Şimdi Ara

THE LAST OF US (PS3 ANA KONU) '14 HAZİRAN' (492. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.936
Cevap
46
Favori
295.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 490491492493494
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Exaldehit

Arkadaslar multiplayer olarak oynamak isteyen beni de eklerse sevinirim. Beraber oyunun gözüne vururuz. Aldehit

Multiplayer oynayan arkadaşlar eklesinler

Psn: keppomania

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun multiplayeri nasil suan canli mi serverlar ?

• Şu oyunu gördükçe ağlayasım geliyor, beni ağlatmıştı bitince. Ah Joel ah...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ggreyhame

Şu oyunu gördükçe ağlayasım geliyor, beni ağlatmıştı bitince. Ah Joel ah...
    bu oyunda sınırsız mermi vb hilesi varmış, youtube da gördüm fakat api tool falan filan kurmak gerekiyormuş. ben kuramadım, kırılmış mı olması gerekiyor cihazın bu işler için?
  • GUERRA kullanıcısına yanıt
    Mermi, can vs sınırsız olursa bu oyunun anlamı kalmaz be hocam :). Zaten kısıtlı imkanlarla gerile gerile oyunu bitirmek daha heyecanlı değil mi? Adamların amacı da bu zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: chevanton

Mermi, can vs sınırsız olursa bu oyunun anlamı kalmaz be hocam :). Zaten kısıtlı imkanlarla gerile gerile oyunu bitirmek daha heyecanlı değil mi? Adamların amacı da bu zaten
    Oyunun baş karakteri Joel 1985 doğumlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganjababa

Oyunun baş karakteri Joel 1985 doğumlu.

Alıntıları Göster
    PS4'de oynadım oyunu eğer konusu varsa kusura bakmayın görmedim o yüzden buraya yazıyorum PS3'de bitirmiş olmama rağmen aldım ve Grounded modunda oynadım en zor mod Türkçeye sanırım afetzede diye çevirmişler. Oyunun gerçek tadını o modda aldım, gerçekten her şey sınırlı ve kısıtlıydı hiç bir yerden bir şey çıkmıyor, hiç bir gösterge yok, iki vuruşta ölüyoruz ve checkpoint olan yerlerde bu modda yoktu. Gerçekten oyunun moduna girdim resmen yaşarak oynadım fakat oyunu iki kere bitirdim her yeri kurcaladım açmadığım kapı kalmadı fakat silahların hepsini full upgrade edemedim, toplanacak ögelerin hepsini bulamadım ve konuşmaların hepsine katılmamışım ne yazık ki sanırım bir kez daha bitireceğim zaten normal zorluk seviyesi Grounded dan sonra çocuk oyuncağı gibi geldi. Bu arada PS4 sürümünde Online da hiç kimse yok sanırım ben hiç oyun bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

PS4'de oynadım oyunu eğer konusu varsa kusura bakmayın görmedim o yüzden buraya yazıyorum PS3'de bitirmiş olmama rağmen aldım ve Grounded modunda oynadım en zor mod Türkçeye sanırım afetzede diye çevirmişler. Oyunun gerçek tadını o modda aldım, gerçekten her şey sınırlı ve kısıtlıydı hiç bir yerden bir şey çıkmıyor, hiç bir gösterge yok, iki vuruşta ölüyoruz ve checkpoint olan yerlerde bu modda yoktu. Gerçekten oyunun moduna girdim resmen yaşarak oynadım fakat oyunu iki kere bitirdim her yeri kurcaladım açmadığım kapı kalmadı fakat silahların hepsini full upgrade edemedim, toplanacak ögelerin hepsini bulamadım ve konuşmaların hepsine katılmamışım ne yazık ki sanırım bir kez daha bitireceğim zaten normal zorluk seviyesi Grounded dan sonra çocuk oyuncağı gibi geldi. Bu arada PS4 sürümünde Online da hiç kimse yok sanırım ben hiç oyun bulamadım.

Alıntıları Göster
    oyunu hangi zorlukta oynamak mantıklı ve daha çok survival havasını hissettir ama oyundan soğutmadan tabiki de.Game Of The Year Edition alıcam o yüzden ondaki extra-zorluk modunu da göz önünde bulundurarak söylersiniz iyi olur.

• Arkadaşlar Versiyon 4.40 ta sorunsuz oynuyordum Last of US orjinal cd ile ama güncelleme geldi 4.60 oldu versiyon oyunu acamiyorum su anda 80010017 hatası veriyor oyun çözümünü bilen var mi? Ps3 kirik değil

• quote:

Orijinalden alıntı: chevanton

Arkadaşlar Versiyon 4.40 ta sorunsuz oynuyordum Last of US orjinal cd ile ama güncelleme geldi 4.60 oldu versiyon oyunu acamiyorum su anda 80010017 hatası veriyor oyun çözümünü bilen var mi? Ps3 kirik değil
    Satın alınabilir yetenek ve silahlarla oyunun tüm dengelerini altüst etmişler. Parası olan konuşur. Ergen oyununa çevirdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Satın alınabilir yetenek ve silahlarla oyunun tüm dengelerini altüst etmişler. Parası olan konuşur. Ergen oyununa çevirdiler.

