Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (329. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.658
Cevap
195
Favori
950.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XanthiN

Serpentine (Viper) Steel Sword veya Serpentine (Viper) Silver Sword yapabilen var mı ?

Başlangıç için harika itemler, Arkadaş şurada anlatmış;
    rehberimoyun.blogspot.com.tr
    Witcher 3 Başlangıç için En iyi Kılıç
    http://rehberimoyun.blogspot.com.tr/2015/05/witcher-3-baslangc-icin-en-iyi-klc.html

Serpentine Steel Sword
    1x Venom Extract,
    1x Iron Ingot,
    1x Leather Straps,
    1x Emerald Dust

Serpentine Silver Sword
    1x Venom Extract,
    2x Silver Ingot,
    1x Leather Straps,
    1x Emerald Dust

ben yaptım aslında bir görev şeklinde yapıyorsun. Bu iki silahı almadan vergen'e geçmeyin zaten. Her iki silahta soketlidir. İlk bölümdeki en iyi silver ve steel sword lar bence.1x Emerald Dust ı bulman biraz sıkıntı yapabilir. Yukarıda dediğim gibi bal özlerini satınca para eline geçiyor. ben satın aldım. Diğerlerini zaten topladığın meteryallerle yaparsın. Venom Extract Mavi deniz yaratıklarından çıkıyor. Silver Ingot crafting den silver orge dan yapılır. Yada elinde gümüş çaydanlık şamdam varsa parçala silver orge elde et. Daha sonra Silver Ingot yaparsın crafting ile. Herhalde açıklayıcı olmuştur. Iron ingot için de aynı parçala bir dandik sword içinde iron ingot çıkacaktır. Yada balta başını da parçalayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atsuma -- 26 Mayıs 2015; 8:54:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Ah be 2 yerine 3 iksir kullansak çok iyi olacaktı. Daha doğrusu 3 iksir slotu. Hatta yiyecek için de ayrı bir slot.

İnventory den içiyorum ben direkt iksirleri duruma göre, yemekleri de aynı şekilde. Kısa yolda can dolduranları tutuyorum sadece.

Para konusunu pek dert etmeyin arkadaşlar, ileride iyi tüccarlar çıkıyor hem yüksek fiyattan alan hem de iyi parası olan. Güzelce birikiyor para.
  • satmak kolay hocam da tüccarların verdiği fiyatlar dip, çok fark var alım ve satım fiyatları arasında.
    yoksa çoktan köşeyi dönmüştük, satacak mal çok - koşmayı unuttum neredeyse.

bal peteklerin fiyatı en makul zaten ama diğer item'leri ölü fiyatına alıyorlar.
    satmaktansa parçalamayı tercih ediyorum malzeme niyetine, içim dışım malzeme oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 26 Mayıs 2015; 8:51:18 >
  • Yeni update sonrası yerden item almalarda e tuşu çoğunlukla işe yaramıyor alır gibi oluyor fakat space ile yada mouse ile seçerek almak zorunda kalıyorsunuz bu bug sizlerdede varmı ? yeni update sonrası oldu.
  • sonsuz para kazandıracak bir exploit bulmuşlar. önce inekleri öldürüp etlerini topluyorsun. meditate yaptıktan sonra aynı yerde tekrar inekler oluyor. onları da öldürüp bu şekilde sonsuza kadar et toplayıp satıcılara satabiliyorsun.
  • GOG ve steamden oyunu alanlar için kutulu alan arkadaşlardan biri Witcher evreni özetini fotoğraflayabilir mi? Mümkünse bir de haritayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atsuma

quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

özellikle oyunun ilk bölgesinde para çok kısıtlı, ürün çok ama ölü fiyatına satmak zorunda kalıyoruz.
    kazandığımız para tamirat masrafını bile karşılamıyor, umarım Velen'de durum daha rahat olur.

White chapel yani ilk bölgedeki adını yanlış yazmış olabilirim. Arı kovanlarını bulup yakarsanız. İçindeki balözüne Herbalist iyi para veriyor. İlan panosunun karşısındaki büyük ağaçta ilanı var zaten. Ben 25 tane falan bal özü buldum.Tanesine 18 oren veriyor. Parası bile yetmedi arkadaşın Para sıkıntısı pek olacağını zannetmiyorum. İlk bölgeyi dolaşın baya bir arı kovanı bulacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

Orijinalden alıntı: atsuma

quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

özellikle oyunun ilk bölgesinde para çok kısıtlı, ürün çok ama ölü fiyatına satmak zorunda kalıyoruz.
    kazandığımız para tamirat masrafını bile karşılamıyor, umarım Velen'de durum daha rahat olur.

