x570 lerin sadece usb 2sinde stabil çalışıyor.

Aynı hdd x570 harici diğer anakartlarda sorunsuz çalışıyor usb 2 - 3 Farketmiyor.

Başına gelen var mı?
..
4.0 destekli ekran kartları nasıl olacak arkadaşlar? İlk çıktığı zaman aşırı pahalı über modeller mi olur? Mesela ryzen 5 3600 o ekran kartını karşılar mı? Boşuna x570 anakart almayalım sırf bu yüzden. Zaten 2020 yılında am4 soketi desteği biteceği için de x570 anakart almak mantıklı gelmiyor sırf 4.0 için, bilemedim kararsız kaldım.

Muhtemelen soketler uyumlu olur ama 3.0 in desteklediği kadarını karttan alabiliriz. Bu konular hakkında fazla bilgim yok
Hakkında
Forum İmzası:

"Once we were many, now we are few. Hunters, killers of the world’s filth. Witchers. The ultimate killing machines. Among us, a legend. The one they call Geralt of Rivia. The White Wolf."
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Mobil cihaz
LG
Operatör
Türk Telekom
Oyun Platformu
PC
Takım
Galatasaray
Steam
steam
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.435
İkinci El Bölümü Mesajları: 28
Konularının görüntülenme sayısı: 65.172 (Bu ay: 1.555)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 812 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.