Alıntıları Göster
    Oyu tam bi efsane. ödülleri sonunda kadar haketmiş dün bitirme imkanım oldu seneryo ve oynanabilirlik çok güzeldi. dayanamadım left behind dlc'sini de aldım ancak 2 3 saat arası oynama süresi varmış biraz daha uzun bekliyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoÇü

Oyu tam bi efsane. ödülleri sonunda kadar haketmiş dün bitirme imkanım oldu seneryo ve oynanabilirlik çok güzeldi. dayanamadım left behind dlc'sini de aldım ancak 2 3 saat arası oynama süresi varmış biraz daha uzun bekliyordum.

Alıntıları Göster
    oyun bitti. bitmeyeydi eyiydi.
    yanlız sonunu pek beğenmedim. o kadar emek haybeye gitti. devamını yapabilmek adına mı böyle yaptılar acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

oyun bitti. bitmeyeydi eyiydi.
    yanlız sonunu pek beğenmedim. o kadar emek haybeye gitti. devamını yapabilmek adına mı böyle yaptılar acaba

Alıntıları Göster
    Ölmeden üç defa öldürme yada infaz yapma kupası için parti kurup oynasak açılır mı? 2 harita kaldı. Kesin bulup öldürüyorlar. Banliyö ile Hükümet Binası eksik.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Ölmeden üç defa öldürme yada infaz yapma kupası için parti kurup oynasak açılır mı? 2 harita kaldı. Kesin bulup öldürüyorlar. Banliyö ile Hükümet Binası eksik.

Alıntıları Göster
    oyunun istediğimiz bölümlerini oynayabiliyor muyuz? biraz bloatter öldürmek iyi giderdi
  • quote:

oyunun istediğimiz bölümlerini oynayabiliyor muyuz? biraz bloatter öldürmek iyi giderdi

Oyunu bitirdikten sonra istediğin bölümü tekrar oynayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Oyunu bitirdikten sonra istediğin bölümü tekrar oynayabilirsin.

Alıntıları Göster
    Oyunu oynamamış arkadaşlar için , playstation 3 sahibi olmadığım için hiç oynamadığım The Last Of Us oyunu satılıktır. Forumda pek alış-veriş yapmasam da Fifa 14 pc ultimate team coin alış-verişinde farklı kişilerle pek çok defa sorunsuz alım-satımlarım olmuştur. İlgilenen arkadaşlar pm yoluyla ulaşabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsn1997

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Clicker

Hacı hani sam ve henry ile kanalizasyona gırıyorsunya orada varlar işte.Benim bi alt modelim işte onlar.Bir de koşucu kardeşlerimden yavaş koşuyor.

Ne zaman şişkin olmayı planlıyorsunuz peki?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu oyunun otomatik kamera ayarı gibi bişisi yokmu gta daki gibi kendi otomatik görüşü ayarlayan? ps3 aldım ağız tadıyla bi lou oynuyum diye oyundanda ps3 dende soğudum yeminle. karakterimi yönetiyim kamerayımı ayarlayım elim ayama dolanıyor saçma sapan bi kontrol yamışlar. halbuki gta nın kontrolleri muazzam.

• quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

arkadaşlar bu oyunun otomatik kamera ayarı gibi bişisi yokmu gta daki gibi kendi otomatik görüşü ayarlayan? ps3 aldım ağız tadıyla bi lou oynuyum diye oyundanda ps3 dende soğudum yeminle. karakterimi yönetiyim kamerayımı ayarlayım elim ayama dolanıyor saçma sapan bi kontrol yamışlar. halbuki gta nın kontrolleri muazzam.

Alıntıları Göster
    oyunun kamera kontrolü gayet güzel ve kolay bence. ki ben pek beceremem oyun manyakları gibi

• quote:

eh ona da alışmak lazım. zaten bi süre oynadıktan sonra el alışır ve çok rahat hiç zorlanmadan yaparsınız. genelde konsola yeni geçenlerin yaşadığı bi sıkıntı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ellerindenoperim17

quote:

eh ona da alışmak lazım. zaten bi süre oynadıktan sonra el alışır ve çok rahat hiç zorlanmadan yaparsınız. genelde konsola yeni geçenlerin yaşadığı bi sıkıntı.

Alıntıları Göster
    Çok güzel yorumlar yapılmış. Anladığım kadarıyla kesin oynanması gereken bir oyun...

• 
Sayfa: önceki 490491492493494
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.