White chapel yani ilk bölgedeki adını yanlış yazmış olabilirim. Arı kovanlarını bulup yakarsanız. İçindeki balözüne Herbalist iyi para veriyor. İlan panosunun karşısındaki büyük ağaçta ilanı var zaten. Ben 25 tane falan bal özü buldum.Tanesine 18 oren veriyor. Parası bile yetmedi arkadaşın Para sıkıntısı pek olacağını zannetmiyorum. İlk bölgeyi dolaşın baya bir arı kovanı bulacaksınız.

Bal tutan parmağını yalar

• quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Orijinalden alıntı: kene.

Toplam oynama süreniz kaç saat?

82 saat.

@Gwynbleidd.

Tüm panoları gezdim yok valla.

http://forums.cdprojektred.com/threads/39674-Mega-SPOILERS-Immersion-Destroyer/page4

Şöyle çok konu açılmaya başlandı CDPR forumlarında. Oyunu bitirince boşluğa düşüyorsunuz. Oyuna renk katan tüm karakterler oyundan siliniyor. Ne Triss, ne Ciri ne de başka birisi kalıyor oyunda... Bomboş bi dünyaymış gibi hissetmeye başlıyorsunuz aniden. Sonuçta bitirdik ama o boşluk hissini vermemeliydi oyun bence. DLC lazım çok acil.

Hocam şu para ile satılan Expansion pack ile hikayeyi uzatmak belki mümkün olabilir içeriğini çok bilmiyorum gerçi.

• darkest earth kullanıcısına yanıt
    son yazdığınızı spoiler içine almalısınız
  • darkest earth kullanıcısına yanıt
    Hızlı bitirmişsin hocam keşke biraz daha tadını çıkarsaydın, aceleye lüzum yok. 2 yıldır bekliyoruz bu oyunu. Kendi adıma konuşmam gerekirse.
  • Beyler şu modellerden hangisini alsam daha rahat oynarım oyunu ? şuan hd 7850 1 gb 256 bit kullanıyorum

- PowerColor R9 270X TurboDuo OC GDDR5 2GB 256 Bit AMD Radeon

- Asus GTX 760 DirectCU II OC 2GB GDDR5 256-Bit Nvidia GeForce
  • HeroTürk kullanıcısına yanıt
    Expansion daha çıkmadı benim bildiğim dostum. Gog Galaxy'de de "soon" yazıyor. + Reviewlere baktığında ürün çıktığında incelemeler burda gösterilecektir diyor. Çıkmadı yani sanırım.

Hearts of Stone diye No Man's Land'de 10 saatlik içerik + Yepyeni bir bölgede adı belli değil Blood and Wine diye geçiyor oradada 20 saatlik içerik toplamda 30 saatlik içerik varmış Expansion'da.

Edit: Hearts of Stone ekimde gösterilecekmiş. Blood and Wine'da 2016 başında diyor sitede. Yani baya var daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingdomOfH3aven -- 26 Mayıs 2015; 10:31:37 >
  • 82 saatte oyunmu biter.Naptınız yaw.Bu oyunu en aşağı 200-250 saat harcamadan bitirmem.Su altına bile dalıyorum itemler bitkiler için.Her tarafı karış karış dolaşıyorum.
  • Logitaek kullanıcısına yanıt
    Ben 270 ile herşey ultra hairworks off 30fps alıyorum hocam. 270x bi 6-7 fps daha fazladan verir diye umuyorum. Ama diğer bileşenlerde önemli tabii. 760 ı denemediğim için bilemiyorum.
  • Doğrudur hocam bu arada gelecek olan ek paket'in oynanabilirlik için sunduğu zaman, bir çok yeni çıkan oyunun toplam hikayesi kadar sürüyor
  • Arkadaşlar oyunun daha başındayim Orchard taki her deliğe giriyorum ama 3 levelin sonundayım bi tane magic item düştü bende direkt craft ettim. ama baktım kılıç 12.levelde kullanılıyor. Uprgade ini geri alsam leveli düşer mi? yada oyunun bu kadar basında crafting iksir şu bu başlanması zaman kaybı mı? çünkü bakıyorumda 35 levelde bitiren arkadaslar var sanırım bunlar 12 level kılıç ile bitirmemişlerdir oyunun diğer haritaları ve questlerinden daha güzel şeyler düşebilir gibi geliyor. boş yere para ve diyagram mı hacıyorum ben?

