Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (325. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.658
Cevap
195
Favori
950.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.4 yamasiyla en az 8-10 fps kaybim var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ak Kurt

1.4 yamasiyla en az 8-10 fps kaybim var.

Benim tam tersine 5-10 fps yükselme yaşadım.Özellikle gittim fps nin düşük olduğu yerlere test ettim bariz fark var.
  • Oyundaki çimleri ciddi bir biçimde çamur gibi grafiklere benzeten birisi daha var mı?

• beyler 6 level oldum ve ana questte family matters gorevini yapıyordum.Bir kaç yan görev yapayim dedim the fall of the house of reardon adlı görevi aldım.Birde baktım görev biticek derken letho dedi gel beraber öcümü alalım bende tamam dedim şimdi ghost of the past görevini yapıyorum bu ana questte bir soruna yol açarmı yada lethoyu sadece yan görevlerdemi görüyoruz yoksa ana questte tekrar karşımıza çıkıyor mu?
  • arkham92 kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle swallow potion gerekli sana onu önce bi hallet eğer yoksa daha sonra yrden büyünü kullanman gerek hayatler için ve hayaletler çıkmadan hemen önce kılıcına necromancer yağını sür rahat geçersin.

edit: swallow potion sağlık iksiri onun bir üst modeli de var o daha yararlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brovazZ -- 25 Mayıs 2015; 20:50:46 >
  • Arkadaslar uzun suredir konuyi takip etmeye calisiyorum fakat oyuna yeni baslayacagim. Baslarken ozellikle dikkat etmem gereken birsey var mi? Hangi skillere basamaliyim baslarken bilgi verebilecek arkadas olursa sevinirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 level'da 28 bir Grave Hag denemem oldu. Güzel kapıştık vesselam.

• Arkadaşlar bende DLC 'leri yüklemöeme rağmen haritada gösterilen ilk başlangıç kprüsü yanında ki Npc'de Temerian Armor and Horse Armor yok ? her hangi bir şey yapmak mı gerekiyor ?
  • arkadaşlar lütfen yardım... aa açmama rağmen oyunda etki etmiyor oyunum orjinal 1.4 güncellemeside yüklü ne yapmalıyım lütfen yardım edin

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo1209 -- 25 Mayıs 2015; 21:19:50 >
  • Oyunda solda zırh ve silah simgesi çıktı soldaki kılıç kırmızı renk. Bu ne anlama geliyor?

• İlginç kesin tik attın değil mi hocam dlc'nin üstüne ?

@msahin55
    Silahını tamir etmen gerekiyor hocam, blacksmith den veya tamir kitin varsa yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5768557DE -- 25 Mayıs 2015; 21:25:55 >
  • Kırmızı olan eşya hangisi ise artık tamir vaktinin geldiğini hatırlatıyor sana. Tamir et beni diyor.
  • Arkadaşlar gogda hediye edilen dlclere nereden bakabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: buyha

İlginç kesin tik attın değil mi hocam dlc'nin üstüne ?

@msahin55
    Silahını tamir etmen gerekiyor hocam, blacksmith den veya tamir kitin varsa yapabilirsin.

Hocam resimde ki gibi sağdaki liseteden DLC'lere tıkladıktan sonra yüklendi ve sol tarafta göründüğü gibi. Oyuna girdim ve o satıcıya gittim ama görünmüyor zırh'lar. Zaman geçirdim, farklı yerlere ışınlandım geri geldim ama nafile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTürk -- 25 Mayıs 2015; 21:29:22 >

• HeroTürk kullanıcısına yanıt
    Berber dlc si calisiyor mu peki? yani berber var mi oyunda? ayrica gittigin merchant'in ismi var mi yoksa sadece merchant mi yaziyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5768557DE -- 25 Mayıs 2015; 21:39:23 >
  • quote:

O zaman da cocuklar kacamiyor ve cadilar tarafindan et niyetine yeniyorlar diye biliyorum, cocuklar kacarsa novigrad da bir yetimhaneye gidiyor sanirsam, neresi tam emin degilim.

Teşekkürler hocam sizin o görevdeki tercihiniz neydi?
  • quote:

Berber dlc si calisiyor mu peki? ayrica gittigin merchant'in ismi var mi yoksa sadece merchant mi yaziyor?

Hocam şimdi çözdüm. Eğer aynı problemi yaşayan arkadaşlar olursa diye yazayım. Resimde göründüğü gibi sağ tarafta görünen DLC'lere tıklayıp, sol tarafta comlpeted yazsa bile ona aldırış etmeyin. Bilgisayarıma girin, C:'ye girin, GOG games'e girin !Downloads girin ve orada indirilen DLC 'ler olacak. sırayla çift tıklayarak kurun ve oyuna girin. Problem giderilmiş olacak.

Buyha hocam çok sağol ilgilendiğin için.

• 1.04 ile oyuna berber eklemişler de, depo eklememişler mi?
    Delirdin mi, CD Projekt Red? Derdin ney senin
  • Relinquished06 R kullanıcısına yanıt

Ben ruhu serbest biraktim baron oldu, baron'un olumune uzuldum ama save'i geri alasim gelmedi.

• HeroTürk kullanıcısına yanıt
    Onemli degil hocam, cozebildigine sevindim.

• 
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.