Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1283. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
25.664
Cevap
195
Favori
979.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12801281128212831284
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne demek rica ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

STEAM WITCHER REHBERLERİME GİTMEK İÇİN TIKLAYIN!
    ⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻
    [STEAM: Routinues] ● [EA PLAY: Routinues] ● [UBISOFT: Routinues] ● [EPIC GAMES: Routinues] ● [GOG: Routinues] ● [Battle.Net: Routinues#2473]
  • Routinues kullanıcısına yanıt

Hocam bir şey daha soracaktım. Bu modu ekledim harika oldu dediğiniz gibi Ak bostanda ki tüccardan aldım giydim çok iyi, sadece kılıçlarım ve arbelet pelerinin arkasından gözüküyor. Bir mod var silah çekmeden kılıçları arbeleti gizliyor. Bunu yükledim ama olmadı bende, acaba siz bunu kullanıyor musunuz ?

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]
    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]nexus mods :: the witcher 3
    Auto Hide Weapons for Cloaks
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/4788
    MSI Z170A Gaming M7 - İntel i7 6700K - Corsair H110i Extreme Performance - Kingston Hyperx Fury DDR4 2133 8x2 GB - Dark N10 - Asus GTX 1080 -Evga Supernova GS 650W Gold Eco Mode - Samsung 750 EVO 250 GB

Sulhta merhamet ordusu, harpte korku veren bir ölüm ordusu! Bu benim haritam! Bu benim rüyam! &amp;amp;#39;ABDÜLHAMİD HAN&amp;amp;#39;

• sonunda başlayabildim. baya geç oldu ama yapacak bir şey yok. her bir saniyesinden inanılmaz zevk alıyorum. keşke hiç bitmese.

[STEAM: Routinues] ● [EA PLAY: Routinues] ● [UBISOFT: Routinues] ● [EPIC GAMES: Routinues] ● [GOG: Routinues] ● [Battle.Net: Routinues#2473]
  • Bağlantılı olduğu diğer yamaları da indirdim ama hata falan verdi hocam o yüzden sildim. Yapamadım olsun, sadece hood yamasını ekledim onunla devam edeyim en iyisi sonra tamamen bozacağım oyunu :)

MSI Z170A Gaming M7 - İntel i7 6700K - Corsair H110i Extreme Performance - Kingston Hyperx Fury DDR4 2133 8x2 GB - Dark N10 - Asus GTX 1080 -Evga Supernova GS 650W Gold Eco Mode - Samsung 750 EVO 250 GB

Sulhta merhamet ordusu, harpte korku veren bir ölüm ordusu! Bu benim haritam! Bu benim rüyam! &amp;amp;#39;ABDÜLHAMİD HAN&amp;amp;#39;

• istediğiniz şey w3te pek mümkün değil hocam ama siz yine de promotional atmosphere lighting moduna bir şans verin. oyun zaten yapısı gereği farklı bölgeler farklı atmosferler sunuyor. bunu bir de orijinalinin dışında, eski yıllardaki tanıtımda gösterilen sanat tarzıyla oynamak ayrı bir deneyim oluyor. hem görsel derinlik bütünlük artıyor hem de ışıklandırmaya dair burada anlatması sıkıcı olacak onlarca teknik sorun düzeltilmiş durumda.

rdr2deki olay farklı, rockstarın sırf bu işler için kurduğu ekip ve onların kalibresi çok çok başka bir seviye. w3ün bize sunulan sürümündeki ışıklandırma hava olayları gibi durumların hepsi pamuk ipliğine bağlı adeta.

Hocam Gta 5'de hava koşulları değişiyordu ama RDR 2'de daha bir gerçekçi yapmış, iyice dinamikleştirmişler. O açıdan sormuştum Witcher 3'de mod vasıtası ile bu tarz şeyler yapılabilir mi diye?

• Bu oyunun Next Gen sürümünde optimizasyon sorunları var mı şu an?

Bu oyunu tekrar oynamak istiyorum. Next Gen sürümünü mü oynayayım, yoksa orjinal halini mi bilemedim.

Maalesef devam ediyor evet herhangi bir güncelleme getirmediler. Next-Gen sürümünde fps drop çok yaşıyorum.

• Routinues kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkür ederim. O zaman next-gen olmayan sürüm kurup oynayayım ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bütün okulların zırh ve kılıç şemalarını buldum. üstün kedi göğüs ve çizme yaptım ama pantolon ve eldiven yapamıyorum. üstün şemaları var ama gelişmiş şemaları olmadığı için üstün yapamıyorum. hazine avlarında da görev gözükmüyor. zaten hepsini yaptım. bug mı yoksa gözümden kaçan birşey mi var? internette araştırdım ama birşey bulamadım. üstün kedi gümüşü yaptım ama üstün çelik kılıcı yapamıyorum.

gelişmiş şemaları olanlarında (kurt, griffin) üstün şemaları yok. bazılarının ustaca şemaları var... iyice kafam karıştı. ilerledikçe yeni şema görevleri çıkacak heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 9 Ağustos 2025; 6:6:54 >

• witcher günlüklerini demirciden satın almam gerekiyormuş. bütün geliştirmeler elimde ama ilk geliştirme (gelişmiş) elimde olmadığı için hiç birini kullanamıyorum. onuda nerden bulacağım belli değil. witcher günlüklerinin demircide satılması ne alaka ya? böyle saçma birşey olabilir mi? set zırh giyinmek istiyorum. ama böyle olunca eldivenler kurt, göğüslük ve çizmeler kedi, pantolon ordu zırhı... en sevmediğim şey.

En son 3 sene önce Rdr 2 oynamıştım sanırım. Masa başında pc kullanmak cok yormaya başladı yaşlandım artık. Hdmi ile Pcyi TV ye baglayayim, PlayStation sahibi olmasam da bir şekilde koltuğa uzanıp rahat rahat oyun oynayayım diye joystick aldim Ankes 8bitdo, tabi TR de en ucuz 2100 tl ben İtalya'da yaşıyorum 30 Euro'ya aldım
    Elden ring ile başladım. Galiba 4 ay önce yükledim, 130 saat oyun süresi ile son boss (Dlc deki radahn) harici bitirdim. Dün de Witcher 3 aldım, DLCler kurulu. 1-2 yi oynamadım, dizisini de izlemedim kitabını da okumadim Ama az çok anladim daha 2 saat gameplay var, bir iki video izledim önceki oyunların konusu, ana tema vs.
    Ya çok fazla detay var. Bu oyun bitmez abi. Yan görevleri falan yapmak istesem 300-400 saat buna gider herhalde. Ki o görevler de zevkli. Yaparım yapabildiğimi. İnanılmaz oyun. Beğendim. Çok detaylı. Ama ana müziği rahatsiz etmeye başladı. Herhangi bir soundtrack eklentisi var mi? Ayni muzik çalıp duruyor arkada. Bir de kısa müzik devamlı tekrar ediyor. Sesini kıstım artık.
    Bu arada laptop eski, ryzen 7 4800H, gt 1650i 16gb ram, ultrada oynuyorum yeni nextgen grafikler ile fps 45 altına düşmedi henüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her isi ters giden adam -- 15 Ağustos 2025; 2:11:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abi bu eleman nasıl koşuyor, allahını seven biri söylesin yoksa kontrolcüyü fırlatacam duvara. Her yere pikniğe gider gibi yürüyecek miyiz sabah kadar. Hiç bir şey kesemiyorum, görevler tıkandı ilerlemiyor. Amele gibi bir karakter oldu.

üzerinizde fazla eşya varsa ondan koşmuyor olabilir. bi' dükkana falan uğrayın.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.