Birde aklıma takıan şu var bu çpok önemli; şimdi bir magic item diyelim sword dustu bunu guncelledim sonra daha ust seviye bir magic sword dustu yaptıgım upgrade her ikisi içinde geçerli mi? yani oyunun basında iksir mi,crossbow mu, kılıç mıarmor mu ne kasmak lazım ya da No man land ile novigrada kadar direkt ilerleyerek gidip bu bu craftlara vs lere orda mı baslamak lazım bi yönlendrir misiniz, sonuçta bseriyi ve rpg bir oyunu ilk kez oynuyorum. Zaten oyun diye aldık sanat eseri çıktı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oyunun zorluğunu nerden düşürcez ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 26 Mayıs 2015; 10:40:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SdRYmZ

Arkadaslar bu kart oyunlarinda yeni kartlari nerden buluyoruz? Gorevin birisinde krali kart oyununda yenmem gerekiyordu belki 20sefer denedim olmadi.

kart olayının hiç bir şeyini anlamadım bu oyunu önceden oynamadığımdan. amaç nedir kartların sılaralaması nasıl üstünlük sağlıyorsun. Kart oyununu detaylı bir alıntı yağpabilecek kimse yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkmdesign

Arkadaşlar oyunun daha başındayim Orchard taki her deliğe giriyorum ama 3 levelin sonundayım bi tane magic item düştü bende direkt craft ettim. ama baktım kılıç 12.levelde kullanılıyor. Uprgade ini geri alsam leveli düşer mi? yada oyunun bu kadar basında crafting iksir şu bu başlanması zaman kaybı mı? çünkü bakıyorumda 35 levelde bitiren arkadaslar var sanırım bunlar 12 level kılıç ile bitirmemişlerdir oyunun diğer haritaları ve questlerinden daha güzel şeyler düşebilir gibi geliyor. boş yere para ve diyagram mı hacıyorum ben?

Birde aklıma takıan şu var bu çpok önemli; şimdi bir magic item diyelim sword dustu bunu guncelledim sonra daha ust seviye bir magic sword dustu yaptıgım upgrade her ikisi içinde geçerli mi? yani oyunun basında iksir mi,crossbow mu, kılıç mıarmor mu ne kasmak lazım ya da No man land ile novigrada kadar direkt ilerleyerek gidip bu bu craftlara vs lere orda mı baslamak lazım bi yönlendrir misiniz, sonuçta bseriyi ve rpg bir oyunu ilk kez oynuyorum. Zaten oyun diye aldık sanat eseri çıktı :)

Dostum sana verebileceğim en iyi öneri şu şekilde olabilir;

1.si : DLC olarak eklenen Temerian Armor setini oyuna ilk başladığımız köprünün yanında bulunan merchant'tan satın alabilirsin. Bu setin defans ve özellikleri diğer bölgelere geçip iyi bir set bulana kadar rahatlıkla seni idare edecektir.

2. olarakta Xhantin arkadaşımızın dün paylaştığı ilk lvl'lar da sahip olup, diğer bölgelerde daha iyisini bulana kadar idare edebileceğin 2 adet kılıç var.

Bu link'te başka bir arkadaşımız ayrıntılı bir şekilde nereden ve nasıl sahip olabileceğini anlatmış;
    rehberimoyun.blogspot.com.tr
    Witcher 3 Başlangıç için En iyi Kılıç
    http://rehberimoyun.blogspot.com.tr/2015/05/witcher-3-baslangc-icin-en-iyi-klc.html

Bende akşam gidince bu iki seti tamamlamayı planlıyorum.

İlk seviyelerde hiç enchant ve craft ile silah ve armor'ları güçlendirmek için uğraşma dostum. Zaten sürekli daha iyi eşyalar düşüyor

• 
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.