Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (328. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (5 Mobil) - 2 Masaüstü5 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
195
Favori
950.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bunu benfe merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jackal345 kullanıcısına yanıt
    xpadder ile deneyebilirsin ama tuş sayısı yeter mi bilemedim logitech ya da microsoftun xbox gamepadleri kendiliğinden tanıyor tüm oyunlar logitechin hangi modelleri bilmiyorum ama xbox gamepadi şart bence pahalı gelebilir biraz ama :D
  • HimuKenshi kullanıcısına yanıt
    sun and stars skilli var gündüzleri savaş sırasında olmadığında saniyede 10 vitality yeniliyor ben kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kene.

Toplam oynama süreniz kaç saat?

82 saat.

@Gwynbleidd.

Tüm panoları gezdim yok valla.

Şöyle çok konu açılmaya başlandı CDPR forumlarında. Oyunu bitirince boşluğa düşüyorsunuz. Oyuna renk katan tüm karakterler oyundan siliniyor. Ne Triss, ne Ciri ne de başka birisi kalıyor oyunda... Bomboş bi dünyaymış gibi hissetmeye başlıyorsunuz aniden. Sonuçta bitirdik ama o boşluk hissini vermemeliydi oyun bence. DLC lazım çok acil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 26 Mayıs 2015; 3:47:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Orijinalden alıntı: kene.

Toplam oynama süreniz kaç saat?

82 saat.

@Gwynbleidd.

Tüm panoları gezdim yok valla.

http://forums.cdprojektred.com/threads/39674-Mega-SPOILERS-Immersion-Destroyer/page4

Şöyle çok konu açılmaya başlandı CDPR forumlarında. Oyunu bitirince boşluğa düşüyorsunuz. Oyuna renk katan tüm karakterler oyundan siliniyor. Ne Triss, ne Ciri ne de başka birisi kalıyor oyunda... Bomboş bi dünyaymış gibi hissetmeye başlıyorsunuz aniden. Sonuçta bitirdik ama o boşluk hissini vermemeliydi oyun bence. DLC lazım çok acil.

Hocam madem tecrübelisin skill sisteminde nasıl gitsek iyi olur? Malum milyonlarca skill var ama çok kısıtlamışlar kullanımınını

• Alkol harcıyo sadece lootlardan çok geliyo acımayın harcayın
  • Serpentine (Viper) Steel Sword veya Serpentine (Viper) Silver Sword yapabilen var mı ?

Başlangıç için harika itemler, Arkadaş şurada anlatmış;
    rehberimoyun.blogspot.com.tr
    Witcher 3 Başlangıç için En iyi Kılıç
    http://rehberimoyun.blogspot.com.tr/2015/05/witcher-3-baslangc-icin-en-iyi-klc.html

Serpentine Steel Sword
    1x Venom Extract,
    1x Iron Ingot,
    1x Leather Straps,
    1x Emerald Dust

Serpentine Silver Sword
    1x Venom Extract,
    2x Silver Ingot,
    1x Leather Straps,
    1x Emerald Dust

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 26 Mayıs 2015; 5:15:45 >

• para nasıl kazanabilirim ? çok fazla satın alıncak item var
  • Tamirata cok para gidiyor :(

• D&R oyunu yollamamakta ısrarcı :/ Bu konuyu her yokladığımda ağzımın suları akıyor

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir Çelik kılıcı parçalarına ayır direk envanterini düşer. Öbür parça içinse ot satıcılarına göz at

• nuwanda87 kullanıcısına yanıt
    Ultra High karışık hbao+ açık fps yi 30a sabitlendim akıcı bir şekilde oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brovazZ -- 26 Mayıs 2015; 7:18:33 >
  • HimuKenshi kullanıcısına yanıt
    Swallow potion yapacaksın dostum. İlk haritada senden yapmanı istiyor yan görevin birinde yoksa yemeğe para akıtmaktan para biriktiremezsin. Alcemy listene bi göz at tarifini biliyor olman gerek.

• Ah be 2 yerine 3 iksir kullansak çok iyi olacaktı. Daha doğrusu 3 iksir slotu. Hatta yiyecek için de ayrı bir slot.

• Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    Hocam ben genelde iksiri kullandıktan sonra yemekle değiştiriyorum ve hem sağlık hem de yemek zorlu bosslarda çok işe yarıyor. Bu arada yukarda arkadaş sormuş gereçler olmadan iksirler doluyor mu diye bende doluyor griffin iksiri yapmıştım her mediden sonra tekrar doluyor ki o iksir mutojen istiyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: mhtmutlu

ne zamandır aklımdaydı anca yaptım

bu kadar eksi yiyeceğimi tahmin etmemiştim

• özellikle oyunun ilk bölgesinde para çok kısıtlı, ürün çok ama ölü fiyatına satmak zorunda kalıyoruz.
    kazandığımız para tamirat masrafını bile karşılamıyor, umarım Velen'de durum daha rahat olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

özellikle oyunun ilk bölgesinde para çok kısıtlı, ürün çok ama ölü fiyatına satmak zorunda kalıyoruz.
    kazandığımız para tamirat masrafını bile karşılamıyor, umarım Velen'de durum daha rahat olur.

merak etme velen e geçince görevler contract lar falan 300 500 :) ve bir sürü item çıkıyor onları satıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

özellikle oyunun ilk bölgesinde para çok kısıtlı, ürün çok ama ölü fiyatına satmak zorunda kalıyoruz.

White chapel yani ilk bölgedeki adını yanlış yazmış olabilirim. Arı kovanlarını bulup yakarsanız. İçindeki balözüne Herbalist iyi para veriyor. İlan panosunun karşısındaki büyük ağaçta ilanı var zaten. Ben 25 tane falan bal özü buldum.Tanesine 18 oren veriyor. Parası bile yetmedi arkadaşın Para sıkıntısı pek olacağını zannetmiyorum. İlk bölgeyi dolaşın baya bir arı kovanı bulacaksınız.

• oyunda novigraddaki blacksmith kilitlendi. adam sürekli demir dövüyor. talk iconu görünmüyor.
  • 
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.